Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų rūbai

Nuorodos i psl:

1. http://sewing.about....../hoodpat.html
2. http://sewing.about....../bootpat.html
3. http://sewing.about......t/hatpat.html
4. http://sewing.about....od/petpatterns/
5. http://members.aol.c...er/outfits.html

Gal pagelbes tiems kas nori siuti patys mirksiukas.gif

O ar zinote gal kokias knygas kurios butu informatyvios pakankamai, kaip pasiuti patiems suneliui apdara ir t.t.? Planuoju atsisiusti kazka.
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2006 10 03, 22:29)
Tai kad netgi telefonu man skambino ir zadejo po 2 savaiciu.. (norejau jau pasiuto..)

keista, gal koks nesusipratimas. kiek žinau buvo ten jiems užlūžus sistema, mano emailo irgi negavo. ir su terminais - ne diena dienon, bet kaip ir nevėluoja. kaip ir žadėjo dvi-tris savaites, taip ir yra, ir sakė, kad šiuo metu kaip tik atėjo mūsų eilė ir siuva kombinezoną. va tik medžiagos kokios norėjom jie negavo, bet mes nelabai išrankūs, bus gerai ir kitos spalvos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoJoo: 08 spalio 2006 - 10:19
QUOTE(christy @ 2006 10 17, 11:39)
AŠ IR IEŠKAU SOVO ŠKOTUKUI KOMBINEZONO. ARTĖJA GERASIS SEZONAS KAI ANT SAVO KAILIO PARSINEŠA ŽEMIŲ PUSE KILOGRAMO smile.gif

na taip... sijonuotieji wub.gif škotams tikrai www.manosuo.lt siuva kombinezonus, tik dabar jau pats sezonas. rūbelio gali tekti gerokai palaukti. po šiandieninio primatavimo savo milžinui jau rytoj atsiimu manošuo.lt siūtą neperšlampantį kombinezoną thumbup.gif irgi kad žemių namo neneštų ax.gif ir būtų kaip švariai įpakuotą šlapiojo sezono metu pristatyt į parodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2006 10 18, 23:06)
O jie vis dar siuva? Nes puslapyje jokios informacijos nebėra.
Ir papasakok, kai atsiimsi, kaip kokybė, ar viksas gerai smile.gif Ir kokia kaina wink.gif

turbūt puslapis tvarkomas arba nededa kol kas, nes daug turi užsakymų. mes pvz užsisakinėjom po Kauno parodos, taigi šiek tiek užtruko.
kaip nešiosis nežinau, nes dar nepradėjom, bet iš pirmo žvilgsnio atrodo labai kokybiškas, gražiai pasiūta, siūlės tvarkingos. na mūsų atveju po koregavimų vis dar kažkas ne taip g.gif bet kol kambary tipena iš arti negaliu suprati, kas doh.gif eisim į lauką ir tada analizuosim, nes kažkuri vieta varžo judesius.
kaina priklauso nuo kombinezono rūšies ir šuns dydžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 10 19, 12:55)
turbūt puslapis tvarkomas arba nededa kol kas, nes daug turi užsakymų. mes pvz užsisakinėjom po Kauno parodos, taigi šiek tiek užtruko.
kaip nešiosis nežinau, nes dar nepradėjom, bet iš pirmo žvilgsnio atrodo labai kokybiškas, gražiai pasiūta, siūlės tvarkingos. na mūsų atveju po koregavimų vis dar kažkas ne taip  g.gif  bet kol kambary tipena iš arti negaliu suprati, kas  doh.gif  eisim į lauką ir tada analizuosim, nes kažkuri vieta varžo judesius. 
kaina priklauso nuo kombinezono rūšies ir šuns dydžio  smile.gif

aišku, reiškia su anatomija truputį pykstasi, vat man buvosvarbu tą sužinoti. Šiaip tai sunku šunims drabužius siūti - kiekvienai veislei kojos kitaip įstatytos smile.gif
Atsakyti
Aš Šiaulių parodoj klausiau, kur dingo aprangos skyrelis jų psl., tai sakė, kad keičia, nes kainos keisis ir papildymo bus. Kombinezonus sakė, kad dabar vien individualiai darys ir maniškiam (sakiau, kad iš mažiausių) kainuotų 90-120 lt. Tai užsimaniau pati pasisiūti biggrin.gif nes visgi 4 šunys, tai gaunas nemažai. Bet nežinau, kur rasti neperšlampamos medžiagos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaU. @ 2006 10 19, 14:53)

Bet nežinau, kur rasti neperšlampamos medžiagos  doh.gif

palapinę sukarpyt... g.gif
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2006 10 19, 13:10)
aišku, reiškia su anatomija truputį pykstasi, vat man buvosvarbu tą sužinoti. Šiaip tai sunku šunims drabužius siūti - kiekvienai veislei kojos kitaip įstatytos smile.gif

manau, kad nelengva. o dėl tos anatomijos, tai gali nebūtinai būti susipykę... gal tik bandėm eksperimento tvarka vyruką į mergaitišką modelį įpakuot blush2.gif norėjosi kiauš...... uždengt, nes kiek ten žemių prisirenka g.gif
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 10 20, 18:11)

manau, kad nelengva. o dėl tos anatomijos, tai gali nebūtinai būti susipykę... gal tik bandėm eksperimento tvarka vyruką į mergaitišką modelį įpakuot  blush2.gif  norėjosi kiauš...... uždengt, nes kiek ten žemių prisirenka  g.gif

Nu matai, nėra lengva pasiūti kombenezoną, ir kuo uždaresnis, tuo sunkiau. reikia atsižvelgt į veislės anatomiją - pas visus kojos skirtingai išaugę biggrin.gif Tai vat aš spėju kad jie nelabai moka prie veislės prisiderint g.gif
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 10 20, 18:11)
palapinę  sukarpyt...  g.gif

Nebloga mintis thumbup.gif
Kaip tik turiu vieną nenaudojamą smile.gif ale tokios bjaurios žalios spalvos biggrin.gif Na, bet jei kito varianto nesugalvosiu, tai muset karpysiu smile.gif

O šiaip, kas liečia drabužius, man atrodo, kad geriausia būtent tam šuniui siūtas ar megztas drabužėlis. Turiu 4 megztukus, vienas megztas būtent Medutei su primatavimais, tai idealiai jai tinka, nei kiek nevaržo judesių thumbup.gif Ir net nėra ką lyginti su standartiniais pirktiniais.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2006 10 20, 18:36)
Nu matai, nėra lengva pasiūti kombenezoną, ir kuo uždaresnis, tuo sunkiau. reikia atsižvelgt į veislės anatomiją - pas visus kojos skirtingai išaugę biggrin.gif Tai vat aš spėju kad jie nelabai moka prie veislės prisiderint  g.gif

nemoka prie veislės prisiderint, su anatomija susipykę - kaip nepagrįsti argumentai skamba verysad.gif
ir du senbernarai gali būti tokiais skirtingais galiniais kampais, kad... ne prie veislės manau reikia derintis, o prie kiekvieno konkretaus individo, ką Manošuo.lt ir daro. o kad eksperimentuodami įgrūdom šunį į kalės kombezą, tai gal dar nereikia daryt nepagrįstų išvadų, kad kažkas susipyko su anatomija... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoJoo: 20 spalio 2006 - 19:19
QUOTE(LoJoo @ 2006 10 20, 20:15)
nemoka prie veislės prisiderint, su anatomija susipykę - man čia kaip nepagrįsti argumentai skamba. 
ir du senbernarai gali būti tokiais skirtingais galiniais kampais, kad... ne prie veislės manau reikia derintis, o prie kiekvieno konkretaus individo, ką Manošuo.lt  ir daro.  o  kad eksperimentuodami įgrūdom šunį į kalės kombezą, tai gal dar nereikia daryt nepagrįstų išvadų, kad kažkas susipyko su anatomija...  g.gif

blink.gif
Nieko aš nekaltinu. Sakiau tik "spėju, kad". Nes žinau kad yra du vairantai: siuvimas pagal standartą (keičiasi tik dydis, išmatuoja nugarą, krūtinės apimtį ir pan.), ir yra siuvimas atsižvelgiant į veislę (skirtinga "kojovių" padėtis, tarpai). Jeigu siuva pagal tas pačias schemas, tik skiriasi dydis - tai man toks variantas netinka. Tai vat ir bandau išsiaiškinti, kuriuo iš šitų būdų jie siuva, ir kol kas manau, kad antruoju. Tai nėra gerai ar blogai iš principo - tai yra tiesiog nelabai tinkamas variantas man, nes seteriam reikia drabužių, visiškai nevaržančių judesių (nes su jų lakstymo tempais kitaip sunku smile.gif) O standartiniai drabužiai jiems paprastai netinka, nes būna pritaikyti kitokiai anatomijai (kalbant apie seterio dydį - paprastai kombinezonai būna skrti afganų kurtams, o jų anatomija visai kitokia ir seteriui netinka).
Atsakyti
QUOTE(IngaU. @ 2006 10 20, 18:51)
Nebloga mintis  thumbup.gif
Kaip tik turiu vieną nenaudojamą smile.gif ale tokios bjaurios žalios spalvos biggrin.gif  Na, bet jei kito varianto nesugalvosiu, tai muset karpysiu smile.gif

tik kažin, ar valysis taip pat gerai g.gif nes bent šita kombezo medžiaga tai užtikrintai valosi thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2006 10 20, 20:24)
"kojovių"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

na... tiesiog tas "susipykimas su anatomija" taip aštrokai skamba ax.gif
Atsakyti