Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

Sveikutes smile.gif as irgi manau kad nelb galima tiket kai veliau isryskeja vaiduokliukai,nors aisq visko gali pasitaikyt smile.gif
db kai paskaitau jusu pasakojimu,tai nusprendziau kad as kantri esu tongue.gif septinta diena sian kaip veluoja ir esu sugadinus wiena testa,kuris aisq siaubingam nusivylimui parode I g.gif nusprendziau negadint tu testu, wa geriau kad negalvociau lb smarkiai apie tai, wisa diena sweiciau wirtuves siena sir lubas rolleyes.gif lotuliukas.gif tai wa,sakiau testuka db darysiu tik kita saw ir tik is ryto blush2.gif duok kantrybes diewuleliau man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(poiuyt @ 2010 03 20, 20:02)
Sveikutes smile.gif as irgi manau kad nelb galima tiket kai veliau isryskeja vaiduokliukai,nors aisq visko gali pasitaikyt smile.gif
db kai paskaitau jusu pasakojimu,tai nusprendziau kad as kantri esu tongue.gif septinta diena sian kaip veluoja ir esu sugadinus wiena testa,kuris aisq siaubingam nusivylimui parode I  g.gif  nusprendziau negadint tu testu, wa geriau kad negalvociau lb smarkiai apie tai, wisa diena sweiciau wirtuves siena sir lubas  rolleyes.gif  lotuliukas.gif  tai wa,sakiau testuka db darysiu tik kita saw ir tik is ryto  blush2.gif  duok kantrybes diewuleliau man  ax.gif

As tiek kantrybes neturiu ax.gif Vis gadinu tuos NT blush2.gif
Atsakyti
is mano patirties tai kad pasiziurejus po pusdienio ir be nestumo atsiranda II juosteles blush2.gif tai irgi gali buti irgi nemalonus nusivylimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(poiuyt @ 2010 03 20, 18:02)
db kai paskaitau jusu pasakojimu,tai nusprendziau kad as kantri esu tongue.gif septinta diena sian kaip veluoja ir esu sugadinus wiena testa,kuris aisq siaubingam nusivylimui parode I  g.gif  nusprendziau negadint tu testu, wa geriau kad negalvociau lb smarkiai apie tai, wisa diena sweiciau wirtuves siena sir lubas  rolleyes.gif  lotuliukas.gif  tai wa,sakiau testuka db darysiu tik kita saw ir tik is ryto  blush2.gif  duok kantrybes diewuleliau man  ax.gif

Sveika! Pavydziu tau su tavo kantribe thumbup.gif !!! Man iki mm dar 2 sav., bet jau vakar padariau NT ir nusiviliau cray.gif o padariau NT taip anksti, nes krutine lbi skauda jau pora savaiciu, tai ir pamaniau, jeigu skauda reiskia kazkas yra, bet nieko.... cry.gif Na turiu dar laiko, o gal... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(janax @ 2010 03 20, 23:49)
Sveika! Pavydziu tau su tavo kantribe thumbup.gif !!! Man iki mm dar 2 sav., bet jau vakar padariau NT ir nusiviliau  cray.gif o padariau NT taip anksti, nes krutine lbi skauda jau pora savaiciu, tai ir pamaniau, jeigu skauda reiskia kazkas yra, bet nieko....  cry.gif Na turiu dar laiko, o gal... 

Jei iki mm dar liko 2 savaitės, tai tau dar tik šiom dienom ovuliacija vyksta mirksiukas.gif Ne NT daryt reikia, o TB versti smileysex.gif
Atsakyti
Labas rytas! smile.gif Su vyru 3-ia menesiuka planuojame leliuka,bet nesigauna niekaip...
Sio menesio kovo 9 d. susirgau menesinem, iprastai kaip ir kiekviena menesi... doh.gif Bet pastarosiomis savaitemis pradejau dazniau vaikscioti i WC,o siandien ryte paspaudziau kruti ir istekejo keletas lasiuku krekenu.. g.gif Zinoma greitai nulekiau i vaistne,nusipirkau testa,bet jis buvo neigiamas verysad.gif Taigi nebezinau ka ir galvoti... g.gif Ar galiu buti nescia,bet testas nestumo neparodo?Gal dar per anksti? O gal kokia nors kita problemele ? rolleyes.gif Aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Alionce @ 2010 03 22, 11:12)
Labas rytas!  smile.gif  Su vyru 3-ia menesiuka planuojame leliuka,bet nesigauna niekaip... 
Sio menesio kovo 9 d. susirgau menesinem, iprastai kaip ir kiekviena menesi...  doh.gif  Bet pastarosiomis savaitemis pradejau dazniau vaikscioti i WC,o siandien ryte paspaudziau kruti ir istekejo keletas lasiuku krekenu..  g.gif Zinoma greitai nulekiau i vaistne,nusipirkau testa,bet jis buvo neigiamas  verysad.gif  Taigi nebezinau ka ir galvoti...  g.gif Ar galiu buti nescia,bet testas nestumo neparodo?Gal dar per anksti? O gal kokia nors kita problemele ?  rolleyes.gif  Aciu uz atsakyma

Zinok, patarciau eit pas gydytoja. Cia gali but hormonai sustreikave g.gif
Atsakyti
Na, o mano praeitos savaites NT nemelavo - siryt pasirode II labai ryskios ir iskart wub.gif
Atsakyti
VVaiva didziausi sweikinimai tau tapus nestuke.gif

tai,wa kad nusprendziau geriau isbandyt sawo kantrybe,nei metyt netikusius nestumo testus i siuksliu deze su didziausiu nusivylimu.... manau,kad kai veluos dwi sawaites,NT tikrai parodys nestuma,nes anksciau gali but per anksti,nors irtaip jauciu kad laukiuos ax.gif bet wis tiek reik paciai pamatyt tas II blush2.gif
Atsakyti
aš pasidariau NT likus trims dienoms iki mmm,parodė neryškų vaiduokliuką,o kitą dieną jau buvo II thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas, mielosios... smile.gif mes su vyru griežto planavimo gandrų atskridimui neturėjom... nematavau BT, neskaičiavau dienų... tiesiog nesisaugojom ir tiek... ax.gif
Na ir šį mėnesį niekaip nesulaukiu mėnesių... įprastai mmm ciklas 25-27 dienos.. mėnesinės jau vėluoja 5-ta diena.. šįryt pasidariau NT, ir antra juostelė išryškėjo kokių 10-15 min bėgyje.. bet ne tokia ryški kaip kontrolinė... kaip manote ar galiu tikėti testu? ax.gif ar jau nestuke.gif? ... jaučiu ryt dar kontrolinį NT reikia padaryti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeete @ 2010 03 23, 09:44)
labas rytas, mielosios... smile.gif mes su vyru griežto planavimo gandrų atskridimui neturėjom... nematavau BT, neskaičiavau dienų... tiesiog nesisaugojom ir tiek...  ax.gif
Na ir šį mėnesį niekaip nesulaukiu mėnesių... įprastai mmm ciklas 25-27 dienos.. mėnesinės jau vėluoja 5-ta diena.. šįryt pasidariau NT, ir antra juostelė išryškėjo kokių 10-15 min bėgyje.. bet ne tokia ryški kaip kontrolinė... kaip manote ar galiu tikėti testu?  ax.gif ar jau  nestuke.gif? ... jaučiu ryt dar kontrolinį NT reikia padaryti...  4u.gif

Gali net neabejoti, esi nestuke.gif Sveikinimai kuo nuosidziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ederi: 23 kovo 2010 - 09:54