QUOTE(naujoke0912 @ 2010 04 20, 09:02)
Ovuliacijos testas

Labas
šioje temoje daug testukus darančių, tai paklausiu čia pamąsčiau
Dariausi RapiPreg testą šiandien, visada kitokius darydavau, tai kas man įdomu pasirodė, kad kontrolinė juostelė nebuvo ryški
išvis vienas šonas šviesus, kitas ryškesnis, bet ne tokia kaip visada.. čia gal visada su RapiPregais taip būna?
nes kiek kitus esu dariusi, tai visada graži ryški juostelė kontrolinė būdavo, o kontrolinis vaiduoklis

šioje temoje daug testukus darančių, tai paklausiu čia pamąsčiau

Dariausi RapiPreg testą šiandien, visada kitokius darydavau, tai kas man įdomu pasirodė, kad kontrolinė juostelė nebuvo ryški

Sveikutes. As cia norejau patarimu gauti... Taip jau gavosi,kad vakar su B prisizaidem
ir vat paziurejau i kalendoriuka,kad tai buvo 2ra diena pries O,ir pati jauciau kad tai tikrai vyksta,nes esu siaip autraus organizmo... Tai gi,sako,kad tomis diesnomis yra labai didelis sansai pastoti... Na mes neplanavom to,tai buvo gal daugiau rudens planai,pamastymai apie vaikuti... kada as galeciau darytis NT? ar laukti iki mm,ar galiu jau pvz po 7d po O darytis?

7DPO dar labai anksti, geriau šiek tiek palaukti
Kai kurioms 7DPO dar tik implantacija vyksta, taip kad NT tikrai nieko nerodytų

7DPO daryti NT yra labai anksti. Net ir kraujo tyrimui ankstoka, ka jau kalbeti apie slapimo.
QUOTE(Apache @ 2010 05 04, 12:22)
Sveikutes. As cia norejau patarimu gauti... Taip jau gavosi,kad vakar su B prisizaidem
ir vat paziurejau i kalendoriuka,kad tai buvo 2ra diena pries O,ir pati jauciau kad tai tikrai vyksta,nes esu siaip autraus organizmo... Tai gi,sako,kad tomis diesnomis yra labai didelis sansai pastoti... Na mes neplanavom to,tai buvo gal daugiau rudens planai,pamastymai apie vaikuti... kada as galeciau darytis NT? ar laukti iki mm,ar galiu jau pvz po 7d po O darytis?

Lauk iki mm, o jei nesulauksi -daryk NT
Laukti iki veluojanciu mm is esmes yra neblogas patarimas, nes tada paprastai galima laukti aiskaus NT rezultato.
Taciau merginos, kurios stebi savo cikla, zino, kada buna O ir naudoja jautrius NT (kaip 10miU jautrumo pvz), bei rytini slapima, gali pamatyti teigiamus rezultatus dar iki mm.
Mano pacios jautrus testas pradejo rodyti nestuma 12DPO.
Taciau merginos, kurios stebi savo cikla, zino, kada buna O ir naudoja jautrius NT (kaip 10miU jautrumo pvz), bei rytini slapima, gali pamatyti teigiamus rezultatus dar iki mm.
Mano pacios jautrus testas pradejo rodyti nestuma 12DPO.