Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gėdinatės prisipažinti kad...

Ne
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2010 10 21, 17:52)

pyrst..
Atsakyti
Man atrodo, kad informaciniame amziuje nera nieko svarbiau kaip "zinoti ir suzinoti". ax.gif Jei nesidalinsi savo idejomis ar abejonemis, nejudesi pirmyn. Tam ir yra forumai, kad be isipareigojimu gali dalintis mintimis. Tai yra gerai.
Kas yra blogai? Tai, kad kai ilendi i "Super Mama" laikas istirpsta, prasedi visa diena, o realiam gyvenime nieko nenuveiki. ot. blush2.gif Svarbiausiai saikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas čia tokio? Aš dažnai bendraudama taip ir įvardiju: supermamoj skaičiau ar pan.
Ko čia kompleksuoti? Juk daug forumų ant Lietuvos.
Atsakyti
Man tai cia irgi jokia geda smile.gif na zozdziu info apie viska nuo a iki z pilna. Ir tikrai negeda pasakyti cia skaiciau apie ta ar kita, ir radau daug geru patarimu thumbup.gif
Atsakyti
slepk neslepus... kai google ismeta tik supermamas, kai irasai belekoki zodi lotuliukas.gif
Atsakyti
Visai negeda, o del ko turetu buti geda, kai tiek naudingos informacijos, kiekviena mama raso is savo patirties, ir pasitarti galima. Liuks thumbup.gif
Atsakyti
Pirma karta girdziu, kad kazkam gali buti geda prisipazinti, kad cia sedi. g.gif
Daznai su draugemis ar mama net kaip tik apie tai pakalbam. Jei kazka skanaus paruosia, butinai pajuokaujam, kad is SM receptas ar pan biggrin.gif
Atsakyti
na tikrai, kad nesigėdiju thumbup.gif
Atsakyti
Aš kaip tik pasidžiaugiu, kad čia visko tiek naudingo randu smile.gif
Atsakyti
Kokia geda gali buti sedeti didziausioje lietuviskoje enciklopedijoje paremtoje neikainojimu dalyku - zmogiskaja patirtimi biggrin.gif
Atsakyti
Ne ! Man čia labai patinka !
Atsakyti