Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(VrumVrum @ 2010 05 12, 09:34)
Šiandien ryte ir aš paskutinį turimą NT sugadinau. Ir man akivaizdžiai tik vienas brūkšnelis. smile.gif Vadinasi, dar ne laikas.  ax.gif

nu va, turbut nespejo isitvirtinti, nes testukas tikrai vaiduokliavo- man dar maziau ryskus buvo.
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 14, 23:49)
nu va, turbut nespejo isitvirtinti, nes testukas tikrai vaiduokliavo- man dar maziau ryskus buvo.

Tikrai? blush2.gif Na, pažiūrėsim, mm vis dar nėra, užvakar vakar pilvuką maudė, kad atrodė tuoj tuoj turi pareiti, bet nieko. Maudimas praėjo, bet ir nieko nesulaukiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VrumVrum @ 2010 05 12, 09:34)
Šiandien ryte ir aš paskutinį turimą NT sugadinau. Ir man akivaizdžiai tik vienas brūkšnelis. smile.gif Vadinasi, dar ne laikas.  ax.gif

tai 1 testas rode II,o paskui neigiamas?gal firmos skirtingos?
man rodos
mmm nesulauksi!
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 15, 14:12)
tai 1 testas rode II,o paskui neigiamas?gal firmos skirtingos?
man rodos
mmm nesulauksi!

taip, skirtingos! smile.gif Tas, kur pirmas toks neryškus buvo tai iš eurovaistinės pats pigiausias, o tas, kur parodė tik vieną, tai Rapipreg. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VrumVrum @ 2010 05 15, 14:28)
taip, skirtingos!  smile.gif  Tas, kur pirmas toks neryškus buvo tai iš eurovaistinės pats pigiausias, o tas, kur parodė tik vieną, tai Rapipreg.  biggrin.gif

eilini karta-isgirtieji rapipreg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anilum @ 2010 05 12, 17:37)
esu skaiciusi, kad kaikurioms net  keliu menesiu nestumo testai nerodo...geriausiai  nueit pas gydytoja ir pasidaryti kraujo tyrima. nereiks nerimaut ir sukt galvos tada be reikalo smile.gif

As jau beveik sokineju is laimes 4u.gif pasidariau si ryta dar viena testuka, juostele, ir man isryskejo aiski antra juostele thumbup.gif aisku ne tokia ryski kaip kontroline, bet puikiai iziurima, net nesiau MB parodyt, kad isitikint, jog man nesivaidena smile.gif siandien 13 dienu kaip veluoja mmm smile.gif po keliu dienu dar viena testuka pasidarysiu ir jau tikiuosi dar ryskesnes juosteles, kad patvrtintu jog as nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponckyte777 @ 2010 05 15, 18:58)
As jau beveik sokineju is laimes  4u.gif  pasidariau si ryta dar viena testuka, juostele, ir man isryskejo aiski antra juostele  thumbup.gif aisku ne tokia ryski kaip kontroline, bet puikiai iziurima, net nesiau MB parodyt, kad isitikint, jog man nesivaidena smile.gif  siandien 13 dienu kaip veluoja mmm smile.gif po keliu dienu dar viena testuka pasidarysiu ir jau tikiuosi dar ryskesnes juosteles, kad patvrtintu jog as  nestuke.gif

kaip faina! smile.gif 4u.gif Žiū, gal ir aš iš laimės šokinėsiu... biggrin.gif
Beje, kokį testuką dareisi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VrumVrum: 15 gegužės 2010 - 19:10
QUOTE(VrumVrum @ 2010 05 15, 19:07)
kaip faina!  smile.gif  4u.gif Žiū, gal ir aš iš laimės šokinėsiu...  biggrin.gif
Beje, kokį testuką dareisi? smile.gif

dariausi RAPID TEST Ameritek firmos, juostele, esu dariusi ju ir kasete, bet juk realiai jokio skirtumo kasete ar juostele, principas tas pats, tik ipakavimas kitas smile.gif toki pati dar viena turiu tai manau pirmadienio ryta pasidarysiu blush2.gif
Atsakyti
sveikute, siandien is ryto dariausi testuka - easycup. ir parode kaip ir II. tik dar nenoriu labai dziaugtis kad paskui nereiktu labai nusivilt, todel tikiuosi kai nueisu pas gine 26d tuomet paziures ir pamatys viska aiskiai, todel labai laukiu 26d biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponckyte777 @ 2010 05 15, 21:10)
dariausi RAPID TEST Ameritek firmos, juostele, esu dariusi ju ir kasete, bet juk realiai jokio skirtumo kasete ar juostele, principas tas pats, tik ipakavimas kitas smile.gif toki pati dar viena turiu tai manau pirmadienio ryta pasidarysiu  blush2.gif

va ir man sitie testai patiko thumbup.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes. Mano istorija butu tokia. Visa gyv. turejau labai nereguliaru cikla, tad siuo rodikliu pasikliaut labai negaliu, tad nuejus pas gyne skyre man duphaston. Isgeriau jau visa cikla t.y 10 tableciu ir nieko, men veluoja jau apie 20 dienu. Jau praejo 9 dienos ir po vaistu ciklo, plius simptomai atsirado kaip niekad, padidejusi krutine, pastoviai maudzianti, pilve kazkoks sujudimas. Vakar pasidariau NT ir rezultatas II isryskejo po kokiu 3-5 min, taciau I maziau riski nei kontroline. Kaip manot ar jau gali but atejes tas laikas kai nestuke.gif ? Su MB tikrai apsidziaugtume. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karamija @ 2010 05 15, 21:41)
Sveikutes. Mano istorija butu tokia. Visa gyv. turejau labai nereguliaru cikla, tad siuo rodikliu pasikliaut labai negaliu, tad nuejus pas gyne skyre man duphaston. Isgeriau jau visa cikla t.y 10 tableciu ir nieko, men veluoja jau apie 20 dienu. Jau praejo 9 dienos ir po vaistu ciklo, plius simptomai atsirado kaip niekad, padidejusi krutine, pastoviai maudzianti, pilve kazkoks sujudimas. Vakar pasidariau NT ir rezultatas II isryskejo po kokiu 3-5 min, taciau I maziau riski nei kontroline. Kaip manot ar jau gali but atejes tas laikas kai  nestuke.gif ? Su MB tikrai apsidziaugtume.  4u.gif

Manau jog esi nestuke.gif , o tai yra tiesiog thumbup.gif
As dar prisiskaiciau visko apie bazines temperaturos matavima. Niekada nematavau, bet dabar 4 rytus jau matuoju ir temperatura laikosi stabiliai 36.8 visu keturis rytus! siandien dar net pakilusi buvo 36.9. kiek ziurejau mergaiciu kalbanciu BT matuotoju sektoje, tai nei viena tokio stabilaus pakilimo neturejo pries prasidedant mmm, todel galiu tik dziugauti nes tikrai esu nescia, o pas gine 24 diena.
Atsakyti