Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

Aš tai jau žinau, kad ryt neišlaukisu tos valandos trečios, nes man kaip tik tuo metu prezentaciją reik daryti. Tai atakuosiu laboratoriją anksčiau biggrin.gifD
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2010 02 24, 23:57)
Aš tai jau žinau, kad ryt neišlaukisu tos valandos trečios, nes man kaip tik tuo metu prezentaciją reik daryti. Tai atakuosiu laboratoriją anksčiau biggrin.gifD

Tai gal ir anksčiau bus rezultatai, visko gali būti smile.gif

Aš tai jau užsirašiau ant lapelio rekomenduotą ""Geromedoj" (Naugarduko g. 50-11) atsakymas tą pačią dieną", kad jeigu ką kitos dienos laukti nereiktų lotuliukas.gif bet spėju pradžiai dar man bent pora nėštumo testų priklauso pasidaryti ax.gif
Atsakyti
Gali papildyti sąrašėlį: Trakų g. 8 (prie "Skonis ir kvapas"), jei pasidarai iki 15val, tai irgi tą pačią dieną rez. būna (40lt kainuoja). Tai galima sakyti, kad tas kantrybės trūkumas kainuoja 20Lt, nes aš dariausi už 23Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2010 02 24, 23:57)

Gali neatakuoti laboratorijos, o tiesiog pasiskambinti į registratūrą - tau pasakys atsakymą telefonu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2010 02 25, 09:29)
Tai taip taip wink.gif

Niu ir kokie rezultatai? nestuke.gif ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne ;( unsure.gif

Dabar tikrai jau nebesuprantu kas su tais testAIS buvo, nes ne viena aš juos mačiau...
Atsakyti
Nu va.. gaila, kad nesulaukėte norimų rezultatų, bet tikiuosi, kitas mėnesis bus geresnis ir rezultatyvesnis mirksiukas.gif

man tai kažkaip šiandien maudžia pilvuką.. tai nežinau, gal mmm ruošiasi ateiti ar kokio velnio jį maudžia neįsivaizduoju.. nusipirkau NT bet dabar galvoju gal palauksiu dar kelias dienas tada darysiu, na nebent neiškentėsiu, kas irgi galimas variantas bigsmile.gif bet tada vėl bėgsiu pirkti testo ir taip tada darysiu labai gerą apyvartą vaistinėms kol pasirodys mmm arba pasirodys du ryškūs brūkšniukai.. rolleyes.gif ginė tai vakar sakė, kad palaukti truputį ir tada NT darytis iš naujo, jei dienos taip ir nepasirodys.. o jei per dešimt dienų nepasirodys mmm ir testukas bus neigiamas, tai ateiti vėl pas ją.. o jei teigiamas tai irgi reiks eiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ritutia* @ 2010 02 26, 01:39)
Nu va.. gaila, kad nesulaukėte norimų rezultatų, bet tikiuosi, kitas mėnesis bus geresnis ir rezultatyvesnis  mirksiukas.gif

man tai kažkaip šiandien maudžia pilvuką.. tai nežinau, gal mmm ruošiasi ateiti ar kokio velnio jį maudžia neįsivaizduoju.. nusipirkau NT bet dabar galvoju gal palauksiu dar kelias dienas tada darysiu, na nebent neiškentėsiu, kas irgi galimas variantas  bigsmile.gif  bet tada vėl bėgsiu pirkti testo ir taip tada darysiu labai gerą apyvartą vaistinėms kol pasirodys mmm arba pasirodys du ryškūs brūkšniukai..  rolleyes.gif ginė tai vakar sakė, kad palaukti truputį ir tada NT darytis iš naujo, jei dienos taip ir nepasirodys.. o jei per dešimt dienų nepasirodys mmm ir testukas bus neigiamas, tai ateiti vėl pas ją.. o jei teigiamas tai irgi reiks eiti  smile.gif

O pas mane brangus NT rodo 100% neigiama, o pigus kinietiskas uz 2 Lt rodo 100% teigiama biggrin.gif Mergaites optimistiniai testai yra pigus, pirkite tokius, ju deka iki mmmm bent nuotaika isliks puiki thumbup.gif
Atsakyti
Užtat kokia paskui nuotaika- 4 testai teigiami vaiduokliškai, kraujo ats neigiamas- ot tai džiaugsmas smile.gif)
Jau geriau tiesą rodytų....
Atsakyti
Niu aš gal seemle pritariu, kad geriau tegu nerodo testai vaiduokliukų, o tai paskui nusivilti tenka.. rolleyes.gif bet dėl tų pigių, tai aš vakar kaip tik kažkur skaičiau vienos moters žinutę, nežinau dabar kurioje temoje, kad tas kur alia jautrus viola jai rodė tik ryškų I brūkšniuką, daugiau nieko, o du paprasti juosteliniai rodė vaiduoklius ir ji buvo nėščia.. tai čia vėl.. neaišku ar tikrai tie brangesni testai geresni.. blink.gif
Atsakyti
O kažin ar gali kraujo testas rodyti neteisingai? Matyt ne, nebent seselių klaida žiūrint, dedant kablelius..
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2010 02 26, 12:28)
O kažin ar gali kraujo testas rodyti neteisingai? Matyt ne, nebent seselių klaida žiūrint, dedant kablelius..

Kiek girdėjau tai pačioje nėštumo pradžioje tik gali nerodyti, t.y. pirmomis 10 dienų po apvaisinimo, o paskui jau kraujas parodo tikrai ar yra nėštumas, ar ne.. liūdna, kad tavo atsakymas neigiamas verysad.gif bet gal pavasaris bus sėkmingesnis mirksiukas.gif beje o kiek laiko tau mmm vėluoja? gal pas ginę jau keliauti laikas.. g.gif
Atsakyti