Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gėdinatės prisipažinti kad...

o kodel reikia gedytis? Niekada nebuciau taip sugalvojusi, cia kruva reikelingu atsakymu i beveik visus klausimus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na as kai naujoke, tik pries pora dienu prisireginau, tai nematau kazkokios gedos ax.gif prisiregistruoti tapo butinybe, po to kai atsibodo per google ieskant kazkokio dominancio dalyko atsidurti supermamos forume ir negaleti nieko pakomentuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apsimetele @ 2010 02 09, 04:26)
ne, visai ne geda... man labiau geda kam pasakyt kad facebook'e ferma turiu  doh.gif  lotuliukas.gif

Man irgi hihihi.gif

Bet siaip labai visiems nesipasakoju, kad cia lankausi, kad kas nors irgi besilankantis neatpazintu.
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 15, 17:50)
nesipasakoju, kad cia lankausi, kad kas nors irgi besilankantis neatpazintu.

as irgi mirciau is gedos, jei chebra suzinotu, kad bendrauju su tupom bobom..
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 15, 22:29)
as irgi mirciau is gedos, jei chebra suzinotu, kad bendrauju su tupom bobom..

Beeidama patvoryje maciau- guli ten kruvos chebryciu
Atsakyti
Negėda, bet nematau tikslo afišuotis smile.gif Artimiausi žmonės žno kad čia sėdžiu , nemeluoju tai nebijau nei kad kas ką sužinos ax.gif
Atsakyti
Nesigėdiju. Atvirkščiai - kiti kartais bando sugėdinti, nes dauguma tokios nuomonės, jog čia lankosi tik tuščiagalvės vištos, nuolat plepančios apie puodus ir vaikų užpakalius bei besiskundžiančios savo vyrais. Gal ir nedaug, bet yra ir labai protingų moterų čia ax.gif
Atsakyti
Nesigėdėju. Mano artimieji tai žino, dar kelios draugės, aš nieko nematau čia blogo smile.gif
Atsakyti
O ko cia gedytis?Aisku neskelbiu visiems bet yra kas ir neskelbiant mato ax.gif
Atsakyti
ko cia gedytis unsure.gif
Atsakyti
o man tuoj 19, ir as sedziu supermamoj, ir man nei kiek negeda tongue.gif smile.gif
Atsakyti
seima zino, o kietiem ner reikalo skelbtis smile.gif
Atsakyti