Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

Astapati, nu kaip gera tave skaityti. Kokia tu saunuole biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ok.gif viskas i gera puse pas,astapati!Kad ir nupezus,bet vistiek stipri.laikykis
Atsakyti
va prisiduodu.gryzau is komisijos.advokatas atsisake dalyvauti,tai buvom su verteja dviese.nezinau ka jie nuspres,bet bent patarimu dave biskeli,kita savaite turetu buti rezultatas.tai va reikalus apsitvarkiau,dabar laukiu pirmadienio.varysiu pas savo mazute,tik gaila,kad cia kita dukra lieka,niekaip man neiseina suprasti kad jos uzaugo.vakar dukra kabejo su brangenybe.tipo jis neturi pasirinkimo,nes as sanso neduodu.taip neduodu,ir nesiruosiu duoti.kas man tuos sansus dalina,reikia gyvent taip ,kad nereiketu sansu,ju per gyvenima tiek pridaalinta,kad jau bloga daros prisiminti.as noriu laisvai gyventi,noriu laisvai kviepuoti,ir jei nepasiseke gera vyra rast,vadinas nereikia jokio.va kokia pikta esu ant alkoholiku,nors nesigailiu,kad ji sutikau,jis man dave tiek daug,tokias saunias dukras wub.gif o tai kur visos taip dingo.mergaites mes stiprios.nosytes papudrinam ir pirmyn tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 02 26, 14:30)
tipo jis neturi pasirinkimo,nes as sanso neduodu.taip neduodu,ir nesiruosiu duoti.kas man tuos sansus dalina,reikia gyvent taip ,kad nereiketu sansu,ju per gyvenima tiek pridaalinta,kad jau bloga daros prisiminti.as noriu laisvai gyventi,noriu laisvai kviepuoti,ir jei nepasiseke gera vyra rast,vadinas nereikia jokio.va kokia pikta esu ant alkoholiku,nors nesigailiu,kad ji sutikau,jis man dave tiek daug,tokias saunias dukras wub.gif o tai kur visos taip dingo.mergaites mes stiprios.nosytes papudrinam ir pirmyn tongue.gif

Aukso zodziai. Ech, butum Klaipedoj, nulektumem kartu su mano kompanija rytoj mergaitiskai pasibuti papudrintom nosim. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 02 26, 15:30)
va prisiduodu.gryzau is komisijos.advokatas atsisake dalyvauti,tai buvom su verteja dviese.nezinau ka jie nuspres,bet bent patarimu dave biskeli,kita savaite turetu buti rezultatas.tai va reikalus apsitvarkiau,dabar laukiu pirmadienio.varysiu pas savo mazute,tik gaila,kad cia kita dukra lieka,niekaip man neiseina suprasti kad jos uzaugo.vakar dukra kabejo su brangenybe.tipo jis neturi pasirinkimo,nes as sanso neduodu.taip neduodu,ir nesiruosiu duoti.kas man tuos sansus dalina,reikia gyvent taip ,kad nereiketu sansu,ju per gyvenima tiek pridaalinta,kad jau bloga daros prisiminti.as noriu laisvai gyventi,noriu laisvai kviepuoti,ir jei nepasiseke gera vyra rast,vadinas nereikia jokio.va kokia pikta esu ant alkoholiku,nors nesigailiu,kad ji sutikau,jis man dave tiek daug,tokias saunias dukras wub.gif o tai kur visos taip dingo.mergaites mes stiprios.nosytes papudrinam ir pirmyn tongue.gif

Aš tai nesuprantu kokio jis šanso nori? blink.gif Juk jis turi paną, būna su ja, tai ko jis iš tavęs dar nori? Nori turėt pašonėj meilužę ir žmoną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 26, 21:56)
[size=1][/size]
Aš tai nesuprantu kokio jis šanso nori?  blink.gif Juk jis turi paną, būna su ja, tai ko jis iš tavęs dar nori? Nori turėt pašonėj meilužę ir žmoną?  g.gif

tai aisku,kad tokio sanso nori bigsmile.gif Pragyveno (atsedejo) kazkiek metu motera,o dabar sudurnavojo!!!!!!!tai ka dabar vargsui?o jeigu naujoji ilgai netemps?o ir senoji seima nepriima??????Tragedija,stresas...Jokiu sansu jam nereik,tegu masna susitvarko mad.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2010 02 26, 22:25)
tai aisku,kad tokio sanso nori bigsmile.gif Pragyveno (atsedejo) kazkiek metu motera,o dabar sudurnavojo!!!!!!!tai ka dabar vargsui?o jeigu naujoji ilgai netemps?o ir senoji seima nepriima??????Tragedija,stresas...Jokiu sansu jam nereik,tegu masna susitvarko mad.gif

Aha, čia kaip atsarginis variantas gaunasi. Jei anoji išmėš, tai gerai bus ir senoji, padėvėta. doh.gif Tikrai, tegu masna susitvarko (kas toji masna, primink?) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 26, 21:35)
Aha, čia kaip atsarginis variantas gaunasi. Jei anoji išmėš, tai gerai bus ir senoji, padėvėta.  doh.gif Tikrai, tegu masna susitvarko (kas toji masna, primink?)  biggrin.gif

Nagi bukietas, brangioji, bukietas iš dviejų astrų ir tiulpano. biggrin.gif
Atsakyti
tai jis tipo ir buna su ta merga nes as sanso neduodu.bet tai kam jam tas sansas juk dziaugtis turetu jauna rades
.meile juk begaline,tik neleidzia finansai sueit i kruva taip greit kaip as noreciau.bet labai tikiuos gryzus neberast
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 02 26, 22:48)
tai jis tipo ir buna su ta merga nes as sanso neduodu.

A tai jis mestų aną, jei tu jį priimtum atgal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 26, 21:59)
A tai jis mestų aną, jei tu jį priimtum atgal?  g.gif

Kas tau kartais yra g.gif Tai gi aišku. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 02 26, 22:48)
tai jis tipo ir buna su ta merga nes as sanso neduodu.bet tai kam jam tas sansas juk dziaugtis turetu jauna rades

Nu bet koks jis manipuliatorius doh.gif doh.gif doh.gif
Nu bet kaip tau gera dabar kai jau apsisprendei smile.gif . Man pabandzius isivaizduot tavo situacija, tai net toks gryno oro skersvejis per gerkle pereina biggrin.gif . LAISVEeeeeeeeeee smegenims (galvosi tik apie save, niekas nesh... dusion), laisve judejimui (eisi, darysi ka nori (kad ir iki paryciu, juk dukros jau moteros)).
Labai dziaugiuosi uz tave 4u.gif

Dabar idomu kaip ten Poksi sekasi ax.gif
Atsakyti