Viola testai lb jautrus, tai juos galima darytis iki mm likus 4-5 d.

QUOTE(SweetTalk @ 2010 03 28, 22:30)
Ant testo tai rašo, kad galima daryti iki mm, bet ne tik 4-5 dienas, svarbiausia, kad nuo "išdykavimų" dienos būtų praėję bent 10 dienų.. aš tai nusipirkau irgi Viola.. praėjo jau dvi savaitės, tai pagal instrukcijos terminus jau testą daryti galiu..

QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 28, 23:42)
Ant testo tai rašo, kad galima daryti iki mm, bet ne tik 4-5 dienas, svarbiausia, kad nuo "išdykavimų" dienos būtų praėję bent 10 dienų.. aš tai nusipirkau irgi Viola.. praėjo jau dvi savaitės, tai pagal instrukcijos terminus jau testą daryti galiu.. 

Na, vis delto reikia darytis 10 d. po ovuliacijos, tad ir gaunasi 4-5 d. iki mm. Jei ciklas yra reguliarus ir pvz., 28 d., tai paprastai ovuliacija ivyksta kokia 12-15 c.d. O jei pvz pasimylesi 4 c.d. ir po 10 d. atliksi testuka, tai tikrai nieko neparodys (gi nuo ovuliacijos gali buti praejusios vos kelios d.). Tai va, tad manau geriausia tas 10 d. skaiciuot nuo ovuliacijos.

Sveikutes! Man siandien jau testas parode normaliai II ir per nustatyta laika
. Praeita savaite 3 testus dariau ir visi vaiduoklius rode ir tik savaitei veluojant mm parode ryskius II

QUOTE(SweetTalk @ 2010 03 29, 13:42)
Na, vis delto reikia darytis 10 d. po ovuliacijos, tad ir gaunasi 4-5 d. iki mm. Jei ciklas yra reguliarus ir pvz., 28 d., tai paprastai ovuliacija ivyksta kokia 12-15 c.d. O jei pvz pasimylesi 4 c.d. ir po 10 d. atliksi testuka, tai tikrai nieko neparodys (gi nuo ovuliacijos gali buti praejusios vos kelios d.). Tai va, tad manau geriausia tas 10 d. skaiciuot nuo ovuliacijos. 

Supratau mintį.. ačiū už paaiškinimą

QUOTE(Guosta @ 2010 03 29, 16:03)
Sveikutes! Man siandien jau testas parode normaliai II ir per nustatyta laika
. Praeita savaite 3 testus dariau ir visi vaiduoklius rode ir tik savaitei veluojant mm parode ryskius II 

Visų pirma sveikinu

QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 30, 02:33)
Visų pirma sveikinu
visų antra, noriu paklausti, o vaiduoklius per nustatytą laiką rodė praeitą savaitę? ar jie vėliau atsirasdavo? 

Atsirasdavo veliau po kokiu 10-20 min. Kazkoki dar pigiausia buvau nusipirkus, tai isviso pamaciau tik grizus is darbo

QUOTE(cresta @ 2010 03 31, 08:07)
Sveikutės 
Man tai tik šiandien parodė vaiduokliuką, o mm vėluoja jau 6 dienos. Prieš tai dariau testą tą pačią dieną kai turėjo prasidėti mm, bet buvo ryškus I, be jokių užuomonų apie II

Man tai tik šiandien parodė vaiduokliuką, o mm vėluoja jau 6 dienos. Prieš tai dariau testą tą pačią dieną kai turėjo prasidėti mm, bet buvo ryškus I, be jokių užuomonų apie II

Pakartok dar po keliu dienu, turetu isrysketi

QUOTE(gussste23 @ 2010 03 31, 09:25)
Pakartok dar po keliu dienu, turetu isrysketi
arba geriausiai pasidaryk kraujo tyrima jis parodo labai ankstyva nestuma
sveikinu 

Ačiū

Tai jau tikiuosi, kad išryškės, Reiks ir kraują pasidaryt

Sveikutes
Matau, kad kalbejot apie Viola.
Man siandien 9 DPO - testas dar nieko nerodo
Susinervinau, sakiau gi vyrui, kad per anksti darausi
Labai bijau, kad vel nebus
, stengiames jau 4 metus

QUOTE(AnaMari @ 2010 03 31, 09:05)
Sveikutes
, stengiames jau 4 metus 

Na neigiamas nėštumo testas nebūtinai parodo, kad nėra nėštumo

QUOTE(*Ritutia* @ 2010 04 01, 06:30)
Na neigiamas nėštumo testas nebūtinai parodo, kad nėra nėštumo
palauk dar bent porą dienų ir pabandyk dar kartelį
tikiuosi pamatysi II
o kada tau mmm turėtų būti? nes kaip rašė SweetTalk tai jei normalus ciklas rodo anksčiausiai 4-5 dienos iki mmm.. o kartais net ir po turėjusių būti mm merginoms kurį tai laiką nieko nerodo.. 

Mmm turetu buti sekmadieni, gal dar anksti as cia tuos testus darausi

Siandien 10 DPO, ryt vaziuosiu HCG darytis, gal ka parodys