Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(Ponckyte777 @ 2010 05 16, 08:51)
Manau jog esi  nestuke.gif , o tai yra tiesiog  thumbup.gif
As dar prisiskaiciau visko apie bazines temperaturos matavima. Niekada nematavau, bet dabar 4 rytus jau matuoju ir temperatura laikosi stabiliai 36.8 visu keturis rytus! siandien dar net pakilusi buvo 36.9. kiek ziurejau mergaiciu kalbanciu BT matuotoju sektoje, tai nei viena tokio stabilaus pakilimo neturejo pries prasidedant mmm, todel galiu tik dziugauti nes tikrai esu nescia, o pas gine 24 diena.

man jau kuris laikas laikos 37.1- ir nesvarbu, ryte, ar diena matuoji g.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 16, 14:09)

paskaityk sia temele
http://www.supermama...showtopic=42599
jei tikrai laikosi 37 su virsum tai be abejones nescia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponckyte777 @ 2010 05 16, 15:25)
paskaityk sia temele
http://www.supermama...showtopic=42599
jei tikrai laikosi 37 su virsum tai be abejones nescia  thumbup.gif

Tai as tikrai laukiuos- echo siandien parode puslyte (vaziavau i ligonine del tepliojimu)
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 16, 14:56)
Tai as tikrai laukiuos- echo siandien parode puslyte (vaziavau i ligonine del tepliojimu)

tai labai labai sveikinu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Nenoreciau nuvilti jusu paneles, bet jei pries mmm temp laikosi apie 37 tai dar nereiskia kad laukiates. Po O temp pakyla keliais laipsniai ir laikosi tokia iki mmm. Man praita menesi ji taip pat laikesi 37-37.2, bet mmm atejo ir ji nukrito. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 15, 14:37)
eilini karta-isgirtieji rapipreg doh.gif

Mano draugei siandien kaip tik atvirksciai, vienas NT (is ebay, buvo kartu su OT) - rode II, ji nepasikejo, nuvariau ja nusipirkti kita NT, pirko Eurovaistinej papigiai kazkoki kasetini - ryskus I. Paskui nusipirko RagiPreg - ir vel grazus II... rolleyes.gif
Matyt visom skirtingai! g.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 05 16, 14:09)

diena matuota temperatura nieko nereiskia, plius ji turi buti matuojama ne pazastyje. Tad tik is temp. spresti apie nestuma tikrai nepatarciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 05 18, 13:29)
Mano draugei siandien kaip tik atvirksciai, vienas NT (is ebay, buvo kartu su OT) - rode II, ji nepasikejo, nuvariau ja nusipirkti kita NT, pirko Eurovaistinej papigiai kazkoki kasetini - ryskus I. Paskui nusipirko RagiPreg - ir vel grazus II... rolleyes.gif
Matyt visom skirtingai! g.gif

Rapipreg megsta klaidingai rodyti II.
Atsakyti
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 05 18, 15:52)
diena matuota temperatura nieko nereiskia, plius ji turi buti matuojama ne pazastyje. Tad tik is temp. spresti apie nestuma tikrai nepatarciau  mirksiukas.gif

as nerasiau , kad pazasty matavau mirksiukas.gif
ir tikiuos, kad temperatura artimiausius 8 menesius nekris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisy @ 2010 05 17, 15:08)
Nenoreciau nuvilti jusu paneles, bet jei pries mmm temp laikosi apie 37 tai dar nereiskia kad laukiates. Po O temp pakyla keliais laipsniai ir laikosi tokia iki mmm. Man praita menesi ji taip pat laikesi 37-37.2, bet mmm atejo ir ji nukrito.  ax.gif

o kai tos menesines neateina 17 dienu? man svyruoja dabar nuo 36.8 iki 37. pas gine tik pirmadieni, testai paslaptingi, bet jau rodo teigiama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 18, 16:18)
Rapipreg megsta klaidingai rodyti II.

Bet is 3 testu - 2 teigiami nerodys klaidingai! smile.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif

Noreciau pasiteirauti keliu savaiciu nestuma jums parode NT ??? Labai lauksiu komentaru thumbup.gif
Atsakyti