QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 03 03, 23:10)
aciu, kadangi pirmas vaikas, tai pasakykik man kada jau pas ginekologe reikia eit
dabar manau neapsimoka 
Aš niekada nėštuke nebuvau, bet prisiskaičiau, kad ne anksčiau 6-7 savaitę, tada jau ir širdutę vaikelio girdisi
QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 03 04, 01:10)
aciu, kadangi pirmas vaikas, tai pasakykik man kada jau pas ginekologe reikia eit
dabar manau neapsimoka 
Labai sveikinu tapu
Papildyta:
QUOTE(Layla @ 2010 03 03, 19:32)
testuką pakartoti galėsiu tik penktadienį, nes kito namuose jau nebeturiu, dėl silpnumo iš namų neišeinu, o ir bijau ko nors prašyti, kad man atneštų, nes jei man tikrai Roto virusas, bijau kitus apkrėsti... o gyvenu dabar viena..
labai labai laukiu vaikelio, bet dabar tokia baimė, kad nepakenktų virusas, jei tikrai esu nėščia.. o gal stiprus vėmimas ir viduriavimas buvo nėštumo požymiai, o ne joks virusas... belieka sulaukti penktadienio ir pakeliui pas gydytoja apsipirkti testukais..
labai labai laukiu vaikelio, bet dabar tokia baimė, kad nepakenktų virusas, jei tikrai esu nėščia.. o gal stiprus vėmimas ir viduriavimas buvo nėštumo požymiai, o ne joks virusas... belieka sulaukti penktadienio ir pakeliui pas gydytoja apsipirkti testukais..
Aš visgi siūlyčiau pasakyti gydytojai, kad įtari nėštumą
QUOTE(rakatanga @ 2010 03 04, 10:09)
Labai sveikinu tapu
nes aiškiai matosi, kad antra juostelė ryškėja
Nepatariu skubėti pas ginekologę, palauk keletą savaičių, kad jau tikrai matytų bent jau širdelę
Sėkmės ir lengvo nešiojimo 
Papildyta:
bent jau nereikės svarstyti kas gali būti, nes sunku ką patarti
Vėmimas ir viduriavimas prie tokio mažo mėštumo mažai tikėtinas, tačiau visko būna.... o dėl Roto viruso yra daromi tyrimai, manyciau ligoninėje turėtų juos daryti 
Papildyta:
sveikos,labai noreciau suzinoti ar galiu but nescia.jei pries 2 dienas dariausi ir rode antra maziau ryskesne nei pirma? ir kita diena susirgau.padekit!!!
ech, vis gi šį kartą dar nepavyko... pasidariau šiandien dar testuką ir jis neigiamas...
na nieko, lauksim geresnių laikų...
na nieko, lauksim geresnių laikų...
Layla, na kitą kartą kai norėsi, linkiu, kad būtų teigiamas
nenusimink
inaccka, kartais būna, kad ir esant nėštumui moterys kartais kraujuoja, bet tai būna ne mėnesinės, o senas kraujas kažkaip ten išsivalo ar kažkas tokio.. na paskaityk skyrius ta tema, bet jei jau prasidėjo normalios mėnesinės (ne kokie patepliojimai), tai manau, kad nėščia tikrai nesi, jei matei blankią juostelę, tai gal žirniukas bandė kabintis, bet jei prasidėjo mmm, vadinasi, deja, pabėgo..
neliūdėk ir sėkmės ateityje! 
aš tai nesulaukiu savo mmm.. mintis apie nėštumą išvis nuvijau į šoną, nes gavau tada HCG tik 3,45 mIU/l, o daugiau jokių testų ir tyrimų nedarau
nėr čia ko išties.. kadangi pas ginę buvau ir sakė, kad esu sveika ir viskas gerai, tai nežinau kodėl mmm taip ilgai jau užsilaikė.. juolab gėriau Duphaston 10 dienų, kuris sakė, kad jei nesu nėštukė turėjo mmm iššaukti.. bet kad jų nerasta ir jau 2,5 savaitės vėluoja.. tuoj naujoms laikas ateis blyn
inaccka, kartais būna, kad ir esant nėštumui moterys kartais kraujuoja, bet tai būna ne mėnesinės, o senas kraujas kažkaip ten išsivalo ar kažkas tokio.. na paskaityk skyrius ta tema, bet jei jau prasidėjo normalios mėnesinės (ne kokie patepliojimai), tai manau, kad nėščia tikrai nesi, jei matei blankią juostelę, tai gal žirniukas bandė kabintis, bet jei prasidėjo mmm, vadinasi, deja, pabėgo..
aš tai nesulaukiu savo mmm.. mintis apie nėštumą išvis nuvijau į šoną, nes gavau tada HCG tik 3,45 mIU/l, o daugiau jokių testų ir tyrimų nedarau
yra ivairiu testu.. man parode savaitei iki mmmm likus.. ir pati paprasciausia juostuke uz 4Lt.
QUOTE(Rassee @ 2010 03 07, 11:33)
laba Ritutia, na as is savo ptirties galiu pasakyti, jog jeigu gerei duphaston 10 dienu ir neapsirgai, tuomet turetum buti nescia, nes man, kai geriau ji, issauke mmm ir maniskis tiesiog pabego, todel bent jau as patarciau pasidaryti dar viena NT
tikiuosi kad jis bus teigiamas
Niu mmm taip ir neatsirado dar..
Labas merginos,
turiu naujiena, vakar vakare pasidariau NT ir pamaciau riebius II
Vos nenugriuvau
Pakartojau siandien ryte, o gi vel II
Esu tokia laiminga, kad bijau net isprotet !!!!
turiu naujiena, vakar vakare pasidariau NT ir pamaciau riebius II
Vos nenugriuvau
Esu tokia laiminga, kad bijau net isprotet !!!!
Sveikinu sveikinu sveikinu !!!!!
O man mmm taip ir neprasidejo dar, nors jau antra karta turetu...
QUOTE(seemle @ 2010 03 08, 11:22)
Sveikinu sveikinu sveikinu !!!!!
O ka testas, nieko nerodo?
Ar buvai pas gyd?