Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

Na pirma nestuma man NT parode diena pries mmm, blankesnis antras bruksnelis buvo bet puikiai matomas. Sekmancia diena jau rode visai rysku smile.gif
Dabar 3 dienos iki mmm NT rode vos vos iziurima antra bruksneli, todel dar abejoju ar jis ka reiksti gali. Pries pora metu pries pat mmm taip pat maciau ta vos vos iziurima antra, bet sulaukiau mmm. Darysiu dabar kita NT rytoj ir tikiuosi gero rezultato blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(werona_ @ 2010 05 19, 16:20)
Sveikutes wink.gif

Noreciau pasiteirauti keliu savaiciu nestuma jums parode NT ??? Labai lauksiu komentaru  thumbup.gif

Man mm veluoja jau 19 dienu, pries savaite dariausi testa buvo neigiamas, dar ansciau kai dariausi rode antra vos iziurima bruksniuka. Nebezinau ka ir galvoti, sia sav pradejau jausti sleikstuli, pykinima. pas gine geriausiu atveju po savaites pateksiu, nes atostogauja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(werona_ @ 2010 05 19, 16:20)
Sveikutes wink.gif

Noreciau pasiteirauti keliu savaiciu nestuma jums parode NT ??? Labai lauksiu komentaru  thumbup.gif

3 dienos pries mmm buvo vos iziurimas vaiduokliukas, o 1 diena pries mmm jau gerai mates.

QUOTE(werona_ @ 2010 05 19, 17:04)
Man mm veluoja jau 19 dienu, pries savaite dariausi testa buvo neigiamas, dar ansciau kai dariausi rode antra vos iziurima bruksniuka. Nebezinau ka ir galvoti, sia sav  pradejau jausti sleikstuli, pykinima. pas gine geriausiu atveju po savaites pateksiu, nes atostogauja sad.gif

O tu nenori kraujo tyrimo pasidaryt? kam ta nezinia g.gif Is hcg bus aisku- laukies, ar ne g.gif
Atsakyti
Labas visoms sulaukusiu II ir dar laukianciu...
Mes su busimu vyra, planavom vaikeli nuo rudens, po vestuviu...
Bet pasnekeja, pagalvoja, kad is pirmo karta labai mazai sansu, kad uzkibtu pradejo anksciau. Siandien neistveriau ir typo siaip pasidarysiu testa... Net nesu rytiniu slapimu. Iki mm dar 4 dienos... pasidarius testuka, maciau viena ajskiai balta balta langeli, Po kokiu 15 minuciu, prieijau ir pamaciau iziurima antra juostele... Nezinau, bijau dziaugtis dar... bet giliai sirdute trykstu laime...
Kaip jus manot? Ar galiu but nescia?
Atsakyti
QUOTE(Maziuke... @ 2010 06 10, 12:05)
Labas visoms sulaukusiu II ir dar laukianciu...
Mes su busimu vyra, planavom vaikeli nuo rudens, po vestuviu...
Bet pasnekeja, pagalvoja, kad is pirmo karta labai mazai sansu, kad uzkibtu pradejo anksciau. Siandien neistveriau ir typo siaip pasidarysiu testa... Net nesu rytiniu slapimu. Iki mm dar 4 dienos... pasidarius testuka, maciau viena ajskiai balta balta langeli, Po kokiu 15 minuciu, prieijau ir pamaciau iziurima antra juostele... Nezinau, bijau dziaugtis dar... bet giliai sirdute trykstu laime...
Kaip jus manot? Ar galiu but nescia?

