Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

Viola testai lb jautrus, tai juos galima darytis iki mm likus 4-5 d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2010 03 28, 22:30)
Viola testai lb jautrus, tai juos galima darytis iki mm likus 4-5 d.  ax.gif

Ant testo tai rašo, kad galima daryti iki mm, bet ne tik 4-5 dienas, svarbiausia, kad nuo "išdykavimų" dienos būtų praėję bent 10 dienų.. aš tai nusipirkau irgi Viola.. praėjo jau dvi savaitės, tai pagal instrukcijos terminus jau testą daryti galiu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 28, 23:42)
Ant testo tai rašo, kad galima daryti iki mm, bet ne tik 4-5 dienas, svarbiausia, kad nuo "išdykavimų" dienos būtų praėję bent 10 dienų.. aš tai nusipirkau irgi Viola.. praėjo jau dvi savaitės, tai pagal instrukcijos terminus jau testą daryti galiu..  rolleyes.gif

Na, vis delto reikia darytis 10 d. po ovuliacijos, tad ir gaunasi 4-5 d. iki mm. Jei ciklas yra reguliarus ir pvz., 28 d., tai paprastai ovuliacija ivyksta kokia 12-15 c.d. O jei pvz pasimylesi 4 c.d. ir po 10 d. atliksi testuka, tai tikrai nieko neparodys (gi nuo ovuliacijos gali buti praejusios vos kelios d.). Tai va, tad manau geriausia tas 10 d. skaiciuot nuo ovuliacijos. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! Man siandien jau testas parode normaliai II ir per nustatyta laika ax.gif . Praeita savaite 3 testus dariau ir visi vaiduoklius rode ir tik savaitei veluojant mm parode ryskius II doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2010 03 29, 13:42)
Na, vis delto reikia darytis 10 d. po ovuliacijos, tad ir gaunasi 4-5 d. iki mm. Jei ciklas yra reguliarus ir pvz., 28 d., tai paprastai ovuliacija ivyksta kokia 12-15 c.d. O jei pvz pasimylesi 4 c.d. ir po 10 d. atliksi testuka, tai tikrai nieko neparodys (gi nuo ovuliacijos gali buti praejusios vos kelios d.). Tai va, tad manau geriausia tas 10 d. skaiciuot nuo ovuliacijos.  4u.gif

Supratau mintį.. ačiū už paaiškinimą drinks_cheers.gif
QUOTE(Guosta @ 2010 03 29, 16:03)
Sveikutes! Man siandien jau testas parode normaliai II ir per nustatyta laika ax.gif . Praeita savaite 3 testus dariau ir visi vaiduoklius rode ir tik savaitei veluojant mm parode ryskius II doh.gif

Visų pirma sveikinu mirksiukas.gif visų antra, noriu paklausti, o vaiduoklius per nustatytą laiką rodė praeitą savaitę? ar jie vėliau atsirasdavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 30, 02:33)
Visų pirma sveikinu  mirksiukas.gif  visų antra, noriu paklausti, o vaiduoklius per nustatytą laiką rodė praeitą savaitę? ar jie vėliau atsirasdavo?  g.gif

Atsirasdavo veliau po kokiu 10-20 min. Kazkoki dar pigiausia buvau nusipirkus, tai isviso pamaciau tik grizus is darbo doh.gif . Prinervino mane tie testai praeita savaite mad.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Man tai tik šiandien parodė vaiduokliuką, o mm vėluoja jau 6 dienos. Prieš tai dariau testą tą pačią dieną kai turėjo prasidėti mm, bet buvo ryškus I, be jokių užuomonų apie II smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cresta: 31 kovo 2010 - 08:09
QUOTE(cresta @ 2010 03 31, 08:07)
Sveikutės smile.gif

Man tai tik šiandien parodė vaiduokliuką, o mm vėluoja jau 6 dienos. Prieš tai dariau testą tą pačią dieną kai turėjo prasidėti mm, bet buvo ryškus I, be jokių užuomonų apie II smile.gif

Pakartok dar po keliu dienu, turetu isrysketi thumbup.gif arba geriausiai pasidaryk kraujo tyrima jis parodo labai ankstyva nestuma 4u.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 31, 09:25)
Pakartok dar po keliu dienu, turetu isrysketi thumbup.gif  arba geriausiai pasidaryk kraujo tyrima jis parodo labai ankstyva nestuma  4u.gif  sveikinu 4u.gif

Ačiū smile.gif

Tai jau tikiuosi, kad išryškės, Reiks ir kraują pasidaryt smile.gif Šiandien kaip ant sparnų skraidžiau, kai pamačiau vaiduokliuką smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Matau, kad kalbejot apie Viola.
Man siandien 9 DPO - testas dar nieko nerodo schmoll.gif
Susinervinau, sakiau gi vyrui, kad per anksti darausi doh.gif
Labai bijau, kad vel nebus nestuke.gif, stengiames jau 4 metus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 31 kovo 2010 - 09:15
QUOTE(AnaMari @ 2010 03 31, 09:05)
Sveikutes 4u.gif

Matau, kad kalbejot apie Viola.
Man siandien 9 DPO - testas dar nieko nerodo schmoll.gif
Susinervinau, sakiau gi vyrui, kad per anksti darausi doh.gif
Labai bijau, kad vel nebus nestuke.gif, stengiames jau 4 metus verysad.gif

Na neigiamas nėštumo testas nebūtinai parodo, kad nėra nėštumo 4u.gif palauk dar bent porą dienų ir pabandyk dar kartelį mirksiukas.gif tikiuosi pamatysi II nestuke.gif o kada tau mmm turėtų būti? nes kaip rašė SweetTalk tai jei normalus ciklas rodo anksčiausiai 4-5 dienos iki mmm.. o kartais net ir po turėjusių būti mm merginoms kurį tai laiką nieko nerodo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ritutia* @ 2010 04 01, 06:30)
Na neigiamas nėštumo testas nebūtinai parodo, kad nėra nėštumo  4u.gif palauk dar bent porą dienų ir pabandyk dar kartelį  mirksiukas.gif  tikiuosi pamatysi II  nestuke.gif o kada tau mmm turėtų būti? nes kaip rašė SweetTalk tai jei normalus ciklas rodo anksčiausiai 4-5 dienos iki mmm.. o kartais net ir po turėjusių būti mm merginoms kurį tai laiką nieko nerodo..  unsure.gif

Mmm turetu buti sekmadieni, gal dar anksti as cia tuos testus darausi blush2.gif
Siandien 10 DPO, ryt vaziuosiu HCG darytis, gal ka parodys unsure.gif
Atsakyti