Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(a_kita @ 2010 03 19, 20:14)
Sveikutes,skaiciau  cia jusu pasnekesius  ir sugalvojau prisijungti  smile.gif Kaip tik siandien pasidariau testuka atejusi i darba (tiksliau viesajam wc PC akropolis) blush2.gif  nes ryto jau nebegalejau laukti,taigi palaukiau 5 min ir  verysad.gif tik I ,kaip tik siandien 10DPO.Kazkaip susigadinau nuotaika,darbo nera tai vel ilindau i SM ,o cia paskaitau ,kad veliau gali isrysket tos issvajotosios II,suzibo man viltis ,galvoju gal ir man tos II pasirode veliau,taigi nubegu i wc su sepeteliu prasklaidau siuksliadezej tuos popieriukus verysad.gif bet jau valytoja turbut apsilanke pries mane verysad.gif

Na tai belieka begt dar viena pirkt biggrin.gif pas mus jie labai brangus tai as laikau rytojui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<LINA> @ 2010 03 19, 19:58)
o kaip tu skaiciuoji?tiksliausiai testas rodo 2 av po pastojimo.as cia skaitinejau visur tai pagal mano dienas rodo kad viena diena pries moteriskas dieneles reik testa daryt. smile.gif bet as labai bijau, kadangi esu turejus negimdini nestuma tai bijau darytis testa....bijau to paties....kai testas teigiamas taciau negalinesiot leliuko verysad.gif

turbut per anksti sian padariau testa, bat jau lbi norejau pamatyt tas II-juosteles, bet deja verysad.gif skaiciuoju nuo mm iki mm 35 d. zinau, kad mm dabar ne turetu prasidet, tai ir turejau vilti!!! Lbi gaila, kad pas tave taip buvo nutike... nu nieko mes vistiek buvim laimingos nestuke.gif !!! blush2.gif
Atsakyti
Pas mus testas vienas kainuoja pavertus litais apie 10 - 15 litu tai nepiguciai tokie smile.gif o as esu tokia nekantri jau taip laukiu to angelelio kad nezinau jau kiek isleidau pinigu biggrin.gif neislaukiu tu dienu kai tikrai reikia daryt testa smile.gif wub.gif
Dekui JANAX tau taip pat linkiu to paies 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LINA>: 19 kovo 2010 - 21:33
QUOTE(<LINA> @ 2010 03 19, 23:31)
Pas mus testas vienas kainuoja pavertus litais apie 10 - 15 litu tai nepiguciai tokie smile.gif o as esu tokia nekantri jau taip laukiu to angelelio kad nezinau jau kiek isleidau pinigu biggrin.gif neislaukiu tu dienu kai tikrai reikia daryt testa smile.gif  wub.gif
Dekui JANAX tau taip pat linkiu to paies 4u.gif  nestuke.gif

Nu tikrai nepigiai ,as ir vis galvoju ,kad reikia palaukti,bet tik pasitaiko vaistine pakeliui,tai uzsuku ir nusiperku testa,o kai nusiperku tai neislaukiu blush2.gif sianakt kaip tik sapnavau mergyte melynomis akytemis,galvoju cia zenklas ,bet ta zenkla valytoja nunese lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a_kita @ 2010 03 19, 21:14)
Sveikutes,skaiciau  cia jusu pasnekesius  ir sugalvojau prisijungti  smile.gif Kaip tik siandien pasidariau testuka atejusi i darba (tiksliau viesajam wc PC akropolis) blush2.gif  nes ryto jau nebegalejau laukti,taigi palaukiau 5 min ir  verysad.gif tik I ,kaip tik siandien 10DPO.Kazkaip susigadinau nuotaika,darbo nera tai vel ilindau i SM ,o cia paskaitau ,kad veliau gali isrysket tos issvajotosios II,suzibo man viltis ,galvoju gal ir man tos II pasirode veliau,taigi nubegu i wc su sepeteliu prasklaidau siuksliadezej tuos popieriukus verysad.gif bet jau valytoja turbut apsilanke pries mane verysad.gif

o cia tikra tiesa, kad pasirodo antroji juostele tik po ilgesnio laiko... papuole keleta kartu matyti toki dalyka, kai ispradziu rodo neigiama, o tik po gero pusdienio pasirodo kita juostele... siandien ir as tikejausi grizusi is darbo pamatyti ta antraja, bet deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2010 03 20, 00:24)
o cia tikra tiesa, kad pasirodo antroji juostele tik po ilgesnio laiko... papuole keleta kartu matyti toki dalyka, kai ispradziu rodo neigiama, o tik po gero pusdienio pasirodo kita juostele... siandien ir as tikejausi grizusi is darbo pamatyti ta antraja, bet deja verysad.gif

