Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

aciu, kadangi pirmas vaikas, tai pasakykik man kada jau pas ginekologe reikia eit g.gif dabar manau neapsimoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 03 03, 23:10)
aciu, kadangi pirmas vaikas, tai pasakykik man kada jau pas ginekologe reikia eit g.gif dabar manau neapsimoka blush2.gif

Aš niekada nėštuke nebuvau, bet prisiskaičiau, kad ne anksčiau 6-7 savaitę, tada jau ir širdutę vaikelio girdisi bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 03 04, 01:10)

Labai sveikinu tapu nestuke.gif nes aiškiai matosi, kad antra juostelė ryškėja bigsmile.gif Nepatariu skubėti pas ginekologę, palauk keletą savaičių, kad jau tikrai matytų bent jau širdelę mirksiukas.gif Sėkmės ir lengvo nešiojimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Layla @ 2010 03 03, 19:32)
testuką pakartoti galėsiu tik penktadienį, nes kito namuose jau nebeturiu, dėl silpnumo iš namų neišeinu, o ir bijau ko nors prašyti, kad man atneštų, nes jei man tikrai Roto virusas, bijau kitus apkrėsti... o gyvenu dabar viena..
labai labai laukiu vaikelio, bet dabar tokia baimė, kad nepakenktų virusas, jei tikrai esu nėščia.. o gal stiprus vėmimas ir viduriavimas buvo nėštumo požymiai, o ne joks virusas... belieka sulaukti penktadienio ir pakeliui pas gydytoja apsipirkti testukais..

Aš visgi siūlyčiau pasakyti gydytojai, kad įtari nėštumą g.gif bent jau nereikės svarstyti kas gali būti, nes sunku ką patarti unsure.gif Vėmimas ir viduriavimas prie tokio mažo mėštumo mažai tikėtinas, tačiau visko būna.... o dėl Roto viruso yra daromi tyrimai, manyciau ligoninėje turėtų juos daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rakatanga @ 2010 03 04, 10:09)
Labai sveikinu tapu  nestuke.gif nes aiškiai matosi, kad antra juostelė ryškėja  bigsmile.gif Nepatariu skubėti pas ginekologę, palauk keletą savaičių, kad jau tikrai matytų bent jau širdelę  mirksiukas.gif Sėkmės ir lengvo nešiojimo  4u.gif
Papildyta:

Aš visgi siūlyčiau pasakyti gydytojai, kad įtari nėštumą  g.gif bent jau nereikės svarstyti kas gali būti, nes sunku ką patarti  unsure.gif Vėmimas ir viduriavimas prie tokio mažo mėštumo mažai tikėtinas, tačiau visko būna.... o dėl Roto viruso yra daromi tyrimai, manyciau ligoninėje turėtų juos daryti  mirksiukas.gif

sveikos,labai noreciau suzinoti ar galiu but nescia.jei pries 2 dienas dariausi ir rode antra maziau ryskesne nei pirma? ir kita diena susirgau.padekit!!!
Atsakyti
ech, vis gi šį kartą dar nepavyko... pasidariau šiandien dar testuką ir jis neigiamas...sad.gif
na nieko, lauksim geresnių laikų...
Atsakyti
Layla, na kitą kartą kai norėsi, linkiu, kad būtų teigiamas mirksiukas.gif nenusimink drinks_cheers.gif

inaccka
, kartais būna, kad ir esant nėštumui moterys kartais kraujuoja, bet tai būna ne mėnesinės, o senas kraujas kažkaip ten išsivalo ar kažkas tokio.. na paskaityk skyrius ta tema, bet jei jau prasidėjo normalios mėnesinės (ne kokie patepliojimai), tai manau, kad nėščia tikrai nesi, jei matei blankią juostelę, tai gal žirniukas bandė kabintis, bet jei prasidėjo mmm, vadinasi, deja, pabėgo.. verysad.gif neliūdėk ir sėkmės ateityje! mirksiukas.gif

aš tai nesulaukiu savo mmm.. mintis apie nėštumą išvis nuvijau į šoną, nes gavau tada HCG tik 3,45 mIU/l, o daugiau jokių testų ir tyrimų nedarau schmoll.gif nėr čia ko išties.. kadangi pas ginę buvau ir sakė, kad esu sveika ir viskas gerai, tai nežinau kodėl mmm taip ilgai jau užsilaikė.. juolab gėriau Duphaston 10 dienų, kuris sakė, kad jei nesu nėštukė turėjo mmm iššaukti.. bet kad jų nerasta ir jau 2,5 savaitės vėluoja.. tuoj naujoms laikas ateis blyn blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ritutia*: 05 kovo 2010 - 22:46
yra ivairiu testu.. man parode savaitei iki mmmm likus.. ir pati paprasciausia juostuke uz 4Lt.
Atsakyti
laba Ritutia, na as is savo ptirties galiu pasakyti, jog jeigu gerei duphaston 10 dienu ir neapsirgai, tuomet turetum buti nescia, nes man, kai geriau ji, issauke mmm ir maniskis tiesiog pabego, todel bent jau as patarciau pasidaryti dar viena NT smile.gif tikiuosi kad jis bus teigiamas
Atsakyti
QUOTE(Rassee @ 2010 03 07, 11:33)
laba Ritutia, na as is savo ptirties galiu pasakyti, jog jeigu gerei duphaston 10 dienu ir neapsirgai, tuomet turetum buti nescia, nes man, kai geriau ji, issauke mmm ir maniskis tiesiog pabego, todel bent jau as patarciau pasidaryti dar viena NT  smile.gif tikiuosi kad jis bus teigiamas

Niu mmm taip ir neatsirado dar.. ax.gif na nusipirksiu ryt NT, pažiūrėsim ar ką parodys.. jei neparodys nieko, tai nebežinosiu ką ir galvoti.. ačiū, kad pasidalini patirtimi.. tikiuosi tau testukas greitu laiku parodys norimus išvysti II pagaliukus ir niekas niekur daugiau niekada nebepabėgs nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas merginos,

turiu naujiena, vakar vakare pasidariau NT ir pamaciau riebius II smile.gif

Vos nenugriuvau doh.gif Pakartojau siandien ryte, o gi vel II thumbup.gif

Esu tokia laiminga, kad bijau net isprotet !!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu sveikinu sveikinu !!!!! 4u.gif smile.gif

O man mmm taip ir neprasidejo dar, nors jau antra karta turetu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2010 03 08, 11:22)
Sveikinu sveikinu sveikinu !!!!!  4u.gif  smile.gif
O man mmm taip ir neprasidejo dar, nors jau antra karta turetu... g.gif

O ka testas, nieko nerodo? g.gif

Ar buvai pas gyd?
Atsakyti