Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(naujoke0912 @ 2010 04 11, 10:24)
Sveikutes smile.gif prisidesiu ir as prie jusu smile.gif nusprendeme su vyru planuoti savo atzala, pirmas bandymas buvo per vaisingas dienas smile.gif tai kaip ir 50x50 smile.gif pozymiu realiai gal ir nera per daug:( bijau isisvajoti...  po OV kokia savaite skaudejo pilvo apacia, ir apetitas pakilo ir slapintis varo ir mieguistumas kai kada buna sad.gif  menesines turetu buti jau si antradieni smile.gif o siandien jau kazkaip patepliojo nezymiai sad.gif kaip manot ar yra tikimybe nestuke.gif ? ech kaip noreciau nesulaukti tu mmmm...

Kad patepliojo tai geras zenklas smile.gif Aisku ne 100% bet galetu tikrai reiksti kad implantacija vyko. Man si menesi netepe, bet sako kitoms ir nebuna to.. Man taip pat mmm turetu antradieni pasirodyti. Tai labai jau nelaukiu ju blush2.gif Nors pozymiu jokiu nera, tik pilvo skausmas. O testas pries tris dienas rode neigiama unsure.gif Tikiuosi buvo dar per anksti..
Atsakyti
Sveikutes. Mano pirmas nestumas buvo labai idomiai suzinotas.Laukiam 4men kol pastojau. 21d turejo vykt O o sekanti menesi 8d M. bandem 19,21,23d. 28d dariau NT-neigiamas nusprendziau laukt M, kovo 8d neitarusi kad nescia baliavau geriau alkoholi.Is ryto nesulaukusi M padariau NT,pats idomumas kad is kart jis man neparode nieko,tik kai isdziuvo pasirode vos matoma II juostele. Na parodziusi vyrui jis pasake kad dar nesidziaugti ir padaryti dar NT. 10d padariau vel ir vel man parode silpnai ruzava.M velavo jau 2d. Nusprendziau palaukt iki 15d padaryt dar NT ir nueit pas gyne. Pasitvirtino buvau nescia 4- 5sav. Nukreipe eho padaryt.18d nuvaziavau o man pareiskia nestumo nesimato... Isivaizduojat mano reakcija... Pasake po savaites atvaziot pakartotinai.28d man parode zirniuka buvau nescia 6sav.
Na pagaliau priejau prie siu laiku. Nepavyksta pastot nuo gruodzio bandom. vieninteli karta testas parode II kai buvo praeje daugiau nei 5min. ir iki M like buvo daugiau nei sav. bet kraujuot pradejau 5d.anksciau nei reikejo, gyd itare prieslaikyni perseleidima kai kiausineliui nepavyksta prisitvirtint. Na po to karto nusprendziau saves ne nervinti tais NT anksciau laiko. Dabar laukiu M jei jos pasirodys reiks kad nepastojau, na o jei ju nebus darysiu NT. Beje dar pozymis del nestumo gali but toks kad nuotaika keiciasi ir krutis skauda ne taip kaip visada,na o ANKSTYVO NT galima daryt 11d po suities tik ryte tikrai parodys,jei O buvo.
Atsakyti
QUOTE(naujoke0912 @ 2010 04 13, 11:59)
Gaila ir liudna tikriausiai si menesi nieko nesulauksiu gero... siandien pradejau sirgti kaip ir normaliai tai tikriausiai neuzkibo unsure.gif  unsure.gif

Na nenusimink. Kita menesi tikekimes pasiseks smile.gif Kaip sako - niekas nevyksta veltui. Vat man testas 5 dienos iki mmm rode neigiama, mmm diena vel rodo neigiama. O tos zarazos vis nepareina. Jau trecia diena veluoja. Tai imu svarstyti kas cia jas isreguliavo, nes siaip nebent kokia dienuke viena veluoja. Uzsirasiau sestadieni pas gine, jei nepasirodys dar jos, tai ziuresim kas cia yra g.gif
Atsakyti
sveikutes visos, kurios laukiat nesulaukiant pamatant II smile.gif kaip manot, ar verta darytis NT jeigu iki mmmm liko 1-2 dienos, bet jokiu pozymiu nejauciu jog buciau nestuke.gif ? gadint ar laukt kito menesio?
Atsakyti
QUOTE(Rassee @ 2010 04 16, 07:59)
sveikutes visos, kurios laukiat nesulaukiant pamatant II  smile.gif  kaip manot, ar verta darytis NT jeigu iki mmmm liko 1-2 dienos, bet jokiu pozymiu nejauciu jog buciau  nestuke.gif ? gadint ar laukt kito menesio?

