Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

4u.gif o as vakar testuka dariausi,is ryto ir man iskarto nuo T raideles eme rysketi...nepatikejau,begau antra karta i vaistine ir ka...teigiamas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos pleputes 4u.gif

Smagu skaityti kaip jus cia visos laukiat teigiamu testuku bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Kadangi pati neuzilgo zadu darytis blush2.gif tai irgi labai nekantru kada cia kuo greiciau ax.gif
Norejau paklausti del DPO blush2.gif cia kiek supratau, kiek dienukiu nuo apvaisinimo blush2.gif jauciausi ziopliuke blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2010 03 17, 09:00)
Sveikos pleputes  4u.gif

Smagu skaityti kaip jus cia visos laukiat teigiamu  testuku  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Kadangi pati neuzilgo zadu darytis  blush2.gif tai irgi labai nekantru kada cia kuo greiciau  ax.gif
Norejau paklausti del DPO  blush2.gif  cia kiek supratau, kiek dienukiu nuo apvaisinimo  blush2.gif  jauciausi ziopliuke  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

DPO-dienos po ovuliacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rassee @ 2010 03 18, 10:45)
sveikutes visos, sveikinu istojus i musu bureli saulytea121 ir iskart pranesus geras naujienas biggrin.gif o as sulaukiau mm  todel lauksiu kito menesiuko ir turbut darysiu kaip dare ederi jog kaip tik nieko nedarysiu ypac tomis dienomis kai bus tos dienos. todel dabar sakau visoms ikiux iki to laiko, kol turesiu geru ziniu arba kol vel neiskesiu neparasius biggrin.gif  biggrin.gif  tikiuosi, jog kai kita karta skaitysiu bus dar daugiau jusu kurios turesit geru naujienu biggrin.gif

Nezinau ar tai sutapimas ar ne, bet as ta menesi, kai pastojau, pradejau sportuot ir gert nakvisu alieju mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes smile.gif tai wa, as ir nutariau prie jusu saunios kompanijos prisidet ir pasidalint savo rupesteliais su moteriskem cool.gif tai gi wat turiu tokia dilema, nenoriu lb prisisvajot,kad vel netektu nusivilt lb... mmm veluoja 5dienas, nejauciu absoliuciai pms simptomu (ka jausdavau kas menesi), tik krutine lipa per visur lauk blush2.gif aisq is nekantrumo nusprendziau pasidaryt NT,nu ir didziam nusivilimui I verysad.gif ir nzn ne ka ir galvot, nei pms simptomu, veluoja, BT kaip 37 taip 37 blink.gif butu visai gerai patapt nestuke.gif
wajetau wajetau kaip butu faina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poiuyt @ 2010 03 18, 17:56)
Sveikos esamos ir busimos mamytes smile.gif tai wa, as ir nutariau prie jusu saunios kompanijos prisidet ir pasidalint savo rupesteliais su moteriskem cool.gif tai gi wat turiu tokia dilema, nenoriu lb prisisvajot,kad vel netektu nusivilt lb... mmm veluoja 5dienas, nejauciu absoliuciai pms simptomu (ka jausdavau kas menesi), tik krutine lipa per visur lauk  blush2.gif  aisq is nekantrumo nusprendziau pasidaryt NT,nu ir didziam nusivilimui I  verysad.gif  ir nzn ne ka ir galvot, nei pms simptomu, veluoja, BT kaip 37 taip 37  blink.gif  butu visai gerai patapt  nestuke.gif 
wajetau wajetau kaip butu faina  4u.gif

Sveika atvykus 4u.gif i buri nekantraujanciu
Man praeita menesi mmm velavo 11 dienu ir BT laikesi 37.1 ir ka jau taip tikejaus kad nestuke.gif bet atejo tos nelemtosios ir net pora dienu ilgesnes buvo.NT dariaus berots kai 5 dienas velavo ir buvo neigiamas.Nenoriu uzgesint tos vilteles kuri rusena tavo sirdelei bet neprisigalvok,nusiramink ir palauk dar,gal vis del to esi nestuke.gif tik pas tave truksta to reikalingo hormono,ko is visos sirdies linku.Gal ir man sis menuo bus vaisingesnis wub.gif > Beje BT nukrito iki 36.9 11-osios mmm velavimo dienos ryta,o vakare pramuse.
Atsakyti
Sveikutes!!! smile.gif

