butent del to as ir nerimauju,o cia tokie daktarai... jie i viska taip jau nekreipia demesio.nezinau net ka daryti.. kaip surasti tos temperaturos priezasti...
nelauk,o pati rodyk iniciatyvą - neduok daktarei ramybės,tegul aiškinasi priežastį,daro tyrimus...
laba,smiltuk,
tikiuosi mazajai jau geriau.tikrai nezinau ka patart,bet zinau kaip sunku kai negali susikalbeti su gydytojais arba issireikalaut geresnes apziuros.uzjauciu tave,as irgi londone,ir labai kankinuos kai mazius serga.cia tikrai tokie gydytojai,,,man dar neteko tokiu kvailu mediku matyt! as jau savaite laiko kaip sedziu internete,skaitinejuos apie vaiku ligas.mano sunus,metuku laiko,isbertas lyg vejaraupiais,bet gp sako,kad tai ne vejaraupiai.net nepasako kas tai,tipo siaip koks virusas ir liepe antibiotikus gert.va ir viskas.tikri mulkiai cia medikai,turiu pati kapstytis.. as jau gal ketvirta karta su jais susiginciju,tikrai buki.labai sunku kai negali pasitiket medikais,o mazieji taip sirguliuoja,.labai tikiuosi,kad rasi priezasti tokios ilgalaikes temperaturos,ir viskas susitvarkys.
laikykis!
tikiuosi mazajai jau geriau.tikrai nezinau ka patart,bet zinau kaip sunku kai negali susikalbeti su gydytojais arba issireikalaut geresnes apziuros.uzjauciu tave,as irgi londone,ir labai kankinuos kai mazius serga.cia tikrai tokie gydytojai,,,man dar neteko tokiu kvailu mediku matyt! as jau savaite laiko kaip sedziu internete,skaitinejuos apie vaiku ligas.mano sunus,metuku laiko,isbertas lyg vejaraupiais,bet gp sako,kad tai ne vejaraupiai.net nepasako kas tai,tipo siaip koks virusas ir liepe antibiotikus gert.va ir viskas.tikri mulkiai cia medikai,turiu pati kapstytis.. as jau gal ketvirta karta su jais susiginciju,tikrai buki.labai sunku kai negali pasitiket medikais,o mazieji taip sirguliuoja,.labai tikiuosi,kad rasi priezasti tokios ilgalaikes temperaturos,ir viskas susitvarkys.
laikykis!
[as tai buciau linkusi jau duot antibijotikus, nes toks ilgas karciavimas tikrai nenormalus. Be jokios priezasties temperatura nesilaiko taip ilgai. Jei butu virusas, tai 3-5 dienos ir butu organizmas susitvarkes, o dabar jau 10 dienu. butinai reikalak bent kraujo tyrimus, kad padarytu, cia ne juokas. Kai maniskei pripazino pneumonija buvo devinta diena ir temperatura pati buvo pradejusi kristi, bet liga buvo pazengusi stipriai, poto beveik puse metu teko kapanotis is ligos ir sanatorijos deka - pasveikom

Reikia daryti: C-REAKTYVINĮ BALTYMĄ (būtinai) ,bendrą kraujo tyrimą (būtinai) ,parodyti LOR gydytojui (būtinai). Jei kraujo tyrimai bus visi neigiami,ieškoti infekcijos.Aš dar padaryčiau kraujo pasėlį (čia jau reikia kalbėti su gydytoju dėl būtinumo) .Sėkmės ir nelaukit.
Pas mus tokia situacija, kad jau penkta para laikosi temp. virs 38C. Pradzia buvo kaip gripo su 39,8C ir sloga. Rytoj kviesiu gyd., kad israsytu nukreipima tyrimams.
košmaras kažkoks
kaip gali gydytojai nekreipti dėmesio į tokią temperatūrą ir tuo labiau,kai ji laikosi tiek dienų
Ir tu pati nejuokauk,negi leisi savo vaikui numirti dėl to,kad gydytojai kažkokie antžmogiai
Aš jiems dar ir bomba pagrąsinčiau į polikliniką nuėjus,jei mane šitaip ignoruotų.Paskaityk ant bet kurių vaistų nuo karščiavimo,kad jei temp.nenukrenta per 4 dienas,būtina kreiptis į gydytoją.Tai jau aiškiausias signalas,kad yra kažkas blogo.Ar bent įsivaizduoji,kaip taip vargšas vaikas turi jaustis šitiek dienų su tokia temperatūra?Maniškis būdavo lavonas,kai tiek pakildavo,bet mums visada būdavo nuo gerklės,nes jo labai didelės tonzlės ir nuo mažiausio viruso baisiausiai sirgdavo.Bet bent jau žinojau nuo ko.Kai jam kartą ir 3 paras laikės 39,vaistai numušdavo tik 38,sugirdžiau "Biseptolį"ir pasibaigė viskas su viena diena.Bet jums tiek dienų,tai tikrai netikiu,kad nuo gerklės,nors šiaip vaikams nuo jos visada labai aukšta temperatūra kyla.Nors tą kart ji jam net neskaudėjo,na,gal vos vos,o temp.vistiek buvo aukšta.
Eik už savo vaiką ragais ir nagais
Negaliu patikėt,kad gali tokių gydytojų išvis būti
Bent jau pas mus ligoninėse pakeltas tonas ir griežtas reikalavimas atlikti,tai kas priklauso visada duoda rezultatų
Stiprybės tau
Negi neturi kas padeda su tais gyvuliais pakovoti?
Nuoširdžiai susinervinau dėl tokios neteisybės

Eik už savo vaiką ragais ir nagais

Nuoširdžiai susinervinau dėl tokios neteisybės

o mūsų gydytoja turi tik vieną atsakymą: -i ligoninę!!! tegul stato lašalinę!!!
aš jos jau tiesiog bijau
išrašė mažam vaikui antibiotikus, įvarė į baisų viduriavimą, ir net neįspėjo,kad reikia prie to bakterijas pagerti
Dabar va vėl tem-ra pakylo, nt nesinori kreiptis
sakykit, mamytės, ar gali temperatūra pakilti (37,2) nuo viduriavimo???
aš jos jau tiesiog bijau

QUOTE(Eziuke @ 2006 03 14, 20:33)
o mūsų gydytoja turi tik vieną atsakymą: -i ligoninę!!! tegul stato lašalinę!!!
aš jos jau tiesiog bijau
išrašė mažam vaikui antibiotikus, įvarė į baisų viduriavimą, ir net neįspėjo,kad reikia prie to bakterijas pagerti
Dabar va vėl tem-ra pakylo, nt nesinori kreiptis
aš jos jau tiesiog bijau

Tokio amžiaus kūdikiui temperatūra 37,2 C nelaikoma sirgimo temperatūra - jei lelius verkė ir greitai pamatavai - ir visiškai sveikas gali turėti 37,5 C, gal neseniai valgė ar pan.
Dėl antibiotikų - juos geriant kartu su bakterijomis - šios praktiškai būna neveiksmingos - antibiotikai suvalgo, bakterijas reikia gerti iš karto po antibiotikų.
Dėl lašelinės - patikėk, labai dažnai tik jos ir išgelbsti gyvybę mažiukui, nes tokiam leliui pats baisiausias dalykas - skysčių netekimas (kalbu iš praktikos, neseniai dvi savaites praleidom ligoninėje, keturi kateteriai ir daugybė lašelinių....

Vilusa, ačiu, žinosiu, gal tikrai dabar nieko tokio...
jam pirma buvo 39 - tai tikrai aukšta, bet jis valgė, ir niekaip nepanšu buvo į dehidraciją

jį dar ir išbėrė... mano vaikas alergiškas, ir gydytoja tai žinojo

QUOTE(adrija @ 2006 03 11, 23:45)
Reikia daryti: C-REAKTYVINĮ BALTYMĄ (būtinai) ,bendrą kraujo tyrimą (būtinai) ,parodyti LOR gydytojui (būtinai). Jei kraujo tyrimai bus visi neigiami,ieškoti infekcijos.Aš dar padaryčiau kraujo pasėlį (čia jau reikia kalbėti su gydytoju dėl būtinumo) .Sėkmės ir nelaukit.
Cia labai teisingai adrija surase, kokius tyrimus privalo atlikti, prie to dar ir slapimo tyrima padaryti. Tiek dienu besilaikanti auksta temperatura tikrai ne juokai! Butinai reikalauk, kad tai darytu! Cia greiciausiai jau rieks antibiotiku. Mulkiai tie anglu daktarai, todel pati kovok uz savo vaika!
QUOTE(Eziuke @ 2006 03 14, 21:54)
Vilusa, ačiu, žinosiu, gal tikrai dabar nieko tokio...
jam pirma buvo 39 - tai tikrai aukšta, bet jis valgė, ir niekaip nepanšu buvo į dehidraciją
O antibiotikus aš nustojau duoti, kai prasidėjo viduriavimas... kas tikrai galėjo privesti prie dehidracijos, ir daugiau pakenkti, negu padėti

Jei išbėrė - gal tai buvo trijų dienų karštinė??? Yra keliatas temų apie ją, paskaityk... O jei taip - tai antibiotikai tikrai ne prie ko