Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

QUOTE(agatas85 @ 2011 01 24, 14:20)
Idomu kokios tai gali buti komplikacijos? zinau kad negali stangintis nes tai gali issaukti gimdyma. O kas dar?  Ar gali kartais ilgas maisto puvimas zarnyne kazkaip perduoti koki uzdegima ar apsinuodijima vaikeliui  g.gif

teoriskai zinoma per ilgai nesitustinant i organizma patenka daugiau toksiniu medziagu, pliu gali atsirasti hemarojus.

o mane kankina rugsciu kilimas ir nevirskinimas. kaip gelbejat save tokiais atvejais?
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 25, 14:08)
teoriskai zinoma per ilgai nesitustinant i organizma patenka daugiau toksiniu medziagu, pliu gali atsirasti hemarojus.

o mane kankina rugsciu kilimas ir nevirskinimas. kaip gelbejat save tokiais atvejais?

Nuo rugsties kilimo padeda Frutin tabletes, laisvai galima nesciom ir nevalgyti saldumynu, gazuotu ir kitokiu skrandi dirginanciu maisto produktu. Iki miego nevalgyti min 3h.
O nuo viduriu uzkietejimo paskutiniu metu padeda vanduo su citrinos grezineliu. nestuke.gif
Atsakyti
Nuo vidurių kietėjimo tai man gerai burokėlių salotos. Kai pavalgau ne už ilgo ir lekiu į WC. Bet šiaip dabar kietėja nuo geležies vaistukų,tai vieną dieną praleidus dozę vėl gerai tuštinuosi.
Atsakyti
As itariu kad nuo gelezies tableciu rugstys kyla.
Nes kai negeriu taiviskas puikiai. jau galvojau kad vaikasnusileido ir skrandzio nebespaudzia,bet tie vitaminai... ir vel.
Ar kam taip buna ?
Atsakyti
sveikutes visos smile.gif nezinau ar apie tai kalbama sioje temoje, bet kaip vaduojates nuo pilvo putimo? blink.gif ar galima nesciosioms vartoti colinox lasiukus nuo viduriu putimo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipsiux: 08 vasario 2011 - 16:30
o man padeda toks budas - ryte ant tuscio skrandzio isgeriu kiek daugiau nei puse stiklines slyvu sulciu (tik renkuosi saldesnes), tada dar vakare tiek pat. Problemu nera rolleyes.gif
Atsakyti
Man rūgštį numalšinti padėdavo pienas, patartina valgyti mažiau miltinių patiekalų schmoll.gif
Atsakyti
Turiu rimtą įtarimą, kad nuo geležies ėmė rūgštys kilti, nes nustojus gerti per porą dienų pasidarė geriau. Kai būdavo labai blogai padėdavo avižinė košė ax.gif
Su vidurių užkietėjimu problemų nelabai turiu, bet porą kartų reikėjo pagalbos. Atsitiktinai pastebėjau, kad labai padeda kompotas su džiovintais abrikosais ir slyvomis blush2.gif Vartokite atsakingai biggrin.gif
Atsakyti
as valgau dziovintas fygas smile.gif tai padeda
Atsakyti
kiviai ir mano patikrinta priemone, tai liuks, tik tinka kam rugstys nekyla smile.gif o prie duphalac organizmas itin greitai priprato, gal per 2 sav, ir vel nieko nebepadejo jis man
Atsakyti
man obuoliai super padeda thumbup.gif dar slyvos dziovintos, o va kiviai jokio poveikio schmoll.gif
Atsakyti
Man padeda burokėliai, slyvų sultys ir kiviai thumbup.gif
Atsakyti