Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

Aš su vieninteliu su kuo susitvarkiau vidurių užkietėjimą, tai yra gerosios pieno bakterijos
Atsakyti
man tik kiwiai padeda, ryte pora nieko nevalgius ir dar per diena vienas kitas, nei lepikolis nei kiti maistai nesuveike, nuo dziovintu visokiu vaisiu tai skristi norisi. Kazkas minejo kad valgo melynes doh.gif tai gi jos kietina vidurius, geriau ju dabar nevalgyti nei saldytu nei uogienes, nes svieziu turbut dabar nera smile.gif
Atsakyti
Man ir pries nestuma buvo gana opi viduriu uzkietejimo problema, o nestuma metu, tai siaubas kazkoks, bet man labai padeda slyvos (sviezios). Kartais ant tuscio skirandzio, kartais vakarias suvalgau po pora kokiu ir skirtumas akivaizdus:). smile.gif
Atsakyti
Mane ir pries nestuma si problema kamavo, niekas nepadedavo isskyrus Lactulose sirupa, bet nuo jo veiksmas pilve imdavo vykti iskart, baisiausiai raizydavo, pusdavo, o rezultatas ateidavo tik po gero pusdienio doh.gif O neseniai vyras nupirko labai skaniu obuoliu, emiau bent po 2 per diena valgyti ir viduriai kaip mat susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, man padeda nuo abieju neegalavimu - sriuba smile.gif aisku obuoliukai irgi, bet vat sriubos suvalgius iskarto pradeda dirbti skrandis smile.gif
Atsakyti
oi,kokia pazistama beda... man gine pasiule gerti "dphalac", bet nieko jis man visiskai nepadejo..tai emiausi liaudisku priemoniu ir, ziuriu,kad visai nieko smile.gif kiekviena vakara suvalgau juodos duonos riekele, aptepta semenu aliejumi. toks idomus skonis,bet visai nieko. ir dar kiekviena ryta valgau kvieciu selenas su pasukom. tai va, tokie mano "kovos metodai"... smile.gif
Atsakyti
manau pirmas dalykas ir pats paprasciausias, visoms prieinamas...saziningai vartoti vandeni 2l/d maziausiai mirksiukas.gif
o paskui obuoliai, slyvos, kefyras, ragintu kopustu sriuba, darzoviu daugiau priklausomai, kam nuo ko atlaisvina rolleyes.gif
Atsakyti
Vidiuriu uzkietejima isjudinau dziovintomis slyvomis, bet nevirskinimas - dabar baisiausias mane kankinantis simptomas! doh.gif
Atsakyti
As taip pat turejau ta problema dar pries nestuke.gif
Drauge patare linu seklas (linseed). Tai bandysiu i maista deti, o gal pades thumbup.gif

Buvau pas gydytoja, tai sake gali buti daug komplikaciju nestumui del uzkietejusiu viduriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 21, 13:42)
As taip pat turejau ta problema dar pries  nestuke.gif
Drauge patare linu seklas (linseed). Tai bandysiu i maista deti, o gal pades  thumbup.gif

Buvau pas gydytoja, tai sake gali buti daug komplikaciju nestumui del uzkietejusiu viduriu  doh.gif

Idomu kokios tai gali buti komplikacijos? zinau kad negali stangintis nes tai gali issaukti gimdyma. O kas dar? Ar gali kartais ilgas maisto puvimas zarnyne kazkaip perduoti koki uzdegima ar apsinuodijima vaikeliui g.gif
Atsakyti
mane irgi kankina sita problema unsure.gif
viskuo cia pasiskaiciau, vaistu nesinori, o nuo ko pradeti, nekaip nesugalvoju verysad.gif ar slyvu, ar obuoliu ar dar ko nors...
sriubas valgau kasdien ir nieko, na tik dar beda labai mazai skysciu suvartoju g.gif niekaip neprisiverciu kaip as sakau gerti be reikalo... manes netroskina, tai ir negeriu doh.gif
cia greiciausiai ir visa beda unsure.gif
Atsakyti
Siandien ir pabandziau visko po truputi ir pramuse aciu Dievuliu doh.gif Pirmiausiai is vakaro uzpyliau karsto vandens ant triju abrikosu, o siandien ryte ant tuscio skrandzio isgeriau ta saldu vandenuka, suvalgiau tuos abrikosus. po kiek laiko vietoj arbatos isgeriau stikline slyvu nektaro, o dar veliau pradejau valgyti Activia su slyvomis ir saukstu kvieciu gemelu bet taip ir nespejau davalgyti kaio jau begau i WC thumbup.gif vat tokia mano istorija, dar siandien zadu tik valgyti bulviu kose su kefyru, sultys su gemalais, o ryt diena pradesiu nuo abrikosu. tikiuosi viskas susitvarkys. ir jokiu naminiu sudyty lasinuku verysad.gif , gerai keptos mesos, picu blink.gif
Atsakyti