Įkraunama...
Įkraunama...

Sagių pasaulis

biggrin.gif ačiū už brangutę biggrin.gif

tebūnie, nesuprantu aš ir nemačiau nieko tik nemuškit lotuliukas.gif

QUOTE(dalitavit @ 2010 03 23, 18:36)
brangute, tik ne ant medziagines  geles daryti simetrija, juolab kad toks uzmanymas...beje cia mano nuomone, kuriai pritaria daugelis  biggrin.gif  biggrin.gif  wub.gif  bigsmile.gif

ir ne visom duota taip idealiai preciziskai viska iskrapstyti gegute doh.gif

Atsakyti
nu kazkaip tu man pati brangiausia ir mieliausia is visu uz tad taip ir kreipiuosi biggrin.gif biggrin.gif

beje graziu darbu "pristampavusi" biggrin.gif thumbup.gif
darbais tai tavo nenustoju zavetis...
Papildyta:
kad tuscios diskusijos toliau nevirtu imetu savo paskutini darbeli:)

skotiska

user posted image
Papildyta:
KRITA- grazios sagytes, kazkas naujo, idomu, originalu, nematyta, super 4u.gif thumbup.gif

JUODA KATYTE- paskutinioji tavo melina nr.37 labai stilinga, isskirtine, madingas spalvu derinys, skoninga...ah...grazu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalitavit: 23 kovo 2010 - 18:56
QUOTE(krita @ 2010 03 23, 18:33)
user posted image o čia mano darbas/.Naturali oda ir paprasti akmenukai.

Labai originalios sagės thumbup.gif man stačiakampė pati pačiausia, tokia minimalistinė wub.gif
Jei ne paslaptis, tai kaip tą juodą odą aplink baltą pritvirtinti blush2.gif
Atsakyti
zinok sia skotiska sage isivaizduoju ant kokio princo, jojancio i medziokle, atlapo!! jega!! grazu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dollzz: 23 kovo 2010 - 19:11
QUOTE(dalitavit @ 2010 03 23, 18:36)
brangute, tik ne ant medziagines  geles daryti simetrija, juolab kad toks uzmanymas...beje cia mano nuomone, kuriai pritaria daugelis  biggrin.gif  biggrin.gif  wub.gif  bigsmile.gif

ir ne visom duota taip idealiai preciziskai viska iskrapstyti gegute doh.gif

na, mano nuomone simetrija ir kruopstumas zymiai graziau...
ir net ant medziagines geles - pavyzdys
user posted image
user posted image
cia vienos kaunietes darbeliai, kurie tiesiog uzburia savo kruopstumu. ir ta pati Kanzashi technika...
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2010 03 23, 20:10)
zinok sia skotiska sage isivaizduoju ant kokio princo, jojancio i medziokle, atlapo!! jega!! grazu!

biggrin.gif mm..kokios grazios asociacijos ax.gif aciu biggrin.gif
Papildyta:
Eveline - grazu smile.gif patikejau, man patiko, bet gelyte visai kitokio stiliaus nei pries tai apkalbeta..cia kruopstumo ir lygumo nori nenori reikia, daugiau smulkesniu detaliu ir medziagyte jautri(organza taip?)

grazu wub.gif noriu mamai dovanu tokios ax.gif
Atsakyti
Kad patirties nedaug ir dar mažiau matyta/domėtasi, tai nesuteikia pagrindo absoliutiems teiginiams..

AidaBajar - SM forumietė - ir jos kanzashi gėlės:

user posted image

user posted image

Ar čia irgi kitas stilius..?

aš labai sveikinu pirmus darbus, bet manau, kad šviestis, edukuotis ir stengtis bei skatinti tobulėti yra BŪTINA.

Nebent norisi pasukti lengviausiu keliu ir keliaklūpsčiauti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 23 kovo 2010 - 21:29
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

grazios "kvietkos"
Papildyta:
Visiskai sutinku kad nevisos esam profesionalios menininkes, toli grazu iki to, bet norim ir pamazu einam link to smile.gif
bet manau turim teise issakyti savo nuomone, nors jei ji ir priesinasi su kitomis:)
vertinu kritika ,pataisymus, nuosirdzius patarimus is didele patirti turinciu merginu, bet daznai ta kritika turi pasaipos ir ironijos atskoni smile.gif na nereikia to, bukim nuosirdzios ir mielos vienos kitom drinks_cheers.gif pajuokaukim-bet atsargiai neizeidziant kito...
Nesipyyykimmm..
Sekmes ir kurybiniu ideju visoms 4u.gif
su meile, Dalia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalitavit @ 2010 03 23, 19:07)
skotiska

Kip man patinka "skotiski" kaspineliai sagese bigsmile.gif jei ne paslaptis,kur sita kaspineli pirkai? grazios spalvos. Esu ir as kazkur pirkus,tik spalvos manuju ne tokios grazios... turiu kelias idejas,reiks prisiruost padaryti.
Kas liecia sage,butu grazi,bet man jos viduriukas pigiai atrodo... Tik neisizeisk,prasau 4u.gif Karoliukai ten ne stikliniai,plasmasiniai? g.gif Man joje noretusi kokios zalvarines sagos vidury,ar kazko subtilesnio uz ta blizgancia bambonke blush2.gif
Beje,cia tik mano nuomone,ir jokiu budu nereikia i ja ziureti,kaip i teisinga biggrin.gif
Atsakyti
dalitavit - ačiū 4u.gif

ech, užbūrė mane tos kanzashi gėlytės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuodaKatytė: 24 kovo 2010 - 09:33
Pasikartosiu,bet man labai patinka dalitavit sages.
Atsakyti
Ilgesiu dvelkianti sagė "Melduose užmirštas tinklas..."
Man asmeniškai ji labai labai prie širdies, foto deja neperteikia jos tikrojo grožio ir rafinuotumo wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti