Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų rūbai

QUOTE(LoJoo @ 2006 10 20, 20:29)
na...  tiesiog tas "susipykimas su anatomija" taip aštrokai skamba  ax.gif

Nu gal kažkaip negražiai išsireiškiau smile.gif
Atsakyti
va, reikia bokseriui normalios aprangos, kad pilvą uždengtų. Kur tokią gaut? Visur dideliem šunim tik liemenės plikais pilvais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaU. @ 2006 10 19, 14:53)
Bet nežinau, kur rasti neperšlampamos medžiagos  doh.gif

Aš pirkau gariūnuose, medžagų paviljone. Tiesa, visiškai neperšlampama tai ten kai buvau, tai buvo tik tokios ufonautinės spalvos- sidabrava blizganti. Aš pirkau raudoną ir juodą, tai iš tų medžiagų kombinezonas esant dideliam lietui ir gilioms baloms perdrėksta, bet užtai nuo purvo saugo puikiai, kas man ir yra aktualiausia. Dar ten mačiau kamufliažinės kareiviškos spalvos neperšlampančių medžiagų ir neperšlampančio dvipusio striukinio audinio su pašiltinimu per vidury. Taip, kad rinktis yra iš ko mirksiukas.gif

Zuikio koja- aš mačiau jų siūtą kombinezoną škotui, tai tas buvo super pritaikytas- ir krūtinė patogiai išlankstyta ir kaklas super laikosi. O kiti giminaičiai, kiek supratau nelabai patenkinti liko, nes nepatogu šuniui g.gif Tai taip ir negaliu pasakyti kaip jie siuva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Tula~: 29 lapkričio 2006 - 22:21
user posted image
Atsakyti
LooJoo biggrin.gif nereali fotkea biggrin.gif:D:D:D uj kox ciucis ir tinka jam shitas rubas,galwoju ri amno boxiarui reikia kazko panashaus.nes tox trumpaplaukis biggrin.gif pinceriui tai nupirkom megztinuka kikoj,kajp gejukas waikshto biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(sonaciuke @ 2006 12 30, 19:02)
kaip gerai, kad su savo čiau čiau tokių problemų neturiu  biggrin.gif

Kažin kaip neturi g.gif Nes aš tai turiu bigsmile.gif Kaip nuo lietaus saugotis? blink.gif
Atsakyti
Pabandykit pacios pasiut rubelius savo suneliam. Internete galima rasti daug paveiksliuku su rubais sunim, nu lietuviskuose puslapiuose nedaug, tai patarciau ziure uzsieno ypac anglu kalba tai tikrai daug yra. rolleyes.gif AS savo bokserytei tai pati pasiuvau paltuka, tai jai labai patika, kai lauke salta tai patenkinta laksto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2007 02 17, 23:45)
Pabandykit pacios pasiut rubelius savo suneliam. Internete galima rasti daug paveiksliuku su rubais sunim, nu lietuviskuose puslapiuose nedaug, tai patarciau ziure uzsieno ypac anglu kalba tai tikrai daug yra. rolleyes.gif  AS savo bokserytei tai pati pasiuvau paltuka, tai jai labai patika, kai lauke salta tai patenkinta laksto biggrin.gif

gal nuorodų kokių galėtum įmesti? ax.gif
Atsakyti
o as savo senutei pasiuvau pati is savo megztinio kuris po skalbimo susitrauke
kalnierius gali atisilenkti i virsu taip pat galima atsegti kelias sagutes kalnieriaus
http://img294.images...dsc02495qw4.jpg
reiketu dar is sono nufotografuoti
Atsakyti
as tai savo mergaitei baigiau numegst reikia sagas tik prisiut thumbup.gif ir galesim eiti i lauka
Atsakyti
Mes ir pasisiūdinom 4u.gif , bet pagal iškarpas kurios yra internete tai nelabai kas gavosi. Reikėjo gerokai jas patobulinti biggrin.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
gal zinot siuveja, kuri apsiimtu pasiut suniukui kailinukus is naturalaus kailiuko...? kailiuko duociau... mirksiukas.gif
Atsakyti