Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

QUOTE(Egloshke @ 2010 05 12, 12:37)
O ar yra pas kurią nevirškinimo jausmas? Man prasidėjo antras trimestras, bet va užvalgau, dažniausiai po pietų, ir toks jausmas, kad viskas stovi skrandyje doh.gif Toks ne tai pykinimas, bet stovintis skrandis, rūgauju pastoviai kaip kokia užsikišusi kriauklė blush2.gif  Ir galvoju, ar aš čia ką netinkamo valgau, ar per daug iš karto blush2.gif o gal čia kokios rimtesnės problemos g.gif

Taip, man buvo ir tesesi savaite, bet nevirskinimas tokio lygio, kad maistas nei i viena, nei i kita gala nejudejo, nuolatinis rugavimas ir oro gadinimas, svajojau apie vemima ir skrandzio istustinima, bet nepavyko net susikisus pirstus...

Padejo vienintelis dalykas- griezta dieta kelias dienas gazuotas mineralinis ir baronkytes + dziuveseliai. Pora dienu net ir tokio raciono skrandis nevirskino, bet po to susitvarke 4u.gif

Sveikatos ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti

as taip pat geriu gelezi ir kiekviena diena,nes kraujyje trukumas,nu irgi buna,kad begalo uzkieteja.Ir vandeni geriu,ir dziovintas slyvas valgiau,ir sirupa vartoju kita kart,ir Aktivia jogurta valgiau,rugstis sukyla,jei vaikiukas spaudzia kazkaip skrandi ar tulzi nezinau,db supratau,kad pasislenka kitur ir nera rugsties.Siand.issikepiau tarkiniu blynu su alyvuogiu aliejum,tai thumbup.gif ,patarimas kam kieteja viduriai vartoti maiste alyvuogiu alieju.Gazuotas gerimas siaip nera gerai kudikiui manau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimonaV: 20 gegužės 2010 - 12:23
Jau nebezinau net ka daryti su tais uzkietejusiais viduriais doh.gif Siandien maniau isprotesiu. Susidaro toks kamstis, kad nors tu ka daryk. Neimanoma visiskai pasitustinti. Spaudimas tarpvieteje didziulis doh.gif , bet procesas nevyksta. Steneti bijau. Be microlax nepavyko niekaip. Vienu metu maniau, kad pagimdysiu... verysad.gif Nebepadeda jokie kefyrai, pasukos, semenys, dziov.vaisiai... verysad.gif Guodziuosi, kad nedaug beliko, tik baisu del to suzydejusio hemorojaus. verysad.gif
Atsakyti
daug kam padeda ryte tik atsikelus isgerti stiklinia vandens o po gero pusvalandzio valgyti. bent jau as taip darau tai man net sulaisveja viduriai ir net is ryto kelis kartus lekiu, kieti tikrai nebuna, siulau pabandyti, gal pades.
Atsakyti
QUOTE(kurapka @ 2010 06 02, 14:18)
daug kam padeda ryte tik atsikelus isgerti stiklinia vandens o po gero pusvalandzio valgyti. bent jau as taip darau tai man net sulaisveja viduriai ir net is ryto kelis kartus lekiu, kieti tikrai nebuna, siulau pabandyti, gal pades.

As ant tuscio skrandzio geriu maltas semenis, uzplikytas is vakaro stikline vandens, suvalgau dziov.abrikosu arba slyvu, isgeriu pasuku stikline - ir NIEKO schmoll.gif
Atsakyti
Sita problema pavyko isspresti sitaip, tad galiu pasidalinti.Ryte pusryciams miusli su pienuku.Ne kokie sausi pusryciai, o miusli, su ivairiom kruopom, dziovintu vaisiu gabaleliais...po savaites supratau, kad cia grynas drenazas pilvukui blink.gif Ir i diena nemaziau nei 2 stiklines slyvu sulciu, geriausia lietuviskos stikliniuose bueliuse ar trilitrainyje.Vakare po vakarienes jogurto indelis BIOS, ekologiskas lietuviskas jogurtas.Zodziu, viskas puikiai susitvarke.Jei viena ar kita dalyka praleidziu jau jokios reiksmes, bet stengiuosi laikytis sito plano, nes buvo laikotarpis, kai buvo laaabai sunku...nebenoreciau doh.gif
Atsakyti
sveikutes. atradau ir as buda nuo uzkietejimo - valgau mieziniu kruopu kose. man ji laaaabai skani o ir padeda nuo sios problemos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 05 31, 19:50)
Jau nebezinau net ka daryti su tais uzkietejusiais viduriais  doh.gif Siandien maniau isprotesiu. Susidaro toks kamstis, kad nors tu ka daryk. Neimanoma visiskai pasitustinti. Spaudimas tarpvieteje didziulis doh.gif , bet procesas nevyksta. Steneti bijau.  Be microlax nepavyko niekaip. Vienu metu maniau, kad pagimdysiu...  verysad.gif Nebepadeda jokie kefyrai, pasukos, semenys, dziov.vaisiai...  verysad.gif Guodziuosi, kad nedaug beliko, tik baisu del to suzydejusio hemorojaus.  verysad.gif

Labai pažįstamas jausmas, žinau, koks tai "malonumas". Man taip pat niekas nepadejo (Microlax, sėlenos, slyvos, Mukofalk), viduriai kietįjo žiauriai. Bet atradau veiksmingą, mane gelbėjusį būdą-ryte ant tuščio skrandžio vienu prisedimu išgerti 200-400 ml Coca-Colos. Suveikdavo iš karto, kaip geri laisvinamieji (draugė sakė, kad ją tokių pačiu būdu gelbėdavo stipri kava, tik aš jos negeriu). Aišku, žinau, kad tokiu gėrimų nėštumo metu reikia vengti, bet ką padarysi. Tik tai mane ir gelbėjo
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 06 04, 21:59)
sveikutes. atradau ir as buda nuo uzkietejimo - valgau mieziniu kruopu kose. man ji laaaabai skani o ir padeda nuo sios problemos  thumbup.gif

O man avizu kose su sviestu ir ant tuscio skrandzio isgertas saukstelis alyvuogiu aliejaus smile.gif Taip pat dienos metu i darzoviu salotas pilu alyvuogiu aliejaus smile.gif Siaip manau visos koses padeda smile.gif
Atsakyti
Man tai padejo saltibarsciai
Atsakyti
vasara dabar, tai saltibarsciai turi padeti-nes burokeliai lasivina. braskes-tikrai laisvina..valgau ir braskes ir daug darzoviu-ir nebera problemu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O mikrolax klizmute nestumo metu ar galima naudoti kai jau yra didele beda? mano nestumas dar nedidelis, bet bijau ar nepakenks.. g.gif
Atsakyti