noriu pasidalint savo pojuciais, mm buvo praeita men. pabaigoi, bet jau kaip 2 savaite krutine skauda, prisiliest negaliu, labai jautri (man taip nebuvo buve!!!) ... Planuojam angeliuka, jau pus.metu, kazkaip ne iseina sad.gif Sian dariau nestumo testa, bet ir vel nieko ;( O gal dar lbi anksti??? g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!
Padekit issifruoti NT doh.gif biggrin.gif Tris dienas is eiles dariausi, rezultatas toks pats - viena juostele ryski, kaip ir turi but, o kita vos matosi, neryski tokia ir blanki... g.gif Ziuriu, ziuriu... lens.gif Ir niekas man neaisku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<LINA> @ 2010 03 19, 15:38)
Sveikutes mamytes ir busimos mamytes 4u.gif nutariau prisijungti prie jusu  smile.gif  smile.gif mes taip pat planuojame maza angeliuka ir laukiant moterisku dieneliu einu is proto, ryt laikas daryti testa taciau jauciu kad nespesiu, manau kad arteja mano dienos.... verysad.gif nemaniau kad taip bus sunku visa menesi skaiciuot dienas laukiant testo darymo dienos rolleyes.gif  rolleyes.gif

Sveikute! As jau pus.metu skaiciuoju dienas laukiant testo darymo, bet deja.... si menesi ir laukiu, jau 2 savaites skauda krutine ir yra labai jautri, bet mm dar ne laikas turi but 04.04 dariau testa ir vel nieko... bet gal anksti, net nzn ka galvot, gal ir vel reikes skaiciuot diena sad.gif
Atsakyti
QUOTE(janax @ 2010 03 19, 17:54)
Sveikute! As jau pus.metu skaiciuoju dienas laukiant testo darymo, bet deja.... si menesi ir laukiu, jau 2 savaites skauda krutine ir yra labai jautri, bet mm dar ne laikas turi but 04.04 dariau testa ir vel nieko... bet gal anksti, net nzn ka galvot, gal ir vel reikes skaiciuot diena  sad.gif

Noriu pasakyti, kad kai as pastojau-dabar galiu pasakyti-buvo atsimenu nauju metu isvakares, vakaras naujuju-susirgti turejau apie 7 sausio- tai lb pradejo skaudeti krutine-ji buvo tokia ... kad negaliu apsakyti-ypac speneliai-ir tas tas skausmas kitoks.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(janax @ 2010 03 19, 17:54)
Sveikute! As jau pus.metu skaiciuoju dienas laukiant testo darymo, bet deja.... si menesi ir laukiu, jau 2 savaites skauda krutine ir yra labai jautri, bet mm dar ne laikas turi but 04.04 dariau testa ir vel nieko... bet gal anksti, net nzn ka galvot, gal ir vel reikes skaiciuot diena  sad.gif

o kaip tu skaiciuoji?tiksliausiai testas rodo 2 av po pastojimo.as cia skaitinejau visur tai pagal mano dienas rodo kad viena diena pries moteriskas dieneles reik testa daryt. smile.gif bet as labai bijau, kadangi esu turejus negimdini nestuma tai bijau darytis testa....bijau to paties....kai testas teigiamas taciau negalinesiot leliuko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LINA>: 19 kovo 2010 - 20:01
Sveikutes,skaiciau cia jusu pasnekesius ir sugalvojau prisijungti smile.gif Kaip tik siandien pasidariau testuka atejusi i darba (tiksliau viesajam wc PC akropolis) blush2.gif nes ryto jau nebegalejau laukti,taigi palaukiau 5 min ir verysad.gif tik I ,kaip tik siandien 10DPO.Kazkaip susigadinau nuotaika,darbo nera tai vel ilindau i SM ,o cia paskaitau ,kad veliau gali isrysket tos issvajotosios II,suzibo man viltis ,galvoju gal ir man tos II pasirode veliau,taigi nubegu i wc su sepeteliu prasklaidau siuksliadezej tuos popieriukus verysad.gif bet jau valytoja turbut apsilanke pries mane verysad.gif
Atsakyti