QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 03, 14:56)
Na realiai aš dabar daug pasiskaičiau tai supratau, kodėl vienoms greičiau parodo II brūkšniukai ir HCG auga, kitoms ilgai nerodo ir kodėl nieks nesiūlo iš gydytojų bėgti greitai darytis HCG, nes (pritaikysiu savo datas, dėl ko viltelė neužgeso

): "Manoma, kad gimdoje spermijai išlieka gyvybingi ir geba apvaisinti kiaušinėlį dar 23 paras." tai tarkim jei lytinis aktas buvo vasario 13 d., tai apvaisinimas galėjo įvykti ir tik vasario 16 d., "tik po 810 dienų nuo apvaisinimo gemalas įsiskverbia į gimdos gleivinę (šis procesas vadinamas implantacija)", t.y. implantuotis galėjo dar tik vasario 26 d., o HCG pradeda didėti po implantacijos ir tik pas 85 % iš normalių nėštumų dvigubėja kas 48-72 val., tai jei tarkim mano HCG būnant ne nėštukei iki vasario 26 d. 1 mIU/l (o gali būti ir dar mažesnis, net 0,1), tai tarkim vasario 28 d. - 2 mIU/l, kovo 2 d. - 4 mIU/l, kovo 4 d. - 8 mIU/l, kovo 6 d. - 16 mIU/l, kovo 8 d. - 32 mIU/l, kovo 10 d. 64 mIU/l ir t.t. o aš kraujuką pridaviau kovo 1 d. ir HCG buvo 3,45 mIU/l. O mmm taip ir neprasideda, todėl viltelė visiškai neužgeso

nes visko gyvenime būna..
tad todėl, kad apvaisinimas įvyksta nevienodu laiku, kad implantacija įvyksta nevienodu laiku ir hcg pas mus didėja nevienodu tempu, dėl to ir parodo vienoms anksčiau testai II, o kitoms ilgai nerodo... na aš tokius išvedžiojimus padariau.. tai dėl to gal ir jei galėjo užkibti po vasario 9 d., tai hcg rekomendavo daryti tik kovo 8 d., kad jei nėštumas yra, tai jis būtų tikrai matyti

to ir linkiu
Taip kad teoriškai daug kas įmanoma, o praktiškai irgi visokių situacijų juk pasitaiko
Na tu čia labai plačiai apšvietei mus, dabar dar daugiau turėsiu vilties iki paskutinio tikėsiu, kad visko gali būti
Taip teoriškai tai taip ir rekomenduoja, kad ir NT daryti vėluojant mmm bent jau kelioms dienoms, nors praktiškai tai jau praėjus 10 - 14 DPO darom NT, nes išlaukti 2 savaites po galimų mmm ne visos turim kantrybės

Aš čia kalbu apie save

Bet tada taip išeina, kad kraujo tyrimas nebetenka prasmės jeigu jį pataria dayti tik po mėnesio po galimos ov. t.y. maždaug 2 savaitės po neatėjusiu mmm... bet aišku visko būna
Na, kad ir kaip ten būtų, visgi linkiu tau neprarasti vilties ir iki galo tikėti stebuklu

Kas žino, gal dar po savaitės parašysi, kad visgi esati 2in1

Ko tau ir linkiu
Tada tau reikia pakartoti kraujo tyrimą ir tada pamatysi ar skaičiukai didėja