Aš tai jau žinau, kad ryt neišlaukisu tos valandos trečios, nes man kaip tik tuo metu prezentaciją reik daryti. Tai atakuosiu laboratoriją anksčiau
D

QUOTE(seemle @ 2010 02 24, 23:57)
Aš tai jau žinau, kad ryt neišlaukisu tos valandos trečios, nes man kaip tik tuo metu prezentaciją reik daryti. Tai atakuosiu laboratoriją anksčiau
D

Tai gal ir anksčiau bus rezultatai, visko gali būti

Aš tai jau užsirašiau ant lapelio rekomenduotą ""Geromedoj" (Naugarduko g. 50-11) atsakymas tą pačią dieną", kad jeigu ką kitos dienos laukti nereiktų

Gali papildyti sąrašėlį: Trakų g. 8 (prie "Skonis ir kvapas"), jei pasidarai iki 15val, tai irgi tą pačią dieną rez. būna (40lt kainuoja). Tai galima sakyti, kad tas kantrybės trūkumas kainuoja 20Lt, nes aš dariausi už 23Lt

QUOTE(seemle @ 2010 02 24, 23:57)
D

Gali neatakuoti laboratorijos, o tiesiog pasiskambinti į registratūrą - tau pasakys atsakymą telefonu

Ne ;(
Dabar tikrai jau nebesuprantu kas su tais testAIS buvo, nes ne viena aš juos mačiau...

Dabar tikrai jau nebesuprantu kas su tais testAIS buvo, nes ne viena aš juos mačiau...
Nu va.. gaila, kad nesulaukėte norimų rezultatų, bet tikiuosi, kitas mėnesis bus geresnis ir rezultatyvesnis
man tai kažkaip šiandien maudžia pilvuką.. tai nežinau, gal mmm ruošiasi ateiti ar kokio velnio jį maudžia neįsivaizduoju.. nusipirkau NT bet dabar galvoju gal palauksiu dar kelias dienas tada darysiu, na nebent neiškentėsiu, kas irgi galimas variantas
bet tada vėl bėgsiu pirkti testo ir taip tada darysiu labai gerą apyvartą vaistinėms kol pasirodys mmm arba pasirodys du ryškūs brūkšniukai..
ginė tai vakar sakė, kad palaukti truputį ir tada NT darytis iš naujo, jei dienos taip ir nepasirodys.. o jei per dešimt dienų nepasirodys mmm ir testukas bus neigiamas, tai ateiti vėl pas ją.. o jei teigiamas tai irgi reiks eiti

man tai kažkaip šiandien maudžia pilvuką.. tai nežinau, gal mmm ruošiasi ateiti ar kokio velnio jį maudžia neįsivaizduoju.. nusipirkau NT bet dabar galvoju gal palauksiu dar kelias dienas tada darysiu, na nebent neiškentėsiu, kas irgi galimas variantas

QUOTE(*Ritutia* @ 2010 02 26, 01:39)
Nu va.. gaila, kad nesulaukėte norimų rezultatų, bet tikiuosi, kitas mėnesis bus geresnis ir rezultatyvesnis
bet tada vėl bėgsiu pirkti testo ir taip tada darysiu labai gerą apyvartą vaistinėms kol pasirodys mmm arba pasirodys du ryškūs brūkšniukai..
ginė tai vakar sakė, kad palaukti truputį ir tada NT darytis iš naujo, jei dienos taip ir nepasirodys.. o jei per dešimt dienų nepasirodys mmm ir testukas bus neigiamas, tai ateiti vėl pas ją.. o jei teigiamas tai irgi reiks eiti 

O pas mane brangus NT rodo 100% neigiama, o pigus kinietiskas uz 2 Lt rodo 100% teigiama

Užtat kokia paskui nuotaika- 4 testai teigiami vaiduokliškai, kraujo ats neigiamas- ot tai džiaugsmas
)
Jau geriau tiesą rodytų....

Jau geriau tiesą rodytų....
Niu aš gal seemle pritariu, kad geriau tegu nerodo testai vaiduokliukų, o tai paskui nusivilti tenka..
bet dėl tų pigių, tai aš vakar kaip tik kažkur skaičiau vienos moters žinutę, nežinau dabar kurioje temoje, kad tas kur alia jautrus viola jai rodė tik ryškų I brūkšniuką, daugiau nieko, o du paprasti juosteliniai rodė vaiduoklius ir ji buvo nėščia.. tai čia vėl.. neaišku ar tikrai tie brangesni testai geresni..

O kažin ar gali kraujo testas rodyti neteisingai? Matyt ne, nebent seselių klaida žiūrint, dedant kablelius..
QUOTE(seemle @ 2010 02 26, 12:28)
O kažin ar gali kraujo testas rodyti neteisingai? Matyt ne, nebent seselių klaida žiūrint, dedant kablelius..
Kiek girdėjau tai pačioje nėštumo pradžioje tik gali nerodyti, t.y. pirmomis 10 dienų po apvaisinimo, o paskui jau kraujas parodo tikrai ar yra nėštumas, ar ne.. liūdna, kad tavo atsakymas neigiamas