Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

O as vis dar delsiu....bet jau vyras pirks siandien NT, tai bus aisku rytoj, nors labai bijau, kaip isgyventi reikes....
Atsakyti
QUOTE(mėtinėėė @ 2010 02 24, 12:44)
Sveikos  4u.gif  Kaip supratau paskaicius tema, dauguma vaiduokliuku pasitvirtino  g.gif  ..............  Kazi, jau galiu dziaugtis  rolleyes.gif

Man rodos, gali thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(mėtinėėė @ 2010 02 24, 12:52)
Bet vistiek jauciu ryt dar pirksiu NT  doh.gif  Taip norisi ryskiau pamatyt, negaliu palaukt nei dienos  doh.gif

O gal geriau nulėk kraujuko priduot - tada tikrai būsi tikra ir nereiks spėlioti, ar vaiduoklis tikras ax.gif
QUOTE(seemle @ 2010 02 24, 13:01)
Na va pasidariau tyrimą AIDS centre, bet tik rytoj 15val bus atsakymas......

"Geromedoj" (Naugarduko g. 50-11) atsakymas tą pačią dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 24 vasario 2010 - 14:12
Na tai gaila, kad ne ten važiavau smile.gif)

Bet kuriuo atveju jau kažkaip pradeda man atrodyti, kad visgi ne nestuke.gifsad.gif
Atsakyti
QUOTE(amaliute @ 2010 02 24, 14:52)
O as vis dar delsiu....bet jau vyras pirks siandien NT, tai bus aisku rytoj, nors labai bijau, kaip isgyventi reikes....

Nebijok 4u.gif As irgi rytoj darysiuos NT ax.gif Manau,kad jis tikrai bus teisingas,nes jautrus labai pirkau cia is vienos Forumietes 4u.gif
Man rytoj bus 12DPO-ar ne per anksti g.gif kaip manot?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .Mano mm vis dar neatkeliavo,NT neigiamas,BT laikosi 37.1 nezinau gal cia nuo nuovargio ji man laikosi ar koki uzdegima pranasauja nors jauciuosi siuo atzvilgiu gerai,buciau Lt iskart lekciau kraujo tyrima daryt kad isskladyt visas abejonesi,bet gyvenu Airijoje cia su tais daktarais tikra beda doh.gif
Papildyta:
o nuo O jau praejo 3 savaites Nt tikrai gal jau butu parodes nestuke.gif ,na bet dar lauksiu savaitele jei vis nesulauksiu mmm gadinsiu dar viena NT
Atsakyti
Labas, neseniai visai net du mėnesiai nepraėjo čia lankiausi.. ir negalvojau, kad taip greitai sugrįšiu.. 4u.gif na nes vaikelio kaip ir neplanuoju, be to su draugu kaip ir išsiskyrėm, tik va taip gavosi, kad netyčia vis susitinkam ir būna visko.. tai va istorija mano tokia, kad jau antra savaitė vėluoja mmm, bet kažkaip šįkart išvis nepagalvojau, kad galiu būti nėštukė.. tik vakar draugei pasiskundžiau, kad sloga kankinti pradėjo, o su sloga šiaip laaaaabai retai draugauju, o ji kaip tik laukiasi ir sako, kad jai irgi va pastojo ir sloga kankina, tai jos ginė sakė, kad taip dėl nėštumo gali būti.. tai vienu žodžiu nusipirkau vakar NT ir aišku nesulaukus šio ryto, jau vakar vakare jį pasidariau ir pamačiau tokį neryškų brūkšniuką.. kiek prieš tai esu dariusi NT nė kartelio nebuvo nieko panašaus, kad ir kaip žiūrėjau buvo absoliučiai balta.. o dabar ir nebežinau ką galvoti.. šiandien iškart nubėgau pas ginę, ji apžiūrėjo su echoskopu, bet sakė, kad kolkas bent jau nieko nemato.. tai sakė dar palaukti.. o laukimas tas tai dabar mane nervina.. spėju pirksiu dar vieną NT ir pasidarysiu ryte smile.gif nors parašyta, kad tinka bet kurios paros šlapimas, bet.. ax.gif kaip nervina laukti ir nežinoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(little flower @ 2010 02 24, 20:47)
Sveikos  4u.gif .Mano mm vis dar neatkeliavo,NT neigiamas,BT laikosi 37.1 nezinau gal cia nuo nuovargio ji man laikosi ar koki uzdegima pranasauja nors jauciuosi siuo atzvilgiu gerai,buciau Lt iskart lekciau kraujo tyrima daryt kad isskladyt visas abejonesi,bet gyvenu Airijoje cia su tais daktarais tikra beda  doh.gif
Papildyta:
o nuo O jau praejo 3 savaites Nt tikrai gal jau butu parodes  nestuke.gif ,na bet dar lauksiu savaitele jei vis nesulauksiu mmm gadinsiu dar viena NT

