QUOTE(flamenko @ 2010 03 18, 11:24)
Be abejo, tokią teisę turite. Jums taip lengviau- nematyti. Ir nervus sutaupote, kas labai svarbu. Bet tas negatyvas niekur nedingsta nuo to, kad jūs jo "nematote". Tą negatyvą mato vaikai. Jums tai kas- užsiliūliuojate, kad viskas gerai, gėlytės kvepia, nieko nematau, ko nenoriu matyti, o vaikai? Jei to negatyvo jūsų gyvenime nebūtų- tai juk nereikėtų stengtis jo nematyti, galėtumėte iš tikro džiaugtis.
taip man tai lengviau ir noras gyventi kitoks...ar geriau jau dziaugtis ir sypsotis ar verkti ir depresuoti...tai todel ir sakau kad sypsaus,juokiuos,dziagiuos,nes man taip lengviau,o kad vaikas mato tai ir sita zinau,o juk ir darau isvadas...stabtelejau daba trumpam(nes su vaiku abu sergam)bet tai nereiskia kad palikau viska savo vietose,ne,tai tik trumpam,kol pasveiksim su vaiku.
zinau problemos pacios neissispres,tai ir stengiuosi jas spresti,todel ir noriu su vyru pakalbeti apie skirybas,kad nereiktu draskytis kad sutiktu geruoju ir kad jis savo skolas man nepeliktu,o man daugiau nieko ir nereikia,jei neis geriuoju i kalbas pakalbesim per teisma,nieko baisaus,tik laiko vilkinimas...
Papildyta:

cia jums,visoms merginoms,uz palaikyma