Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(negriuke @ 2010 03 18, 13:47)
Tereikia norėti, stipriai stipriai, ir viską gausit.

Atsiprašau, bet "gauti" galima nebent guzą į kaktą. biggrin.gif Visą kitą reikia pačiam susitvarkyti, pasidaryti, susikurti...... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 03 18, 14:43)
Čia kas per kriterijus.  blink.gif

Čia kaip suprasti, tą  blush2.gif , siūlai savo paslaugą su atsargia gėda  blink.gif , o kodėl ne išdidžiai.  g.gif  Jei gėda, kad tik į dvi, tai sutinku. Kodėl tik į dvi? Kaip pasistengei, kad tavo pasiūlymas būtų kuo nors išskirtinis? Kas reprezentuoja tavo pasiūlymą?......oi, užbarstyčiau klausimais, reik ramintis.  unsure.gif

Šaunuolė, kad judini smegenus.  4u.gif

i dvi nes tik dvi atitiko tai kas man butu tinkama,nes toliau jau gydytojai,vairuotojai,vertejai ir t.t.
parasiau prie savo kad esu komunikabili,imli informacijai,mokinuosi greitai,sazininga,bendraujanti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 03 18, 14:51)
Atsiprašau, bet "gauti" galima nebent guzą į kaktą.  biggrin.gif  Visą kitą reikia pačiam susitvarkyti, pasidaryti, susikurti...... mirksiukas.gif

Mmm, norėjau pasakyti, jei norėsi stipriai, tai ir mintys ateis į galvą kokių veiksmų imtis, kad kažką gauti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 03 18, 14:47)
Neišdegs, niekas juodais jums nemokės, nebent jis toks kaip mano tėtis wub.gif Kažkaip labai abejoju. O jis dirba oficialiai? O jūs darbo biržoj? Aš kaip sakiau studentė, tai prisiteisiau 500 Lt. Gal ir jums panašiai bus? Beje, jei jūs nesiteisit alimentų, niekas pašalpos jums nemokės. schmoll.gif Ir už nuoma jums nereikės mokėti, juk čia jūsų butas, gausit kompensaciją. Tereikia norėti, stipriai stipriai, ir viską gausit.
P.S. Mano vyras bedarbis, bet nei į vieną posėdį neatvyko, tai viskas lengvai, paprastai.
O aš dabar gaunu socialinę pašalpą, pinigus už mamą, gausiu socialinę stipendiją, dar dirbu šiek tiek, ir už vaiką gaunu, iš Garantinio vaikų išlaikymo fondo, tai patikėk, ne tik kad badu nemirštam, bet ir galim sau leisti taupyti, mėgautis pramogom. rolleyes.gif

vyrui rodo minimuma.jei reikes alimentus tai prisiteisiu,tik kad va per skirybas nepriteistu kokios nors paskolos nes bene tris turi.
Atsakyti
QUOTE(:-)as @ 2010 03 18, 13:54)
i dvi nes tik dvi atitiko tai kas man butu tinkama,nes toliau jau gydytojai,vairuotojai,vertejai ir t.t.
parasiau prie savo kad esu komunikabili,imli informacijai,mokinuosi greitai,sazininga,bendraujanti tongue.gif

Ne taip supratau, maniau siūlai firmoms pas tave užsisakyti proginius tortus. smile.gif
O bet tačiau, o kodėl negali ir ne tik tortus?

Bet kokia iniciatyva- gera iniciatyva, liuks motera. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 03 18, 14:57)
Mmm, norėjau pasakyti, jei norėsi stipriai, tai ir mintys ateis į galvą kokių veiksmų imtis, kad kažką gauti. blush2.gif

kadangi vyrui mazos pajamos tai as ar taip ar taip gaunu:maisto davini,kopmensaciaj busto sildymui,soc pasalpa.o seip tai siuvineju,tortus kepu,pusgaminius zmonem darau mirksiukas.gif sukuosi kaip ismanau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2010 03 18, 15:02)
Ne taip supratau, maniau siūlai firmoms pas tave užsisakyti proginius tortus.  smile.gif
O bet tačiau, o kodėl negali ir ne tik tortus?

Bet kokia iniciatyva- gera iniciatyva, liuks motera.  4u.gif

as neturiu nei firms,nei patento...as moku tik viena tortuka"napoleona"pagal labai sena recepta,tai va ji ir tedarau.mokinaus kazkada namie padaryti kitoki,pasiseke,bet per saldus,jei kas koki uzpraso tai pasistengiu padaryti.taisau namie.
Atsakyti
QUOTE(:-)as @ 2010 03 18, 15:04)
kadangi vyrui mazos pajamos tai as ar taip ar taip gaunu:maisto davini,kopmensaciaj busto sildymui,soc pasalpa.o seip tai siuvineju,tortus kepu,pusgaminius zmonem darau mirksiukas.gif sukuosi kaip ismanau 4u.gif

Jei išvis neturi pajamų, gautum didesnę kompensaciją, vaikui nereikėtų mokėti už darželį (nors gal ir dabar nereikia) blush2.gif Ar daug prasiskolinęs? Didelė tikimybė, kad užkraus ant tavęs irgi, nes jūsų turtas ir skolos bendros.
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 03 18, 13:57)

Čia šiaip, ne tai, kad kritikai. smile.gif

Man tas žodis "gauti", tai toks "sėdžiu, nieko nedarau, laukiu, kol gausiu....man turi duoti, o aš turiu gauti", nu aš čia kabinėjuosi. Nes niekas nieko man/jums neprivalo duoti. Viską turime pačios dėl savęs padaryti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(:-)as @ 2010 03 18, 14:35)
del darbo tai galiu pasakyti tik tiek kad LT nusiritusi salis pagal poziuri(jei stambus tai nurasytas) ir t.t.

Ausra Kilkuviene(tv3 pagalba) juk visos gyveno ir isgyveno

Kilkuvienė išsiskyrus, pirmą kart girdžiu g.gif

Ar tu tikrai tokia stambi, kad tau reikia skrandžio diržo , ir dėl stambumo nerandi darbo?
Atsakyti
QUOTE(:-)as @ 2010 03 18, 14:04)

as neturiu nei firms,nei patento...as moku tik viena tortuka"napoleona"pagal labai sena recepta,tai va ji ir tedarau.mokinaus kazkada namie padaryti kitoki,pasiseke,bet per saldus,jei kas koki uzpraso tai pasistengiu padaryti.taisau namie.

Veikla įregistruojama, patentas, beje jei stovi darbo biržoje, puse kainos......

Jomajo doh.gif ji moka TIK napoleoną kepti. doh.gif doh.gif doh.gif

Jetus, aš paprasto suknisto kekso nemoku, nu nedraugauja su manim jokios tešlos anei kepiniai. verysad.gif Nors pati labai smaguriauti mėgstu. tongue.gif

Tik jau nesakyk, kad net ir iš to recepto gaunasi tik tortas, o tai visokie napoleoniniai pyragaičiai su skirtingais įdarais g.gif net seilė nutyso wub.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti