Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gėdinatės prisipažinti kad...

QUOTE(jekaterina.s @ 2010 11 02, 00:05)
Visai negeda, o del ko turetu buti geda, kai tiek naudingos informacijos, kiekviena mama raso is savo patirties, ir pasitarti galima. Liuks  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kodel turetu buti geda??? blink.gif Jei sedeciau nuolat SM'e ir daugiau nieko neveikciau, tai gal ir butu geda paciai pries save, bet dabar visiskai negeda, lb dziagiuosi, kad yra Supermamos smile.gif Aisku, kartais naktineju, kai galeciau miegoti, bet kita vertus, taip pailsiu su arbatos puodeliu uzmigdzius vaikus ir skaitinedama SM smile.gif
Atsakyti
Nei trupučio negėda.biggrin.gif
Net gi sakyčiau džiaugiuosi ir didžiuojuosi. 4u.gif
Kiekvienai mamytei patarčiau čia apsilankyti. thumbup.gif
Atsakyti
Ne kiek 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visiems ir sakau kaip saunu super mamoj drinks_cheers.gif
Tiek daug visko suzinojau, tiek patarimu gavau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Žiūrint kokioje kompanijoje ax.gif Kai kuriems draugams jokiu būdu nesakyčiau - šaipysis po to amžinai doh.gif
Atsakyti
Nieko gėdingo čia nematau smile.gif Labai geras forumas.
Atsakyti
O ko cia gedytis? g.gif Ir is vis, koks kieno reikalas kur as sedziu.
Atsakyti
nesigediju,kad nera ko.
nors kai kas nesupranta, ka cia tiek galima skaityt, bet kai parodziau,tai dabar jau nebesako nieko biggrin.gif
Atsakyti
Visai negeda,kokia cia geda jei cia galima rasti daug wisko wertingu ir prasmingu patarimu,jega man tai patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai negėda... randu labai daug vertingų patarimų, na tik reikia atsirinkti kas man tinka užtai ir praleidžiu čia daug laiko smile.gif
Atsakyti
Visiskai negeda smile.gif Nors reikstis pradejau gan nesenai, bet si foruma zinau ir jame lankausi jau senai smile.gif Daug naudingu patarimu cia randu ir nepraleidziu progos draugems parekomenduoti thumbup.gif
Atsakyti
nei truputuko nesigedinu 4u.gif man patinka supermama, cia randu daug ko naudingo ir pabendrauju ax.gif
Atsakyti