as galvojau,kad galima vertinti tik po5 min ,o po to ne.Bet kai pasiskaiciau merginu pokalbius ,taivadinasi ,kad galibuti tiesa biggrin.gif O as jau 3 sugadinau,galvojau,kad jeigu isryskeja tai iskart.Turbut ryt vel leksiu i vaistine ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(a_kita @ 2010 03 19, 23:49)
as galvojau,kad galima vertinti tik po5 min ,o po to ne.Bet kai pasiskaiciau merginu pokalbius ,taivadinasi ,kad galibuti tiesa  biggrin.gif O as jau 3 sugadinau,galvojau,kad jeigu isryskeja tai iskart.Turbut ryt vel leksiu i vaistine ax.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif As taip pat 3 testais nepatikejau - antra juostele pamaciau po 5-10 minuciu bigsmile.gif Teks vel lekt pirkt NT
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 03 20, 01:01)
drinks_cheers.gif As taip pat 3 testais nepatikejau - antra juostele pamaciau po 5-10 minuciu  bigsmile.gif Teks vel lekt pirkt NT

As tai patikeciau ax.gif ,bet kad po 5 min mano testukai keliaudavo i siuksline ir net nepagalvojau,kad gali tik veliau isrysket ta antra juostele doh.gif Bet tai man suteike vilti 4u.gif Kazkaip ir saldaus norisi,nors nelabai megstu ir pilve kazkas vyksta g.gif arba cia man jau vaidenasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(a_kita @ 2010 03 20, 00:06)
As tai patikeciau ax.gif ,bet kad po 5 min mano testukai keliaudavo i siuksline ir net nepagalvojau,kad gali tik veliau isrysket ta antra juostele doh.gif Bet tai man suteike vilti 4u.gif  Kazkaip ir saldaus norisi,nors nelabai megstu ir pilve kazkas vyksta g.gif arba cia man jau vaidenasi biggrin.gif

As irgi visokius pozymius pradejau jausti biggrin.gif Pilvas kazkoks keistas, kazkoks nuovargis, silpnumas... Gal ir vaidenasi lotuliukas.gif Bandysiu kentet iki pirmadienio ir tada NT darytis...
Su pirmu nestumu viskas aiskiau buvo - po poros minuciu pasirode dvi ryskios juosteles. Todel dabar ir abejoju, nes jos neryskios ir ne iskart pasirodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 03 20, 01:26)
As irgi visokius pozymius pradejau jausti  biggrin.gif Pilvas kazkoks keistas, kazkoks nuovargis, silpnumas... Gal ir vaidenasi  lotuliukas.gif Bandysiu kentet iki pirmadienio ir tada NT darytis...
Su pirmu nestumu viskas aiskiau buvo - po poros minuciu pasirode dvi ryskios juosteles. Todel dabar ir abejoju, nes jos neryskios ir ne iskart pasirodo  doh.gif

O ryte dareisi NT?Nes kazkur skaiciau,kad geriau is vakaro nevartoti daug skysciu ir tada ryte pasidaryti g.gif .Taigaltada iskart ryskios pasirodytu II smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
O as jau ir 4 testukus is viso pasidariau per si cikla ir galiu pasakyti is savo patirties, kad geriau jau neskubeti, nors ir pati zinojau, kad per anksti nieko gero nepamatysiu:)) Praeita sekmadieni pasidariau testuka ir buvo labai neryski antra juostele, iskart nulekiau pas gyd ir pasake, kad negali dar nei patvirtinti nei paneigti del nestumo, dar tikriausiai buvo labai nedidelis nestumas, o siandien kai pasidariau iskart isryskejo 2 juosteles, tai antradieni lekiu pas gyd ir jau tikiuosi ras gimdoje zirniuka smile.gif Manau nereikia skubeti ir pas gyd eiti, nes poto tik susinervini...
Atsakyti
QUOTE(a_kita @ 2010 03 19, 22:49)
as galvojau,kad galima vertinti tik po5 min ,o po to ne.Bet kai pasiskaiciau merginu pokalbius ,taivadinasi ,kad galibuti tiesa  biggrin.gif O as jau 3 sugadinau,galvojau,kad jeigu isryskeja tai iskart.Turbut ryt vel leksiu i vaistine ax.gif  biggrin.gif

Sveikutes
Siaip NT instrukcijoj parasyta veliau kaip po 10 min vertint negalima ax.gif
Na o man si menesiuka dar nepasiseke doh.gif doh.gif susitiksim po menesiuko thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LINA>: 20 kovo 2010 - 15:15