db kai paskaitau jusu pasakojimu,tai nusprendziau kad as kantri esu
Sveikutes
as irgi manau kad nelb galima tiket kai veliau isryskeja vaiduokliukai,nors aisq visko gali pasitaikyt
septinta diena sian kaip veluoja ir esu sugadinus wiena testa,kuris aisq siaubingam nusivylimui parode I
nusprendziau negadint tu testu, wa geriau kad negalvociau lb smarkiai apie tai, wisa diena sweiciau wirtuves siena sir lubas
tai wa,sakiau testuka db darysiu tik kita saw ir tik is ryto
duok kantrybes diewuleliau man
QUOTE(poiuyt @ 2010 03 20, 20:02)
Sveikutes
as irgi manau kad nelb galima tiket kai veliau isryskeja vaiduokliukai,nors aisq visko gali pasitaikyt
septinta diena sian kaip veluoja ir esu sugadinus wiena testa,kuris aisq siaubingam nusivylimui parode I
nusprendziau negadint tu testu, wa geriau kad negalvociau lb smarkiai apie tai, wisa diena sweiciau wirtuves siena sir lubas
As tiek kantrybes neturiu
is mano patirties tai kad pasiziurejus po pusdienio ir be nestumo atsiranda II juosteles
tai irgi gali buti irgi nemalonus nusivylimas
QUOTE(poiuyt @ 2010 03 20, 18:02)
Sveikutes
Sveika! Pavydziu tau su tavo kantribe
QUOTE(janax @ 2010 03 20, 23:49)
Sveika! Pavydziu tau su tavo kantribe
!!! Man iki mm dar 2 sav., bet jau vakar padariau NT ir nusiviliau
o padariau NT taip anksti, nes krutine lbi skauda jau pora savaiciu, tai ir pamaniau, jeigu skauda reiskia kazkas yra, bet nieko....
Na turiu dar laiko, o gal...
Jei iki mm dar liko 2 savaitės, tai tau dar tik šiom dienom ovuliacija vyksta
Labas rytas!
Su vyru 3-ia menesiuka planuojame leliuka,bet nesigauna niekaip...
Sio menesio kovo 9 d. susirgau menesinem, iprastai kaip ir kiekviena menesi...
Bet pastarosiomis savaitemis pradejau dazniau vaikscioti i WC,o siandien ryte paspaudziau kruti ir istekejo keletas lasiuku krekenu..
Zinoma greitai nulekiau i vaistne,nusipirkau testa,bet jis buvo neigiamas
Taigi nebezinau ka ir galvoti...
Ar galiu buti nescia,bet testas nestumo neparodo?Gal dar per anksti? O gal kokia nors kita problemele ?
Aciu uz atsakyma
QUOTE(Alionce @ 2010 03 22, 11:12)
Labas rytas!
Su vyru 3-ia menesiuka planuojame leliuka,bet nesigauna niekaip...
Bet pastarosiomis savaitemis pradejau dazniau vaikscioti i WC,o siandien ryte paspaudziau kruti ir istekejo keletas lasiuku krekenu..
Zinoma greitai nulekiau i vaistne,nusipirkau testa,bet jis buvo neigiamas
Taigi nebezinau ka ir galvoti...
Ar galiu buti nescia,bet testas nestumo neparodo?Gal dar per anksti? O gal kokia nors kita problemele ?
Aciu uz atsakyma
Zinok, patarciau eit pas gydytoja. Cia gali but hormonai sustreikave
Na, o mano praeitos savaites NT nemelavo - siryt pasirode II labai ryskios ir iskart
VVaiva didziausi sweikinimai tau tapus
tai,wa kad nusprendziau geriau isbandyt sawo kantrybe,nei metyt netikusius nestumo testus i siuksliu deze su didziausiu nusivylimu.... manau,kad kai veluos dwi sawaites,NT tikrai parodys nestuma,nes anksciau gali but per anksti,nors irtaip jauciu kad laukiuos
bet wis tiek reik paciai pamatyt tas II
tai,wa kad nusprendziau geriau isbandyt sawo kantrybe,nei metyt netikusius nestumo testus i siuksliu deze su didziausiu nusivylimu.... manau,kad kai veluos dwi sawaites,NT tikrai parodys nestuma,nes anksciau gali but per anksti,nors irtaip jauciu kad laukiuos
aš pasidariau NT likus trims dienoms iki mmm,parodė neryškų vaiduokliuką,o kitą dieną jau buvo II
labas rytas, mielosios...
mes su vyru griežto planavimo gandrų atskridimui neturėjom... nematavau BT, neskaičiavau dienų... tiesiog nesisaugojom ir tiek...
Na ir šį mėnesį niekaip nesulaukiu mėnesių... įprastai mmm ciklas 25-27 dienos.. mėnesinės jau vėluoja 5-ta diena.. šįryt pasidariau NT, ir antra juostelė išryškėjo kokių 10-15 min bėgyje.. bet ne tokia ryški kaip kontrolinė... kaip manote ar galiu tikėti testu?
ar jau
? ... jaučiu ryt dar kontrolinį NT reikia padaryti...
Na ir šį mėnesį niekaip nesulaukiu mėnesių... įprastai mmm ciklas 25-27 dienos.. mėnesinės jau vėluoja 5-ta diena.. šįryt pasidariau NT, ir antra juostelė išryškėjo kokių 10-15 min bėgyje.. bet ne tokia ryški kaip kontrolinė... kaip manote ar galiu tikėti testu?
QUOTE(Jurgeete @ 2010 03 23, 09:44)
labas rytas, mielosios...
mes su vyru griežto planavimo gandrų atskridimui neturėjom... nematavau BT, neskaičiavau dienų... tiesiog nesisaugojom ir tiek...
ar jau
? ... jaučiu ryt dar kontrolinį NT reikia padaryti... 
Gali net neabejoti, esi