Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(Ponckyte777 @ 2010 05 10, 18:34)
oi mergaites ir as i jusu bureli... testuku jau prigadinau nezinau kiek.. siuo metu mmm veluoja 8 dienas.. pirma testuka dariau kai buvo 10 DPO, buvo neigiamas, taciau po kazkiek laiko isryskejo labai neryski antra juostele (tik nezinau po kiek laiko). taciau visus testukus kur dariau po to buvo absoliuciai neigiami sad.gif ta diena kai turejo prasideti mm pilvuka skaudejo labai, maniau jau bet kuria akimirka prasides.. dabar jau maudimas beveik nebepastebimas.. nezinau nei ka galvoti. jau nezinau koki testuka meginti. pas mano gydytoja eile gana ilga, tai vistiek teks laukti. jauciu pykinima, nuotaiku kaita, lyg per nestuma. pykina iki tokio lygio jog tikrai tuoj vemsiu.

O mmm tau visada būdavo reguliarios? Gal buvo veiksnių kas galėjo jas išreguliuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2010 05 10, 21:47)
O mmm tau visada būdavo reguliarios? Gal buvo veiksnių kas galėjo jas išreguliuoti? 4u.gif

pries tai viskas buvo reguliaru.. tik prie pagimdant pirma mergyte maximum 9 dienas yra velave, manau del streso, mokslu ir tik viena karta, o dabar juk jokio streso, viskas ok.. praejusi menesi irgi baisiai norejau kad jau buciau nestuke.gif , bet susirgau laiku. Reiks manau siandien nusipirkt testuka ir rytoj ji panaudot smile.gif maciau merginos giria easycup testuka - puoduka.
Atsakyti
mergaites is savo patirties nesu susidurusi su tais testais,nes kai abu savuosius gimdziau ju dar nebuvo doh.gif .
P dabar praejus savaitei kai turejo prasideti menesines pasidariau du testus per 3 dienas ir abiejuose is karto atsirado du ryskus bruksniai.tai jau matyt abejoniu neber g.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 05 11, 10:53)
mergaites is savo patirties nesu susidurusi su tais testais,nes kai abu savuosius gimdziau ju dar nebuvo  doh.gif .
P dabar praejus savaitei kai turejo prasideti menesines pasidariau du testus  per 3 dienas ir abiejuose is karto atsirado du ryskus bruksniai.tai jau matyt abejoniu neber  g.gif

Sveikinu labai labai 4u.gif wub.gif sokiai.gif
Atsakyti
aciu.Siandien einu echo pasidaryti ,bet labai "stradalinu" ar neperanksti prisisvajojau ir saviskius prikraupinau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 11 gegužės 2010 - 10:21
QUOTE(blansyte @ 2010 05 11, 10:21)
aciu.Siandien einu echo pasidaryti ,bet labai "stradalinu" ar neperanksti prisisvajojau ir saviskius prikraupinau  doh.gif

nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif kaip ir man noretusi taip saviskius prikraupint biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai! Du brūkšniukai man skamba kaip dvynukai ax.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif 4u.gif Echo patvirtino mano bruksniukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 05 11, 17:48)
aciu mergaites  4u.gif  4u.gif Echo patvirtino mano bruksniukus  biggrin.gif

Kuo dideliausios sekmes nesiojant thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 05 11, 17:48)
aciu mergaites  4u.gif  4u.gif Echo patvirtino mano bruksniukus  biggrin.gif

Kokio laiko bruksniukus ginekologas pamate?
Atsakyti
pas mane jau 6 savaites,bet vaisiais tai dar nieko nemato tik pusle su taskeliu viduje,sake,kad uz poros savaiciu tai jau matys
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Sveikinu visas sulaukusias II bruksneliu 4u.gif 4u.gif nestuke.gif nestuke.gif
Noreciau ir as prisijungti i jusu gretas 4u.gif Man MM veluoja jau 10 dieneliu, pries savaite pasidariau testuka, bet rode tik I, po kiek laiko isryskejo vos iziurima antra juostele, taciau kaip rasoma po 10 min NT vertinti nebegalima. Visa laika vis pilvo apacia pamaudzia, krutine jautri. Nebezinau ka ir galvoti.Reiks ryt dar pabandyti NT
Atsakyti