Na siaip jau po penkiu minuciu rezultato vertinti nereiketu. Bet visko buna. Kitoms merginom pasitvirtino nestumas, nors antra juostele ir po kiek laiko isryskejo. Cia manyciau 50% ant 50% smile.gif Po poros dienu pakartok testa, jei tikrai laukiesi, tai juostele antra isryskes jau greiciau.
Atsakyti
QUOTE(Aisy @ 2010 06 10, 12:58)
Na siaip jau po penkiu minuciu rezultato vertinti nereiketu. Bet visko buna. Kitoms merginom pasitvirtino nestumas, nors antra juostele ir po kiek laiko isryskejo. Cia manyciau 50% ant 50% smile.gif  Po poros dienu pakartok testa, jei tikrai laukiesi, tai juostele antra isryskes jau greiciau.

Butinai pabandysiu jau sestadieny, tik is ryto.
Atsakyti
Man nestumo testai nerode nestumo gan ilgai, parode tik kai mm velavo visa savaite ar tai 10 dienu - dabar jau tiksliai nebepamenu - tik tada pamateme tas dvi raudonas linijas, nors pastojome kokias 3-4 savaites pries tai, kai po savaites nuejau pas gine, parase 5-6 sav. nestumo 4u.gif
Bandeme kelis skirtingus testus, nes jauciau, kad jau pastojau, bet vis viena tik linija rode schmoll.gif
Atsakyti
Mano mm tik siandien, bet jau turiu padarius keturis nestumo testukus, ir jie visi teigiami.. vienas elektroninis pregnant 1-2 kitas pliusiukas, ir du su dviem II Vienas tik vos matos vaiduokliukas.smile.gif

Vaiduokliuka, man parode keturios dienos pries mm...
Atsakyti
Sveikutes, sveikinu visas visas su II bruksniukais !!! 4u.gif labai gera, kad jusu cia daug...

Noriu ir as prisijungti prie jusu...

Mano menesines yra nereguliarios, o paskutines men. buvo geguzes 7d., praejo 39d., o ju vis dar nera.... ! Ka jus apie tai manote? Siandien nusipirkau nt, bet dar bijau darytis... o pojuciai tai labai pavargstu, dazniau vaikstau i wc, viduriai uzkieteje, pilvelis sunkesnis, sirdies pulsas daznesnis... blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudivil Lija @ 2010 06 14, 19:27)
Sveikutes, sveikinu visas visas su II bruksniukais !!!  4u.gif  labai gera, kad jusu cia daug...

Noriu ir as prisijungti prie jusu...

Mano menesines yra nereguliarios, o paskutines men. buvo geguzes 7d., praejo 39d., o ju vis dar nera.... ! Ka jus apie tai manote? Siandien nusipirkau nt, bet dar bijau darytis... o pojuciai tai labai pavargstu, dazniau vaikstau i wc, viduriai uzkieteje, pilvelis sunkesnis, sirdies pulsas daznesnis...  blush2.gif  wub.gif

geriau, gal pasidaryk testa mirksiukas.gif bo man testas vaiduoklius rode, na ir nestumo pozymiu irgi prisimasciau, o mmm atejo! nors menesiniu nebuvo ~ 37dienas . Tai, kad geriau testas biggrin.gif
Atsakyti
Aziane, ka tik pasiziurejau i http://supermama.lt/.../view/3735/108/ nestumo kalendoriu, ir i savo telefonini kalendoriuka, turiu tokia programele, ir viskas sutampa, menesines turejo buti 6men.4d. ir dziaugiuosi ir bijau... wub.gif kaip anote gal kelias dienas pasimatuoti bazine teperatura ar neverta? Ir kada patartumete darytis nt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudivil Lija @ 2010 06 14, 19:53)
Aziane, ka tik pasiziurejau i http://supermama.lt/.../view/3735/108/ nestumo kalendoriu, ir i savo telefonini kalendoriuka, turiu tokia programele, ir viskas sutampa, menesines turejo buti 6men.4d. ir dziaugiuosi ir bijau...  wub.gif  kaip anote gal kelias dienas pasimatuoti bazine teperatura ar neverta? Ir kada  patartumete darytis nt? smile.gif

Rytoj su rytiniu šlapimu, nebėra ko laukti nes menesinės jau vėluoja savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti