Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

Nu aš tuos reikalus kaip ir susitvarkiau. O darau taip: ryte ant tuščio skrandžio pašildyto vandens stiklinė, po kiek laiko du kiviai ir per diena dvi stiklinės slyvų sulčių. Dar kai turiu valgau daug uogų ir vaisių. Be to išmečiau kasdieninį sumuštinio valgymą su arbata. Darbe užkandžiauju varškės desertu ar jogurtu. Džiaugiuosi rezultatais!!! thumbup.gif

P.S. Viduriai susitvarkė per 6 dienas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaiste23: 29 birželio 2010 - 10:26
Skaiste23 drinks_cheers.gif nescioji ne tik turi kazka pradet valgyt, gert kas padetu sutvarkyt problemas, bet pirmiausia atsisakyt kas jas sukelia 4u.gif man tai balta duona su suriu ar sviestu, keptas maistas, koses su pienu, ryziai, obuoliai ir dar daug visko doh.gif bet juk yra ir kitu valgomu geriu biggrin.gif ir dar judejimas, reik judet judet judet 4u.gif o jau pabaigoj ristis ristis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2010 06 30, 18:08)
Skaiste23  drinks_cheers.gif  nescioji ne tik turi kazka pradet valgyt, gert kas padetu sutvarkyt problemas, bet pirmiausia atsisakyt kas jas sukelia  4u.gif  man tai balta duona su suriu ar sviestu, keptas maistas, koses su pienu, ryziai, obuoliai ir dar daug visko  doh.gif  bet juk yra ir kitu valgomu geriu  biggrin.gif  ir dar judejimas, reik judet judet judet  4u.gif  o jau pabaigoj ristis ristis  biggrin.gif

Ta vat, kai taip rimtai susiduri su tuo, tada ir pradedi galvot, kad kažką darai ne taip... doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaiste23: 01 liepos 2010 - 10:32
As tai kasdien stengiuosi valgyti uogu: braskiu su pienu, tresniu, melyniu ir pan.
Taip pat koses 4 grudu geras dalykas;)

Kolkas veiksminga biggrin.gif O poto ziuresim kaip cia reiks:)
Siaip dar obuoliai padedavo jei bent 2 suvalgydavau per diena, skysciai..smile.gif
Atsakyti
aš tik nėštumo pabaigoje atradau savo "receptą" (dėl užkietėjusių vidurių niekas nepadėjo) - kisielius + virti burokėliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man padejo rytais ant tuscio skrandzio isgert 2 nedideles stiklines vandens-dabar jau ir bet to, kol kas viskas normaliai, bet stengiuos daug vaisiu, darzoviu valgyt smile.gif
Atsakyti
Man labai padėdavo sezamo sėklos. Viduriai būdavo minkštučiai kaip pervirti makaronai biggrin.gif
Atsakyti
gera tema, vos radau smile.gif prasidejo man tas malonumas. negaliu sau leisti, kad labai uzkietetu, nes issauksiu hemaroju, o hemarojus ir nestumas, tai beda...
Atsakyti
Man taip pat padeda stikline vandens is ryto, ktiauses, slyvos. stengiuosi per diena isgerti kuo daugiau vandens. padeda:)
Atsakyti
as viduriu uzkietejimo problema issprendziau tik "duphalac" vaistu pagalba. isbandziau visas naturalias priemones, bet niekas nepadejo: nuo buroku, slyvu, abrikosu ir pan. man taip pradeda pusti pilva, kad karta net verkiau is skausmo, o didelis vandens kiekis, visokie jogurtukai su selenom ir judejimas absoliuciai nieko nepadeda (matyt del to, kad organizmas priprates - visa gyvenima gerdavau daug vandens, valgydavau jogurtus, kefyra, pasukas ir kt. sveikus produktus).
didele klaida padariau, kad per ilgai zaidziau su tom naturaliom priemonem ir iskart nepradejau vidurius laisvinanciu vaistu gerti - dabar toks hemorojus atsirado, kad nenoriu pagalvot, kas bus per gimdyma ir po jo... verysad.gif
Atsakyti
NA SIA problema ir as turiu ir jeigu jau prasidejo tai taip irbus ir tas hemorojus,,,, doh.gif doh.gif uzjauciu....na mna truputi padeda kivi, suvalgau vakarais ir rytais ant tuscio skrandzio...kartais suveikia....laikykites
Atsakyti
ryte isgeriu stikline vandens, sukramtau sauja riesutu ir kivis. pietums saltibarsciai. i tualeta einu kelis kartus. vengiu vidurius kietinancio maisto. 4u.gif taip buvau uzsikietinus vidurius, kad maniau gala gausiu.
Atsakyti