Šeip jau turėtų parodyti NT, tik manau, kad kai tiek nebedaug liko iki mmm, gali palaukti mirksiukas.gif Jei neateis, tada gali gadinti NT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rassee @ 2010 04 16, 05:59)
sveikutes visos, kurios laukiat nesulaukiant pamatant II  smile.gif  kaip manot, ar verta darytis NT jeigu iki mmmm liko 1-2 dienos, bet jokiu pozymiu nejauciu jog buciau  nestuke.gif ? gadint ar laukt kito menesio?

As taip pat nejauciau jokiu pozymiu si menesi, giliai sirdy zinojau kad neesu nestuke.gif , bet vistiek gadinau tuos testus biggrin.gif Va jau tris sugadinau si menesi veltui blush2.gif Tai nuo siol sakiau imsiu juos gadinti nebent jei jau tikrai jausiu sirdyje ir pozymiuose kad laukiuosi. Arba kitu atveju tik mmm veluojant ax.gif
Pagalvok - jei dabar pasidarysi viena ir jei jis parodys I, tada galvosi, gal dar per anksti, viltis vis tiek liks, o jau mmm diena, ar vienai dienai veluojant joms, kita teks darytis smile.gif Nors zinau kaip stipriai norisi.. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, mano mm veluoja 4-5 dienas, testa dariausiausi 4 dienas pries mm (na kada jos pagal viska turejo buti) ir buvo neigiamas dabar sedziu ant klaustuko ir bijau dar dziaugtis, kad netektu baisiai nusivilti kaip kad kiekviena karta tam atsitikus. nezinau ar pirkti testa ar dar palaukti - maniskis dar liepia pakenteti (irgi nori dizaugtis bet bijo). o beje juk sportas itakoja hormonu veikla ar ne? buvau pradejus begioti rytais, tai gal sakau del to ir suvelavo kazkiek tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitukas27 @ 2010 04 16, 13:25)
sveikutes, mano mm veluoja 4-5 dienas, testa dariausiausi 4 dienas pries mm (na kada jos pagal viska turejo buti) ir buvo neigiamas dabar sedziu ant klaustuko ir bijau dar dziaugtis, kad netektu baisiai nusivilti kaip kad kiekviena karta tam atsitikus. nezinau ar pirkti testa ar dar palaukti - maniskis dar liepia pakenteti (irgi nori dizaugtis bet bijo). o beje juk sportas itakoja hormonu veikla ar ne? buvau pradejus begioti rytais, tai gal sakau del to ir suvelavo kazkiek tai g.gif

Pasidaryk antra NT ir viskas bus aisku. Jei kelias dienas jau veluoja ir laukiesi, tai tikrai testas parodys!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aisy: 16 balandžio 2010 - 14:41
O po kiek laiko po implantacijos Nt gali būti teigiamas, man vakar lyg į implantaciją buvo panašu ir BT labai šoktelėjo.Šiandien NT padariau, I ryški juostelės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2010 04 18, 07:32)
O po kiek laiko po implantacijos Nt gali būti teigiamas, man vakar lyg į implantaciją buvo panašu ir BT labai šoktelėjo.Šiandien NT padariau, I ryški juostelės mirksiukas.gif

kraujyje ima gamintis po implantacijos is karto ir dvigubeja kas 2-3 paros. Bet nevienodai skiriasi i slapima. Gali buti, kad kraujyje jau beveik 100, o slapimo testas dar tik vos vos vaiduokliauja 4u.gif Kantrybes 4u.gif
Atsakyti
pirma dariausi sesios dienos pries mm... ryte nieko nerode, grizusi po darbo dar pazvelgiau ziuriu vaiduokliukas.... siandien vel dariausi liko dvi dienos iki mm... vaiduokliukas atsirado iskarto 4u.gif ... kad normaliai pardoytu tikraiusia reikia dar palaukti ax.gif
Atsakyti
As NT pasidariau likus 2-3 dienom iki mm. Is pradziu isryskejo I juosta, o paskui pasirode II. Tikiuosi, kad NT manes neapgavo, reikes po keliu dienu pakartot antra testa. O mes planavome nuo rudens, norejau kad vaikas gimtu geguze smile.gif . Si menesi viskas pavyko OT deka.
Atsakyti