Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

pasirodysiu gal ir ne kaip, bet ka reiskia OT ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujoke0912 @ 2010 04 20, 09:02)
pasirodysiu gal ir ne kaip, bet ka reiskia OT ? blush2.gif

Ovuliacijos testas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2010 04 20, 11:08)
Ovuliacijos testas  mirksiukas.gif

aciu doh.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
šioje temoje daug testukus darančių, tai paklausiu čia pamąsčiau ax.gif
Dariausi RapiPreg testą šiandien, visada kitokius darydavau, tai kas man įdomu pasirodė, kad kontrolinė juostelė nebuvo ryški blink.gif išvis vienas šonas šviesus, kitas ryškesnis, bet ne tokia kaip visada.. čia gal visada su RapiPregais taip būna? ax.gif nes kiek kitus esu dariusi, tai visada graži ryški juostelė kontrolinė būdavo, o kontrolinis vaiduoklis blink.gif
Atsakyti
man II parodė 11DPO Instant View NT. išryškėjo per 5min
Atsakyti
Sveikutes. As cia norejau patarimu gauti... Taip jau gavosi,kad vakar su B prisizaidem blush2.gif ir vat paziurejau i kalendoriuka,kad tai buvo 2ra diena pries O,ir pati jauciau kad tai tikrai vyksta,nes esu siaip autraus organizmo... Tai gi,sako,kad tomis diesnomis yra labai didelis sansai pastoti... Na mes neplanavom to,tai buvo gal daugiau rudens planai,pamastymai apie vaikuti... kada as galeciau darytis NT? ar laukti iki mm,ar galiu jau pvz po 7d po O darytis?
Atsakyti
7DPO dar labai anksti, geriau šiek tiek palaukti smile.gif Kai kurioms 7DPO dar tik implantacija vyksta, taip kad NT tikrai nieko nerodytų smile.gif
Atsakyti
7DPO daryti NT yra labai anksti. Net ir kraujo tyrimui ankstoka, ka jau kalbeti apie slapimo.
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2010 05 04, 12:22)
Sveikutes. As cia norejau patarimu gauti... Taip jau gavosi,kad vakar su B prisizaidem  blush2.gif  ir vat paziurejau i kalendoriuka,kad tai buvo 2ra diena pries O,ir pati jauciau kad tai tikrai vyksta,nes esu siaip autraus organizmo... Tai gi,sako,kad tomis diesnomis yra labai didelis sansai pastoti... Na mes neplanavom to,tai buvo gal daugiau rudens planai,pamastymai apie vaikuti... kada as galeciau darytis NT? ar laukti iki mm,ar galiu jau pvz po 7d po O darytis?

Lauk iki mm, o jei nesulauksi -daryk NT
Atsakyti
Laukti iki veluojanciu mm is esmes yra neblogas patarimas, nes tada paprastai galima laukti aiskaus NT rezultato.

Taciau merginos, kurios stebi savo cikla, zino, kada buna O ir naudoja jautrius NT (kaip 10miU jautrumo pvz), bei rytini slapima, gali pamatyti teigiamus rezultatus dar iki mm.

Mano pacios jautrus testas pradejo rodyti nestuma 12DPO.
Atsakyti
Labai aciu patarimus. Teks apsisarvoti kantrybe ir laukti... Na gal kaip nors pavyks... nes sianakt ne bluosto nesudejau,vis sapanavau,kad tikrai sis kartas lemtingas... unsure.gif
Atsakyti
O gal kuri zinot, kokio jautrumo Bitutes juostelinis testas? Ant testo raso unitest, per google radau, kad unitest 10 jautrumo unsure.gif

Apache- linkiu, kad sikart pasisektu wub.gif
Atsakyti