Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(rakatanga @ 2010 03 01, 15:50)
Linkiu sėkmės  4u.gif  Lauksim žinių  mirksiukas.gif Nes aš ir pati taip pat daryčiau, nepatinka man nežinomybė  schmoll.gif

Niu va paskambinau į Geromedą, tai sakė, kad šiandien iki 19 val galiu atvažiuoti kraują nusileisti, o rezultatai bus rytoj.. aišku čia jau nelabai į šią temą, bet gal kartais žinai nuo kada nėštumą kraujo tyrimas rodo? na jei tarkim tik vasario 13 d. nakties rezultatas būtų, tai jau rodytų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 01, 18:02)
Niu va paskambinau į Geromedą, tai sakė, kad šiandien iki 19 val galiu atvažiuoti kraują nusileisti, o rezultatai bus rytoj.. aišku čia jau nelabai į šią temą, bet gal kartais žinai nuo kada nėštumą kraujo tyrimas rodo? na jei tarkim tik vasario 13 d. nakties rezultatas būtų, tai jau rodytų?  g.gif

Na tiksliai nežinau nuo kada rodo, bet jeigu nuo 13 skaičiuoti, tai jau tikrai rodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu va paskambinau į Geromedą, tai sakė, kad šiandien iki 19 val galiu atvažiuoti kraują nusileisti, o rezultatai bus rytoj.. aišku čia jau nelabai į šią temą, bet gal kartais žinai nuo kada nėštumą kraujo tyrimas rodo? na jei tarkim tik vasario 13 d. nakties rezultatas būtų, tai jau rodytų?  g.gif

as taip pat manau kad jau turetu rodyti smile.gif nestuke.gif linkiu kad kraujo tyrimas butu teigiamas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airiukste: 01 kovo 2010 - 16:15
QUOTE(rakatanga @ 2010 03 01, 16:09)
Na tiksliai nežinau nuo kada rodo, bet jeigu nuo 13 skaičiuoti, tai jau tikrai rodys  mirksiukas.gif

QUOTE(airiukste @ 2010 03 01, 16:14)
as taip pat manau kad jau turetu rodyti  smile.gif nestuke.gif  linkiu kad kraujo tyrimas butu teigiamas  4u.gif

Na pridaviau šiandien kraujuko.. rytoj 12 val sakė jau bus rezultatai.. tad greitai žinosiu ar aš nestuke.gif ar dienos šiaip gerokai užblūdijo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rakatanga @ 2010 03 02, 13:24)
Sveikutės visos  smile.gif
Kaip sekasi, gal jau žinai rezultatus?

Niu gavau savo HCG atsakymą - 3,45 mIU/l, tai nėštumu kaip matau nekvepia schmoll.gif tik tada nesuprantu kur mmm dingo.. unsure.gif ech...
Atsakyti
labas, nestumo testa pirmaji pasidriau po nesaugiu satykiu praejus 14dienu ir va ka parode :http://public.fotki.com/funnyegle/nt/p1070933.html tas vienas juostinis mano... kaip mnaote ar as 4u.gif
Atsakyti
Man vaiduokliuka parode tik 17 dienu po ovuliacijos, buvo vos vos iziurimas ir parode tikrai ne per pirmas 10 minuciu, o gerokai veliau. Testus dariau kas antra diena, todel tkrai zinau, kad anksciau daryti nieko neparode. O dar po dvieju dienu jau parode per 10 minuciu, nors vis tiek buvo labai blankus. Dar per daug nesidziaugiu, kol gydytoja nepasake, nes pries metus rado chlamidiju, todel jei visu neisnaikinau, yra labai didele tikimybe, kad gali buti negimdinis nestumas
Papildyta:

Tarkim mano rezultatas turejo gautis vasario 9 diena, tai kraujo tyrima laboratorijoje man sake ateiti darytis tik kovo 8 diena, sake, kad anksciau neapsimoka, nors nestumo testas jau aiskiai teigiamas
Papildyta:
QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 03 03, 11:19)
labas, nestumo testa pirmaji pasidriau po nesaugiu  satykiu praejus 14dienu ir va ka parode :http://public.fotki.com/funnyegle/nt/p1070933.html tas vienas juostinis mano... kaip mnaote ar as 4u.gif

Sveikinu su nestuke.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kursuotoja: 03 kovo 2010 - 09:42
QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 03 03, 11:19)
labas, nestumo testa pirmaji pasidriau po nesaugiu  satykiu praejus 14dienu ir va ka parode :http://public.fotki.com/funnyegle/nt/p1070933.html tas vienas juostinis mano... kaip mnaote ar as 4u.gif

Sakyčiau tyliai jau galima sveikinti 4u.gif Kaip smagu, kai kas nors praneša geras naujienas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 03 03, 11:44)
Man vaiduokliuka parode tik 17 dienu po ovuliacijos, buvo vos vos iziurimas ir parode tikrai ne per pirmas 10 minuciu, o gerokai veliau. Testus dariau kas antra diena, todel tkrai zinau, kad anksciau daryti nieko neparode. O dar po dvieju dienu jau parode per 10 minuciu, nors vis tiek buvo labai blankus. Dar per daug nesidziaugiu, kol gydytoja nepasake, nes pries metus rado chlamidiju, todel jei visu neisnaikinau, yra labai didele tikimybe, kad gali buti negimdinis nestumas
Papildyta:
Tarkim mano rezultatas turejo gautis vasario 9 diena, tai kraujo tyrima laboratorijoje man sake ateiti darytis tik kovo 8 diena, sake, kad anksciau neapsimoka, nors nestumo testas jau aiskiai teigiamas
Papildyta:
Sveikinu su  nestuke.gif

Labai sveikinu wub.gif Daug sveikatytės ir ramaus nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labai keista g.gif kad kraujo tyrimas nėštumą parodo tik po mėnesio...kad pasimato puslytė vėliau tai tą žinau, bet HGC tikrai ankščiau pradeda nėštumą rodyti mirksiukas.gif Kai laukiausi pirmojo tai NT parodė II 10 DPO, bet gydytoja nieko nematės dar, tad nusiuntė pasidaryti kraujo tyrimą, kuris parodė nėštumą - buvo praėję ne daugiau kaip 2 savaitės po pastojimo dienos - kaip dabar atsimenu buvo 462 (nepamenu vienetų, kuriais matuojamas HGC blush2.gif ) todėl kai paguldė dėl gresiančio negimdinio nėštumo kita gydytoja pasakė, kad ir nemato puslytės dar, nes pasimato tik kaip HGC būna virš 1000
Atsakyti
Na realiai aš dabar daug pasiskaičiau tai supratau, kodėl vienoms greičiau parodo II brūkšniukai ir HCG auga, kitoms ilgai nerodo ir kodėl nieks nesiūlo iš gydytojų bėgti greitai darytis HCG, nes (pritaikysiu savo datas, dėl ko viltelė neužgeso 4u.gif ): "Manoma, kad gimdoje spermijai išlieka gyvybingi ir geba apvaisinti kiaušinėlį dar 2–3 paras." tai tarkim jei lytinis aktas buvo vasario 13 d., tai apvaisinimas galėjo įvykti ir tik vasario 16 d., "tik po 8–10 dienų nuo apvaisinimo gemalas įsiskverbia į gimdos gleivinę (šis procesas vadinamas implantacija)", t.y. implantuotis galėjo dar tik vasario 26 d., o HCG pradeda didėti po implantacijos ir tik pas 85 % iš normalių nėštumų dvigubėja kas 48-72 val., tai jei tarkim mano HCG būnant ne nėštukei iki vasario 26 d. 1 mIU/l (o gali būti ir dar mažesnis, net 0,1), tai tarkim vasario 28 d. - 2 mIU/l, kovo 2 d. - 4 mIU/l, kovo 4 d. - 8 mIU/l, kovo 6 d. - 16 mIU/l, kovo 8 d. - 32 mIU/l, kovo 10 d. 64 mIU/l ir t.t. o aš kraujuką pridaviau kovo 1 d. ir HCG buvo 3,45 mIU/l. O mmm taip ir neprasideda, todėl viltelė visiškai neužgeso 4u.gif nes visko gyvenime būna..
tad todėl, kad apvaisinimas įvyksta nevienodu laiku, kad implantacija įvyksta nevienodu laiku ir hcg pas mus didėja nevienodu tempu, dėl to ir parodo vienoms anksčiau testai II, o kitoms ilgai nerodo... na aš tokius išvedžiojimus padariau.. tai dėl to gal ir jei galėjo užkibti po vasario 9 d., tai hcg rekomendavo daryti tik kovo 8 d., kad jei nėštumas yra, tai jis būtų tikrai matyti drinks_cheers.gif to ir linkiu mirksiukas.gif

