Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gėdinatės prisipažinti kad...

QUOTE(rikki-tikki-tavi @ 2010 06 02, 03:19)
as truputeli cia ne i tema... bet turiu toki pastebejima.. nezinau kaip kitiems, bet man asmeniskai yra labai nemalonus ausiai tokie issireiskimai kaip kad 'meningitu persirges' ar 'daunas' ar dar kazkas panasaus. toks jausmas nemalonus palieka. lyg kas tyciotusi is neigalaus zmogaus. nors kas liecia meningita- intelekto defektai yra gana reta komplikacija.o jei ji ir butu- nejau del to reikia is ligos daryti keiksmazodi?

Riki, is ligos nesisaipo.
Atsakyti
QUOTE(rikki-tikki-tavi @ 2010 06 02, 02:19)
as truputeli cia ne i tema... bet turiu toki pastebejima.. nezinau kaip kitiems, bet man asmeniskai yra labai nemalonus ausiai tokie issireiskimai kaip kad 'meningitu persirges' ar 'daunas' ar dar kazkas panasaus. toks jausmas nemalonus palieka. lyg kas tyciotusi is neigalaus zmogaus. nors kas liecia meningita- intelekto defektai yra gana reta komplikacija.o jei ji ir butu- nejau del to reikia is ligos daryti keiksmazodi?

pries keleta beroc puslapiu,pats taip "pasigyre" smile.gif Tai gal jam cia malonumas g.gif
Atsakyti
Aš tai labai gėdinuosi, slėpiu visais įmanomais ir neįmanomais būdais, net mamai (nei geriausiai draugei) neskau...
Net jei kankintų ir kištų adatas po nagais, neprisipažinčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 04 birželio 2010 - 13:59
smile.gif+2010 06 04, 01:28-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 06 04, 01:28)
pries keleta beroc puslapiu,pats taip "pasigyre" smile.gif  Tai gal jam cia malonumas g.gif

Nepastebejot-kuo kvailesnis zmogus, tuo reciau pats ta savo kvailuma pripazista..
Atsakyti
Kokia čia gali būti gėda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apsimetele @ 2010 02 09, 02:26)
ne, visai ne geda... man labiau geda kam pasakyt kad facebook'e ferma turiu  doh.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif

Atsakyti
-ar gedinies, kad sedi kalejime?
Kalinys:
-Taip. Niekam apie tai nepasakoju.
Sargybos virsininkas:
-Ne.Toks mano darbas.
Spermama:
-Aciu uz naujus namucius..

Morale:
Gedykis ne kur sedi, o kas esi.

Atsakyti
kokia man turi but geda,dar dazniausiai dauguma patariu prisijungti,nes daug vertingos info vien is SM gaunu thumbup.gif Dziaugiuosi ja atradusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 06 05, 21:04)
kokia man turi but geda,dar dazniausiai dauguma patariu prisijungti,nes daug vertingos info vien is SM gaunu thumbup.gif Dziaugiuosi ja atradusi 4u.gif

as irgi dziaugiuosi kai snargli is nosies istraukiu.
Ir dar visiem parodau.
Nu pradziai pats apziurau..
O paskui jau parodau visiem..
Atsakyti
Labai daug gerų patarimų čia galima surasti , tai reikia tik platint ir kitiems šitą tinklapį .
Atsakyti
ne nei trupucio nesigediju ir nematau ko gedytis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
as tai giriuosi visiem kad SM sedziu kai turiu laiko biggrin.gif cia ir geru patarimu, ir draugu, ir priesu isigyt galima, ir laika prastumt jei reikia, fainas forumas is tikruju biggrin.gif

kaip viena drauge klause manes: "is kur ismokai megzti kojines", o kita atsake man nespejus "is supermamos" biggrin.gif nu taigi smagu smile.gif
Atsakyti