O kai kiti dantukai dygo kaip buvo? Ar karščiavo? Jei taip, gali daryti prielaidą, kad ir šį kartą tokia pat priežastis, bet vis tiek stebėk vaikutį. O jei ne, būtinai pasitark su savo pediatru. Sėkmės.
kai pirmieji dygo tai ir karščiavo ir viduriavo. O kai kiti išdygo aš net nepastebėjau. ir dabar vėl.
Tai gali buti ir triju dienu karstine,ir nuo dantuku.Mums taip prasidejo angina,panasiai buvo ir kai infekcija kazkokia pasigavo.Geriau pasirodyt gydytojai.

Nu nežina, kas buvo mano leliui!
2 dienas karščiavo, sekmadienį jau temperatūros nebuvo.
Berimo nėra ir aš manau, kad tai kalti dantukai, kurie pradėjo dygti kaip grybai po lietaus
. Šiandien jau buvom ir lauke

Mums irgi jau antras vakaras temperatūra 38,5 - 38,9. Slogos, kosulio nėra, bet buvo prieš tai ir sloga ir ausų uždegimas, bet išsigydėm, praėjo kelios dienos ir pradėjo kilt temperatūra
. Ir kas čia gali būt? O tridienė gali kartotis? Nes ji jau anksčiau yra buvusi.

QUOTE(Vilkute @ 2005 05 11, 19:51)
O tridienė gali kartotis? Nes ji jau anksčiau yra buvusi.
Skaičiau knygoj "Vaikų ligos", kad įgyjamas imunitetas. Nors kas žino.

Nea, mums nuo gerklės vis dėl to ta temperatūra buvo. 2 dienas tik temperatūra buvo, o trečią jau atsikėlė, visas užkkimęs, krenkščiantis. Tai dabar vaistukus geriam ir sveikstam

Net nežinau ką daryti,galvytė karšta, karšta...
Liūdna ir nesišypso.
Nežinau kokių vaistukų duoti ir ar iš viso duoti.
Patarkit mamos, labai prašau.
Liūdna ir nesišypso.
QUOTE(EMILIUX @ 2005 05 27, 21:14)
Net nežinau ką daryti,galvytė karšta, karšta...
Liūdna ir nesišypso.
Liūdna ir nesišypso.
Galima paracemolio zvakutes kudikiams. Nors siaip kazkur skaiciau, kad nereikia kudikiams musti temperetauros kol ji nepasiekia 38.5. nes jie kitaip pernesa ta temperatura, nei mes suauge. Bet stebek ar ta temperatura nekyla ,nes jei kyla geriausia butu kvies gydytoja. (Nors as taip jau daryciau)
Mano mazajai temp. buvo pakilusi iki 37.2. As, aisku, supanikavau ir iskvieciau greitaja (buvo naktis)... Kol atvaziavo greitoji -temp. nukrito, vaikas nurimo. Dabar zinau, kodel ta temp. buvo uzkilusi (na, bent jau as tokia teorija iskeliau) - nuo ilgo, stipraus verkimo...

Tai vat, mamytės, tik kad aš gyvenu Airijoj, o čia tokia sistema, kad net kontraceptinių be recepto negausi, tai ką kalbėti apie vaikučių vaistukus...
Tik va, uždėjom kompresą su degtine ant kaktytės, tai dabar jau 38,2 C.
Tik va, uždėjom kompresą su degtine ant kaktytės, tai dabar jau 38,2 C.