Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gėdinatės prisipažinti kad...

as irgi visai nesigedinu smile.gif randu cia daug info ir vertingu patarimu smile.gif o jei kasnors konors klausia, tai pasiulau nuet i supermamas ir pasiskaityt smile.gif
Atsakyti

as sakau, kad cia ieskau tik naudingu patarimu, bet ir tai tik labai artimiems biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip dar neteko niekam sakyti kad sedziu supermamose,bet jeigu ir butu situacija tai nematau ko cia gedintis,nors aisku yra zmoniu kurie nesupranta kam man isvis tas pc reikalingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2010 06 30, 23:59)
Kazkaip dar neteko niekam sakyti kad sedziu supermamose,bet jeigu ir butu situacija tai nematau ko cia gedintis,nors aisku yra zmoniu kurie nesupranta kam man isvis tas pc reikalingas  biggrin.gif

...ir savo nika pasakytum?
Atsakyti
Na,as tai nesigedinu,kad sedziu cia. Geriausias forumas LT first.gif Informacija,naudingi patarimai,pazintys,pokalbiai...Na zodziu... biggrin.gif good.gif Bet savo niko tikriausiai nesakyciau... unsure.gif Ziurint kam. biggrin.gif
Atsakyti
ne, draugai zino kad cia sedziu. daug kam pasakau:)
Atsakyti
QUOTE(change @ 2010 06 28, 15:14)
as irgi visai nesigedinu smile.gif randu cia daug info ir vertingu patarimu  smile.gif  o jei kasnors konors klausia, tai pasiulau nuet i supermamas ir pasiskaityt smile.gif

drinks_cheers.gif
zino visi, net dukra jei ka, pataria cia paieskoti kokios info, ir visai negeda, o ko?
Atsakyti
O ko čia gėdytis? blink.gif Svarbiausia, galvoti ką rašai. Kad nereiktų gėdytis, ir tiek.
Atsakyti
Nesigėdinu schmoll.gif nematau tame nieko gėdingo...
Atsakyti
kaip galima gedintis jeigu cia daugiau info nei visam internete sudejus lotuliukas.gif kiek buvo iskile klausimu ar neiaiskumu beveik visada atsakymus rasdavau cia smile.gif tai man tai kaiptik faina, as ir visiem sakau, kad jeigu ko nerandi SM visada bus smile.gif
Atsakyti
vienu metu gėdijausi, nes praleisdavau per daug laiko čia ir pamačiau kad tiesiog švaistau jį g.gif aš nesu aktyvi forumo "rašytoja" ar kometuotoja, bet labai daug temų skaitau vien tam kad smalsu ir deja deja bet daugelyje temų tokių nusiblevyzgavojimų galima surasti, kad skaitydama ištikrųjų įdomią temą sugaišti tiek laiko kol randa reikiamus atsakymus , nes tai kokios forumietės susirieja, tai pradeda kabinėtis prie žodžių, kol išsikolioja..... doh.gif
Atsakyti

4u.gif -visoms super mamoms!
Mano namiskiai ir artimi draugai zino,kad tai mano mylimiausias klubas smile.gif
Viena karta nemalonu buvo,kai tokia nemegstama bobse pasake,kad mane supermamose atpazino...Ir mano nika pasake g.gif
Na,jei mielas zmogus butu,gal ir butu patike ax.gif Is kitos puses kitose temose mamytes labai susibendrauja,susitikimus daro..
Manau nera ko gedytis jei nesamoniu nerasai ir gerbi kitu nuomone smile.gif
Atsakyti