Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

QUOTE(sija8 @ 2010 06 02, 14:25)
As ant tuscio skrandzio geriu maltas semenis, uzplikytas is vakaro stikline vandens, suvalgau dziov.abrikosu arba slyvu, isgeriu pasuku stikline - ir NIEKO  schmoll.gif

Is ryto pas mane ta pati prtocedura smile.gif Tik dar valgau avizu kose su dziovintais abrikosai, razinomis ir slyvomis. Padeda ne visada....Jei nepadejo, tai tada isgeriu ant tuscio skrandzio apie 6 val. ryto (kai atsikeliu i tualeta) sauksteli alyvuogiu aliejaus (uzgeriu vandeniu). Jei ir tai nepadeda, tada jau Mikrolacs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anchelika @ 2010 06 14, 14:43)
Sveikos  4u.gif
O mikrolax klizmute nestumo metu ar galima naudoti kai jau yra didele beda? mano nestumas dar nedidelis, bet bijau ar nepakenks..  g.gif

Galima. Klausiau gydytojo. Pati naudojau kokius 4 kartus.
Atsakyti
man tai padeda arbuzai
Atsakyti
Bandziau daug, ir slyvas mirkytas rytas vakaras, ir selenas su jogurtu, pusryciams gerdavau tik sultis, niekas nepadejo. Isgelbejo Lepicol. blush2.gif Viskas puikiai dabar... Nes nebegeriu jau menesi... Gal ir laikas dekingas, darzoviu daugiau...
Atsakyti
siuo metu man labai gerai padeda tresnes, suvalgau ju apie 1 kg per diena thumbup.gif As jas baisiai megstu ir naudojuosi proga, kad vasara nestuke.gif tik truputi neramu, kad per daug nebutu, nes pastaruoju metu oda labai issausejusi, bet cia turbut nuo geriamu antibiotiku g.gif
Atsakyti
Bandykit šviežiai spaustas sultis. Kaipmat sutvarko vidurius biggrin.gif
Atsakyti
Po valgio suvalgyti po 1-2 obuolius. Man padeda ir jokiu nemaloniu pilvo putimu.
Atsakyti
Nors kasdien valgau braškes, arbūzą, obuolius bei košes šiand ryte ir mane vidurių užkietėjimas prirėmė... verysad.gif Dar taip rimtai nebuvo - noriu, o nieko neišeina. Tai galiausiai sugalvojau, pabandyt seną vaikišką vidurių užkietėjimo gydydmo būdą, kaip ir sūneliui kažkada dariau - į šiknytę mažą muiliuko gabaliuką. Jau neturėjau kur dėtis, tai pabandžiau. Nežinau čia gerai ar blogai, bet padaryt padėjo... blush2.gif

Reikės dar rimčiau užsiimt su mityba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaiste23: 23 birželio 2010 - 11:39
Sveiki. Man padedavo nuo viduriu uzketejimo kiekviena ryta ant tuscio skrandzio iskgerti iskarto stikline paprasto vandens. Zinok super padeda.
Papildyta:
Sveiki, galit pabandyti Microlaks klizmos yra, jeigu jau taip rimtai prispaude, tai labai gerai retkarciais padaryti. Man padedavo.Nes budavo irgi siaubinagai, beveik su asarom.

QUOTE(Skaiste23 @ 2010 06 23, 12:37)
Nors kasdien valgau braškes, arbūzą, obuolius bei košes šiand ryte ir mane vidurių užkietėjimas prirėmė...  verysad.gif  Dar taip rimtai nebuvo - noriu, o nieko neišeina. Tai galiausiai sugalvojau, pabandyt seną vaikišką vidurių užkietėjimo gydydmo būdą, kaip ir sūneliui kažkada dariau - į šiknytę mažą muiliuko gabaliuką. Jau neturėjau kur dėtis, tai pabandžiau. Nežinau čia gerai ar blogai, bet padaryt padėjo... blush2.gif

Reikės dar rimčiau užsiimt su mityba.

Atsakyti
Prieš kiekvieną valgį išgerdavau vaisinės plikomos arbatos puodelį, gerdavau daug slyvų sulčių, arbūzus valgydavau - šiek tiek padėdavo.. o kai pagimdžiau ta pati problema buvo mano lelytei, tai kol maitindavau turėdavau didžiausių problemų ir su ja dėl tos pačios problemos.. pradėjus duoti mišinuką jai viskas susitvarkė..
Atsakyti
Niekas daugiau man nepadeda, tik Microlax klizmutės... doh.gif Žemai lenkiu galvą, kas jas išrado ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2010 06 27, 14:53)
Niekas daugiau man nepadeda, tik Microlax klizmutės...  doh.gif  Žemai lenkiu galvą, kas jas išrado ...  lotuliukas.gif

Na aš jas ir naudodavau, tik man gine sakydavo kad jomis reikia nepiknaudžiauti mirksiukas.gif jas naudodavau tik kraštutiniu atveju... Svarbu reguliuoti maistą.
Atsakyti
QUOTE(laimingiausiamama @ 2010 06 27, 17:52)
Na aš jas ir naudodavau, tik man gine sakydavo kad jomis reikia nepiknaudžiauti  mirksiukas.gif jas naudodavau tik kraštutiniu atveju... Svarbu reguliuoti maistą.

Aš visą gyvenimą valgau l.daug daržovių, vaisių. Nelabai mėgstu tai, kas būtent kietina vidurius, bet per nėštumą vistiek užkietėja viduriai. Tai turiu arba kankintis arba piktnaudžiauti. Nu ką daugiau daryti? g.gif Po antro nėštumo man toks hemorojus užaugo, kad net iki operacijos priėjau. Dabar ir vėl atsinaujino tas velnias doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robi: 27 birželio 2010 - 20:18