Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūra

QUOTE(Kristalinee @ 2008 09 10, 10:41)
vat taip man atsauna  blink.gif

Nebloga gydytoja blink.gif "dėmesinga" blink.gif unsure.gif koks jos darbas man įdomu,sėdėti kabinete ir nurodymus davinėti doh.gif ar dirbti savo tiesioginį darbą,važiuoti pas ligonius bei priimėnti pacientus civilizuotai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 09 10, 12:41)
o jums vaistuku israse nuo temperaturos ? ar nuo  slogos? nes as kaip paskambinu tai mano daktare man sako netampyk vaiko su temperatura po poliklinikas geriau pasiskambink man i kabineta ,ok pasiskambinu as ja isikviesti i namus o jin man atkerta o ka as atejus tau naujo pasakysiu jei yra temperatura duok inbufeno jei leidzia viduriukus duos smektos ,jei nepageres per 3 dienas ir uzoks tempe didele kviesk greitaja ,maziau bus popierizmo  blink.gif  vat taip man atsauna  blink.gif

as issikviest negaliu nes pagl rajona nepriklausom,o seip nums paskyre antibiotiku ir atsikosejima lengvinanciu.o jum graziai atsove kai sakoma,be komentaru schmoll.gif
Atsakyti
mano mergyte persalus su sloga ir kosuliuku bet auksciausia temperatura kokia buvo tai 35 ir 9.gyditoja sake cia tokia organizmo reakcija.istikruju issigandau nes sendien pamatavus temperatura buvo 35 ir 4 dar mazesne.gal kas susiduret su tokia situacija?ar zinot ka tai galetu reiksti? 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano mergytei buvo panasi temperatura, bet po ligos. Kelias dienas laikesi auksta 38 su dalimis temperatura, o kai pasveiko, tai kai krito, tai krito. Maniau, kad blogai termometra laikem, bet daktare sake, kad tai tiesiog ligos issekinto organizmo reakcija ir termometras nemeluoja. Kiek laiko buvo mazesne temperatura tai nesekiau blush2.gif
Atsakyti
na pas mus pries tai tai nebuvo temperaturos buvo viskas gerai g.gif
Atsakyti
Aš tai neatmetu reakcijos ir dėl termometro blush2.gif
Pas mus irgi nesąmones rodo, kai yra temperatūros, tai normaliai parodo ir tiksliai, o kai jos nėra, tai 36,6 niekada neparodo, visada mažiau doh.gif Bet čia su elektroniniu termometru, o su tuo paprastu visada viskas gerai. O jūs su kokiu matuojat?
Aišku, gali būti, kad yra taip, kaip gydytoja sako.
O gal mergytė sušąla?
Atsakyti
nu ne mergyte visada siltai apmuturiuota thumbup.gif o buvom pas gyditoja ta irgi netikejo del temperaturos dave savo termometra sako pamatuok tai irgi buvo 35.6 paziurejo jin i sesute kazka sumurmejo ir nusiunte slapima priduot ir kraujuka net nepasake kada kita karta ateit doh.gif bet gal cia kokia elergine reakcija?as net nezinau pasimetusi,ne susiduriau pirma karta taip.tik zinau kad nei zema nei auksta temperatura nera gerai.nors pas pacia mane iki 17 metu nei karto temperaturos nebuvo o kai sirgdavau tai neauksta o pazeminta budavo tai daktarai ligoninei irgi stebedavosi bet nieko netyre.tai gal nera taip baisu? blush2.gif
Atsakyti
Mano berniukui 2 metukai. Jam nuolat svyruoja temperatūta nuo 36.6 iki 37.3 ar net iki 37.5 C. Darėm ne kartą ir kraujo tyrimus ir šlapimo tyrimus, viskas normoje. Jokių kitų simptomų nėra. Viskas prasidėjo kai jam dar nebuvo pilnai 4 mėn ir tęsėsi daugiau kaip pusmetį. Žiemos metu temperatūra nesvyravo, bet atėjus pavasariui ji vėl nenormali. Vaikas per du metus spėjo ir kokius 6 kartus prasirgt trijų dienų karštinėm kartais su bėrimu karatais be. Gydytoja tuo metu visas bėdas suversdavo virusam, o kai temperatūra bydavo iki 37.5 sakydavo kad matyt normali temperatūra nors regis ir pati tuo ką sako abejoja. Gavom siuntimą ir pas infekcionistą, na apžiųra buvo labai paviršutiniška, tuo metu rado paraudusią gerklę ir vėl viską jai nurašė, gerklę išsigydėm o va temperatųra tai ir liko tokia pakilusi.

Tiesiog norėjau pasiteirauti ar yra dar tokių vaikučių kuriems nenustatė temperatųros pakilimo prižasties, o jei nustatė ta kokios to priežastys?
4u.gif
Man labai neramu, net vakcinuot vaiko nesiryztu, nes baugu jei tai koks lėtinis negalavimas, kad po vakcinavimo jis neiskiltu su visu savo baisumu. Tiesa pastebejau kad visos bedos prasidejo mazdaud praejus 2-3 sav po 2 mėn skiepo (skiepijomės 3 mėn)
Atsakyti
tokia temperatura visa gyvenima pas mane,nuo pat vaikystes,kelios dalys iki 37,5.bet jauciuosi normaliai ir ligu jokiu nerado,tai gydytojai irgi sako kad tokia mano normali temperatura 4u.gif as pati tai net nejauciu kad ji pakilus smile.gif gali buti kad ir neras tos priezasties,tada gyvensit su siek tiek aukstesne temperatura ir tiek 4u.gif linkiu kad jusu vaikuciui nieko blogo nerastu,sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aš pati nelabai pamenu, bet mama pasakojo, kad mano tokia temp. buvo vaikystėje. Buvau vos kelių mėnesių, kai tasė mane pas gydytojus, ėmė krauja tyrimams, tačiau ligos nerado. Paskui dėl tos temp. buvo užrašę, kad Plaučių uždegimas, nors jo nebuvo, tačiau nežinojo kaip pateisinti tos temp. Tačiau aš užaugau, temperatūra normalizavosi, o priežasties niekas taip ir nerado smile.gif
Atsakyti
Pažįstama problema. Tik klausimas kur matuojate temperatura? Mano vaikui (5.5 metu) labai dažnai kokį mėnesį, du būna pakilusi temp. bet pažasty, iki 37.5, bet jei pamatuoju tiesiojoj zarnoj, ten paprastai buna 37,1 (bet is cia matuojamos temperaturos reikia atimti 0.5 laipsnio, t.y. jei 37.1 tai vadinasi temp normali 36.6).
Atsakyti
Na net eksperimentavau matavau ir su elektroniniu termometru ir su gyvsidabriniu. Elektroninis uzpakaliuke (atemus 0,5) ir gyvsidabrinis pazastyteje ir rodo ta pakilusia temperatura, jei su elektroniniu pazastytej matuoju tai nerodo, bet tais duomenim nepasitikiu, nes man paciai elektroninis pazastyje rodo vos 35 laipsnius smile.gif

Atsakyti