Na aš irgi Airijoje mirksiukas.gif Nueik pas savo šeimos gydytoją ir jis ištirs kraujuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ritutia* @ 2010 02 24, 23:11)
Labas, neseniai visai net du mėnesiai nepraėjo čia lankiausi.. ir negalvojau, kad taip greitai sugrįšiu..  4u.gif na nes vaikelio kaip ir neplanuoju, be to su draugu kaip ir išsiskyrėm, tik va taip gavosi, kad netyčia vis susitinkam ir būna visko.. tai va istorija mano tokia, kad jau antra savaitė vėluoja mmm, bet kažkaip šįkart išvis nepagalvojau, kad galiu būti nėštukė.. tik vakar draugei pasiskundžiau, kad sloga kankinti pradėjo, o su sloga šiaip laaaaabai retai draugauju, o ji kaip tik laukiasi ir sako, kad jai irgi va pastojo ir sloga kankina, tai jos ginė sakė, kad taip dėl nėštumo gali būti.. tai vienu žodžiu nusipirkau vakar NT ir aišku nesulaukus šio ryto, jau vakar vakare jį pasidariau ir pamačiau tokį neryškų brūkšniuką.. kiek prieš tai esu dariusi NT nė kartelio nebuvo nieko panašaus, kad ir kaip žiūrėjau buvo absoliučiai balta.. o dabar ir nebežinau ką galvoti.. šiandien iškart nubėgau pas ginę, ji apžiūrėjo su echoskopu, bet sakė, kad kolkas bent jau nieko nemato.. tai sakė dar palaukti.. o laukimas tas tai dabar mane nervina.. spėju pirksiu dar vieną NT ir pasidarysiu ryte  smile.gif  nors parašyta, kad tinka bet kurios paros šlapimas, bet.. ax.gif kaip nervina laukti ir nežinoti blush2.gif

Pasidaryk testa su rytiniu slapimu, tikrai bus jau aisku, nes butent ryte buna didziausia koncentracija to hormono, kuris rodo nestuma.
Man per abu nestumus rode "vaiduokliukus" ir lygiai po 10 nuo nesaugiu santykiu. Dariausi su EasyCup testuku, nes labai laukiau rezultatu, o juosteles ir kasetes nerode norimo rezutato blush2.gif
P.S. man viena pirmuju nestumo pozymiu tai sloga ir pabrinkusios krutys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2010 02 24, 22:25)
Pasidaryk testa su rytiniu slapimu, tikrai bus jau aisku, nes butent ryte buna didziausia koncentracija to hormono, kuris rodo nestuma.
Man per abu nestumus rode "vaiduokliukus" ir lygiai po 10 nuo nesaugiu santykiu. Dariausi su EasyCup testuku, nes labai laukiau rezultatu, o juosteles ir kasetes nerode norimo rezutato  blush2.gif
P.S. man viena pirmuju nestumo pozymiu tai sloga ir pabrinkusios krutys smile.gif

Niu nusipirksiu ryt naują testuką, galėjau kelis pasiimti iškart, tai jau ryt rytą būčiau pasidarius.. ax.gif o dabar tik nusipirksiu ryt.. ech.. bet kad sloga ir nėštumas gali būti susiję gyvenime nepagalvočiau.. o še kad nori pasirodo gali.. blink.gif smile.gif

O aš nemačiau EasyCup niekur pirkti.. tik paprastos juostelės arba kasetės blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ritutia*: 24 vasario 2010 - 22:42
labas merginos, na as testuka dariausi 11 diena po, ir dariausi vakar - 16 diena, testai abu neigiami, bet zinokit savijauta...jau po keliu dienu po... pajutau stiprius pilvo skausmus, kurie vis tesiasi iki sios dienos, o dar tas jaumas visa si laika, atrodo , kad man jau memes, nors iki ju dar visa savaite.ka jus manote, as jau nezinau ka ir mastyti g.gif
Atsakyti
Kaip nervina šita nežinomybės būsena.
Jau ir krūtinė ima lipt iš liemenuko ir visas maistas atgal lipa, ir rėmuo graužia, ir pilvas burbuliuoja( aišku čia gali būt psichozė man). Greičiau ryt 15val. ateitų... Bet jei nesilaukiu, tai kitą kart neklausysiu vėliau nei penkiolika minučių po testo darymo rodomų vaiduoklių ir vėluojančių mm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2010 02 24, 23:48)
Kaip nervina šita nežinomybės būsena.
Jau ir krūtinė ima lipt iš liemenuko ir visas maistas atgal lipa, ir rėmuo graužia, ir pilvas burbuliuoja( aišku čia gali būt psichozė man). Greičiau ryt 15val. ateitų... Bet jei nesilaukiu, tai kitą kart neklausysiu vėliau nei penkiolika minučių po testo darymo rodomų vaiduoklių ir vėluojančių mm biggrin.gif

Linkiu rytoj sužinoti gerų naujienų! Aš tai irgi vaiduoklį pamačiau, bet realiai jis išryškėjo apie 14 minutę tik.. aš chronometrą pasileidau lotuliukas.gif niu vienu žodžiu.. aš pasižiūriu pati į save, į kitas moteris ir tada pagalvoju, kad ne viena tokia nekantri ir norinti žinoti blush2.gif sėkmės tau didžiausios rytoj, tikiuosi pradžiuginsi grįžus geromis naujienomis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(amberlina @ 2010 02 24, 23:23)
labas merginos, na as testuka dariausi 11 diena po, ir dariausi vakar - 16 diena, testai abu neigiami, bet zinokit savijauta...jau po keliu dienu po... pajutau stiprius pilvo skausmus, kurie vis tesiasi iki sios dienos, o dar tas jaumas visa si laika, atrodo , kad man jau memes, nors iki ju dar visa savaite.ka jus manote, as jau nezinau ka ir mastyti g.gif

Aš tai nelabai žinau ką ir pasakyti.. niekada dar nesilaukiau ir per daug visko čia nežinau.. bet kiek skaičiau, tai visi sako, kad palauk bent jau kol mmm turėtų prasidėti ir jei jau vėluoja tada ir suk galvytę.. o šiaip sudėjus tavo negalavimus ir mano mmm vėlavimą galėtume gauti nėštumą, o tai pas tave dienos nevėluoja, pas mane jokių negalavimų nėra lotuliukas.gif
Atsakyti