Slyvos,slyvu sultys,puikus pagalbininkas

O man šviežios slyvos nepadeda, o nuo džiovintų labai pučia pilvą. mano atradimas Lepicol
Jo gana naturali sudėtis ir jį naudoju jau gana ilgai...

QUOTE(Monet @ 2011 09 29, 09:47)
O man šviežios slyvos nepadeda, o nuo džiovintų labai pučia pilvą. mano atradimas Lepicol

Taip, man irgi gydytoja parekomandavo Lepicol, tai gysločio skaidulos. Aš geriu Lepicol su virškinimo fermentais, nes visuomet turėjau bėdų su virškinimu. Va jau turbūt trečias mėnuo vartoju dukart dienoj ir labai džiaugiuosi - tiek virškinimas tvarkoj, tiek nėra jokių bėdų su pilvo pūtimu ar pan. nemaloniais dalykais

slyvos, daug skysciu, fizinis aktyvumas...
bet man labiausiai padejo koses
nera geresniu laisvinamuju kaip ryte dubenelis avizines koses
gaila kad tai atradau tik paskutinius 2 nestumo menesius
visa nestuma kankinausi su siaubingu uzkietejimu
bet man labiausiai padejo koses
nera geresniu laisvinamuju kaip ryte dubenelis avizines koses
gaila kad tai atradau tik paskutinius 2 nestumo menesius
visa nestuma kankinausi su siaubingu uzkietejimu
QUOTE(Monet @ 2011 09 29, 08:47)

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 10 01, 20:16)
Taip, man irgi gydytoja parekomandavo Lepicol, tai gysločio skaidulos. Aš geriu Lepicol su virškinimo fermentais, nes visuomet turėjau bėdų su virškinimu. Va jau turbūt trečias mėnuo vartoju dukart dienoj ir labai džiaugiuosi - tiek virškinimas tvarkoj, tiek nėra jokių bėdų su pilvo pūtimu ar pan. nemaloniais dalykais 

Aš irgi vartoju Lepicol 2/d. tik kažkaip neprisipratinu vis jo - tai nesuveikia, tai viduriukus paleidžia

sveikos,
nesilaukiu, bet mane taip pat kankina ši bėda-kartais užkietėja ir po 5-6d, dažnai raižo taip, kad tik gulėti pilvą apsikabinus norisi... žiauru. prasidėjo prieš keletą mėn ir net nelabai žinau, kodėl..
pasiskaitinėjau pas jus ir daug gerų idėjų prisigaudžiau. taigi jau savaitę valgau daug čia rekomenduotų produktų, pradėjau prisižiūrėti, kad išgerčiau tuos beveik 2l vandens. ir jau jaučiu šiokius tokius pagerėjimus!
o norėjau paklausti, kokie produktai skatina užkietėjimą ar nevirškinimą. (mėsos nevalgau, tai neaktualu) šviesi duona? bulviniai produktai gal dar? ko reikėtų šiek tiek vengti ar mažiau valgyti?
ačiū merginos!
nesilaukiu, bet mane taip pat kankina ši bėda-kartais užkietėja ir po 5-6d, dažnai raižo taip, kad tik gulėti pilvą apsikabinus norisi... žiauru. prasidėjo prieš keletą mėn ir net nelabai žinau, kodėl..
pasiskaitinėjau pas jus ir daug gerų idėjų prisigaudžiau. taigi jau savaitę valgau daug čia rekomenduotų produktų, pradėjau prisižiūrėti, kad išgerčiau tuos beveik 2l vandens. ir jau jaučiu šiokius tokius pagerėjimus!
o norėjau paklausti, kokie produktai skatina užkietėjimą ar nevirškinimą. (mėsos nevalgau, tai neaktualu) šviesi duona? bulviniai produktai gal dar? ko reikėtų šiek tiek vengti ar mažiau valgyti?
ačiū merginos!
Aš geriu slyvų sultis arba džiovintas slyvas valgau
O jei ir tai nepadeda, išgeriu kefyro, bet paskui labai raižo pilvą, tai vėl bėda

As kaip ir daugelis valgau slyvas, kadangi sode derliaus siemet nebuvo, teko prekybcentryj pirkti, manau pakaks tik tiek, nereiks sulciu ar pan. ar kitokiu priemoniu

Na va prisiskaičiau reikės išbandyt ko dar nebandžiau, nes kol kas niekas nepadėjo.. o tai WC jau ir vaiką pamest bijau besistengdama.

QUOTE(ginciucha @ 2011 09 29, 09:06)
Man irgi padejo slyvos ir slyvu sultys

Beje, gydytoja dar buvo rekomendavus Duphalak'a, bet neteko pabandyt