ir as maciau graziu rubeliu kikoj
) vakar su savo jorkute uzsukome maistelio i zooprekes ir nusipirkome silta kombinzoniuka , saltukas kanda kaip reikiant , blogai butu jei persaltume
o ir po namus manoji jau su bliuzoniuku laksto
Na pas mus Vilniuje Kikoj tai jorkuciam yra tu rubeliu, bet tokio kokio noreciau nemaciau, tai nupirkau kitoj zooprekiu pardveje dzemperiuka shilta
po namus nevaikshtome dar nes shilta namie, bet laukelyje kai bunam tai uzdedu
nes mazyciui padareliui manau, kad tikrai shaltoka turetu buti kai lauke shaltoka, o ziema tai turbut ir kailinukus ir batukus reikes nupirkt
QUOTE(escada19 @ 2007 10 24, 20:21)
Na pas mus Vilniuje Kikoj tai jorkuciam yra tu rubeliu, bet tokio kokio noreciau nemaciau, tai nupirkau kitoj zooprekiu pardveje dzemperiuka shilta
po namus nevaikshtome dar nes shilta namie, bet laukelyje kai bunam tai uzdedu
nes mazyciui padareliui manau, kad tikrai shaltoka turetu buti kai lauke shaltoka, o ziema tai turbut ir kailinukus ir batukus reikes nupirkt 
na nežianu ar verta batukus pirkti, mes turim, bet suniukui tikrai su jais nepatogu pati kojytė krypsta tai tik nupirkau pamatavau ir padėjau
Vat vat mane irgi tie batukai domina, galvoju savo mazajai nupirkt ziemai , kad kojukes nesusaltu bet ar jin paeis su jais ?
nes manau kad turetu but nepatogu lb
sveikos
beskaitant jusu tema man iskilo klausimas, a rusu kurtu nereikia rengt? nes man yra sake jog mate aprenkta rusu kurta
bet gal tai tik del grozio?
nors jo kailis ir netrumpas, bet povines nera
Gal dar kas kokiu iskarpu turit kaip siuti striukyte?
Sveikos, mano maziai turi batukus ir kai salta, mielai juos aunasi, nes tada gali ilgai lakstyti ir kojytes nesala
Sveikute,o is kur gauti tuos batukus suniukui?
QUOTE(*KAJA* @ 2008 02 23, 22:03)
oho, aciu
o ai ka M imti? pas ji nuo kaklo iki uodegytes 43 cm, tai cia kaip ir L atitiktu... gal tada megztus imti M, o zieminius, kurie nesitampo-L? 
Megstukai irgi ne visi tamposi, jei taksiukas mazas tai tiks ir M, bet siaip tai L patarciau pirkti. Pas mane dirbanti mergaite taksiuke augina tai is petedge parduotuves pirko M megstuka, tai dabar kaip tik ir Dog parduotuves pirku L drabuzelius, tai sia savaite ateis, galesiu papasakoti daugiau.
O pagal gamintoju ismatavimus tai jie dazniausiai i mazaja puse eina pvz raso ilgis nuo 40 iki 50cm tai realiai bus kokie 45cm maximum bus. (as i bokseriu tema idejau su nuotraukom apie drabuzelius ir ismatavimus)
QUOTE(*KAJA* @ 2008 02 23, 23:12)
aciu uz info. as firma karta uzsakineju, tai tiek del tu dydziu aiskintis reikia...
uzsakiau L ir M kuris tamposi. ziuresiu kaip cia bus....
As tai manau geriau didesnis nei mazesnis, kadangi is didesnio mazesni visada galima padaryti. O pvz. kokios striukytes, kuri yra per maza tai jau nebelabai padidinsi