Taip kad teoriškai daug kas įmanoma, o praktiškai irgi visokių situacijų juk pasitaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ritutia*: 03 kovo 2010 - 12:58
QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 03, 14:56)
Na realiai aš dabar daug pasiskaičiau tai supratau, kodėl vienoms greičiau parodo II brūkšniukai ir HCG auga, kitoms ilgai nerodo ir kodėl nieks nesiūlo iš gydytojų bėgti greitai darytis HCG, nes (pritaikysiu savo datas, dėl ko viltelė neužgeso  4u.gif  ): "Manoma, kad gimdoje spermijai išlieka gyvybingi ir geba apvaisinti kiaušinėlį dar 2–3 paras." tai tarkim jei lytinis aktas buvo vasario 13 d., tai apvaisinimas galėjo įvykti ir tik vasario 16 d., "tik po 8–10 dienų nuo apvaisinimo gemalas įsiskverbia į gimdos gleivinę (šis procesas vadinamas implantacija)", t.y. implantuotis galėjo dar tik vasario 26 d., o HCG pradeda didėti po implantacijos ir tik pas 85 % iš normalių nėštumų dvigubėja kas 48-72 val., tai jei tarkim mano HCG būnant ne nėštukei iki vasario 26 d. 1 mIU/l (o gali būti ir dar mažesnis, net 0,1), tai tarkim vasario 28 d. - 2 mIU/l, kovo 2 d. - 4 mIU/l, kovo 4 d. - 8 mIU/l, kovo 6 d. - 16 mIU/l, kovo 8 d. - 32 mIU/l, kovo 10 d. 64 mIU/l ir t.t. o aš kraujuką pridaviau kovo 1 d. ir HCG buvo 3,45 mIU/l. O mmm taip ir neprasideda, todėl viltelė visiškai neužgeso  4u.gif nes visko gyvenime būna..
tad todėl, kad apvaisinimas įvyksta nevienodu laiku, kad implantacija įvyksta nevienodu laiku ir hcg pas mus didėja nevienodu tempu, dėl to ir parodo vienoms anksčiau testai II, o kitoms ilgai nerodo... na aš tokius išvedžiojimus padariau.. tai dėl to gal ir jei galėjo užkibti po vasario 9 d., tai hcg rekomendavo daryti tik kovo 8 d., kad jei nėštumas yra, tai jis būtų tikrai matyti  drinks_cheers.gif  to ir linkiu  mirksiukas.gif

Taip kad teoriškai daug kas įmanoma, o praktiškai irgi visokių situacijų juk pasitaiko  mirksiukas.gif

Na tu čia labai plačiai apšvietei mus, dabar dar daugiau turėsiu vilties iki paskutinio tikėsiu, kad visko gali būti ax.gif thumbup.gif
Taip teoriškai tai taip ir rekomenduoja, kad ir NT daryti vėluojant mmm bent jau kelioms dienoms, nors praktiškai tai jau praėjus 10 - 14 DPO darom NT, nes išlaukti 2 savaites po galimų mmm ne visos turim kantrybės tongue.gif Aš čia kalbu apie save mirksiukas.gif Bet tada taip išeina, kad kraujo tyrimas nebetenka prasmės jeigu jį pataria dayti tik po mėnesio po galimos ov. t.y. maždaug 2 savaitės po neatėjusiu mmm... bet aišku visko būna ax.gif
Na, kad ir kaip ten būtų, visgi linkiu tau neprarasti vilties ir iki galo tikėti stebuklu bigsmile.gif 4u.gif Kas žino, gal dar po savaitės parašysi, kad visgi esati 2in1 ax.gif Ko tau ir linkiu mirksiukas.gif

Tada tau reikia pakartoti kraujo tyrimą ir tada pamatysi ar skaičiukai didėja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rakatanga: 03 kovo 2010 - 13:22
QUOTE(rakatanga @ 2010 03 03, 13:19)
<...>Na, kad ir kaip ten būtų, visgi linkiu tau neprarasti vilties ir iki galo tikėti stebuklu  bigsmile.gif  4u.gif  Kas žino, gal dar po savaitės parašysi, kad visgi esati 2in1  ax.gif Ko tau ir linkiu  mirksiukas.gif

Tada tau reikia pakartoti kraujo tyrimą ir tada pamatysi ar skaičiukai didėja   bigsmile.gif

Tai parašysiu vienaip ar kitaip savo istorijos pabaigą, o tai pati kai skaitau kitų istorijas, tai norisi ir pabaigą sužinoti drinks_cheers.gif
o kraują tai sakiau gal palauksiu iki pirmadienio ir tada jei jau nebus mmm, pasidarysiu, kad jau būtų hcg daug išaugęs ir patvirtintų nėštumą, jei jis aišku yra.. o jei nesu nėštukė, tai iki pirmadienio gal mmm atsiras.. doh.gif nors šiti mano žodžiai nereiškia, kad ryt nenubėgsiu priduoti kraujo lotuliukas.gif o šiaip tai kai tada buvau pas ginę, tai ji man juk išrašė duphaston 10 tablečių ir sakė, kad jei per 10 dienų neatsiras, tai būsiu nėštukė, nes jei ne nėštuke, tai jis turi dienas iššaukti, tai liko tik dvi tabletikės.. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ritutia*: 03 kovo 2010 - 13:48
Tamsiaplauke112, o tau visi trys NT laiku vis vaiduoklį parodo? jei taip, tai manau, kad tada tikrai nėštukė nestuke.gif sveikinu tyliai mirksiukas.gif
Atsakyti