QUOTE(Eve-line @ 2010 07 07, 21:51)
4 saukstai Rasos mineralinio vand.
man kažkaip šitas užkliuvo - kažkur esu užmačiusi, kad būtent mineralinio vandens druskingumas gali pakišti koją gaminant įvairius kremus, todėl pati niekad mineralinio į gaminamą kremą nedėjau
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 07 08, 10:09)
Norėjau Jūsų, gaminusių veido kremus paklausti, su kuo juos plakate, kai jungiate abi fazes?
maišau su plastikiniu šaukšteliu, išsimaišo kuo puikiausiai
tas plakiklis man tip top iš
Aroma Zone, antgaliai identiški, bet jau kaina pas mus kaip užlaužta - 32 litai

Jei kooperuojantis nemokamam siuntimui iš Prancūzijos ar pačiai jį susirinkus (59 EUR), kainuotų tas plakiklis virš 19 litų
QUOTE(Eve-line @ 2010 07 08, 10:33)
mano vakarykstis kremas gavosi toks purus purus kaip bulviu piure

toks gali buti?
gali
QUOTE(sophistica @ 2010 07 08, 15:14)
Gal kas galit pakomentuoti mango sviesta? Kas cia per daiktas?
http://www.akomaskin...roduct.php/312/
Satura, gal Tu zinai, ar mango sviestas vertas demesio? Ar ten ekologija su ornaika, ar daugiau "disneylendas"? Ka galima is jo nuveikti?
Ir dar, tame puslapyje yra du kakvos sviestai. Abu raw, abu organic. Vienas tamsiai rudas, o kitas gelsvas. Kaina vienoda. Kuris geresnis?
mango sviestas yra geras daiktas. Panašaus plataus panaudojimo kaip kokosų aliejus, tačiau labiau drėkinantis - ir už kokosus, ir už sviestmedį. Pakaitomis naudoti super

Kvapo ypatingo nesitikėk, kvepės žolėmis

Turėjau iš Kvapų namų mangus - tokius gerus, grūdėtus, tie grūdeliai "sproginėja", tirpsta ant odos.
kiek pamenu, mangus dažnai gamintojai mėgsta valyti, dezodoruoti ir kitaip apdirbti, kad komerciškai tas sviestas būtų patrauklesnis. Koks jis šiame puslapyje - nežinau
net pati nežinau, kodėl man nelabai prie dūšios Akoma

Gal kad ten tikrai žiūrėt reikia, ką imi?
jei kakava valgyti - gerklės sutepimui, gydymui sergant, tai psichologiškai rudasis atrodo tikresnis, o jei kur į kremą, tai rudas gali priburti kokią netikėtą purviną spalvą

Jei geras kakavos sviestas, kiek teko matyti parsiųsto (ne apie Rūtos ir ne apie aliejus.com parduotuves kalbu), tai lygiai taip pat skaniai, o kartais ir skaniau tas šviesesnis kvepia