Įkraunama...
Įkraunama...

Sagių pasaulis

Na Zivivi kokių grožių prigaminusi wub.gif

o čia mano paprastutės sagės, klientės prašymu pagamintos (viduriukus jau gavau pasiuvinėtus karoliukais, tik apipavidalinti reikėjo skirtingai)

Nr. 37
user posted image

Nr. 38
user posted image
Atsakyti
"BALERINA"

user posted image
Atsakyti
JuodaKatyte 4u.gif

Dailitavit, viduriukas labai originaliai atrodo mirksiukas.gif Ir juosteles tau graziai pavyksta sudelioti 4u.gif
Atsakyti
Laba, noriu pasirodyti ir laukiu kritikos savo sagytem smile.gifuser posted image
Atsakyti
Kanzashi technika lankstyti gėlytes nėra labai lengva, tad šaunuolė 4u.gif
bet dar reiktų padirbėti, nes šiek tiek pritrūko kruopštumo - lapeliai nevienodo ilgio, netolygiai išsidėstę...
Atsakyti
na merginos man jūs čia labai į temą, aš jau kelinta diena sėdiu prie kompo norėdama išmokti tas gėlytes bigsmile.gif . nusižiūrėjau papuošaliuką iš tų gėlyčių ir pati panorau pabandyti.
Atsakyti
Aciu Giagute, bet as ir nenoriu, kad lapeliai identisakai vienodi butu... siaip jo, jas daryti nera lengva.

Eliuke-kai padarysi pasirodyk!

dar keleta mano naslaiteliu: user posted image
user posted image
user posted image

2-ju paskutiniuju smarkiai nekritikuokit : ))))

Atsakyti
o kam det tokius darbus kur kritikuot negalima. as tai nedeciau tokiu darbu, jei matyciau kad mano darbas toli grazu negali pasigirti groziu... slepciau ji kuo giliau i spintele...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 23 kovo 2010 - 10:54
Labai įdomi technika rolleyes.gif Kaip pačiai tokius dalykus pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 03 23, 10:54)
Labai įdomi technika rolleyes.gif  Kaip pačiai tokius dalykus pasidaryti?

yra nemazai pamoku internete mirksiukas.gif labai aiskiai aprasyta ir parodyta bigsmile.gif
Atsakyti
Del skonio nesigincijama, o siaip nesakiau kad nekritikuokit smile.gif
Kiekvienas darbas vienam gali buti grazus-kitam ne...
Atsakyti
Dollzz - o man visai gražios tokios gėlytės mirksiukas.gif ir pati užsimaniau pabandyti tokia gėlytę sumeistrauti smile.gif
Atsakyti