Emiliux nenoriu gąsdinti, bet vis gi neprošal pasikonsultuoti su mediku butų, jei nėra tokių sąlygų gal nors homeopatinių vaistukų galima be recepto nusipirkti? Blogiausiu atveju, jei dar kils temperatūra bandykit į vėsią vonią paguldyti, jokiu būdu neklokit labai šiltai. O temperatūros kokia priežastis galėtų būti? Labai atidžiai apžiūrėkit kūnelį ar neatsiranda jokių bėrimų, o jei atsiras truks pliš ieškokit gyditojo, na nebent bėrimukas po trijų dienų atsirastų, tai reiškia, kad tai trijų dienų karštinė jau praeidinėja. Mums pvz. buvo užkilusi 38,5 kai lindo dantukas. Parą pasilaikė ir nukrito. Šiaip iš tiesų dabar teigiama, kad temperatūrą vaikeliui reikia pradėti mušti nuo 38,5 bet šiaip vis gi reikia žiūrėti kaip mažiukas reaguoja, kiti buna su 39 dar lyg niekur nieko žaidžia, o kiti jau ir 38 nukeipę (maniškė prie pastarųjų).
Tikiuosi viskas bus gėrai tavo mažutei, laikykites, būtinai parašyk kaip seksis sveikti.
Sugirdžiau Calpolo, tai lyg nieko jau: ir žaidė ir juokėsi. Dabar matavau temperatūra, tai buvo 37,4 C. Bet dėl visa ko nulėkiau pas kaimynę ir išsiklausinėjau kaip čia kas. Tai jei tfu tfu tfu blogiau būtų tai į ligoninę lėksim.
Įtariu, kad truputėlį persišaldę būsim.
Ačiū Jums visoms už patarimus, Jūs visos labai šaunios

QUOTE(EMILIUX @ 2005 05 28, 00:07)
Sugirdžiau Calpolo, tai lyg nieko jau: ir žaidė ir juokėsi. Dabar matavau temperatūra, tai buvo 37,4 C. Bet dėl visa ko nulėkiau pas kaimynę ir išsiklausinėjau kaip čia kas. Tai jei tfu tfu tfu blogiau būtų tai į ligoninę lėksim.

na ir mano mazajai siandien temperatura uzkilo iki 39. Daviau paracetamolio zvakute, bet verkia pikta, jei nepraeis teks daktarus kviestis

QUOTE(pikolina @ 2005 05 28, 01:27)
na ir mano mazajai siandien temperatura uzkilo iki 39. Daviau paracetamolio zvakute, bet verkia pikta, jei nepraeis teks daktarus kviestis
Linkiu kad lelius pasveiktu 

Nu va tai Tau

Kai grįšiu į Lietuvą, tai būtinai žvakučių nusipirksiu, o tai visos mamos patarė, bet kur aš čia jų gausiu.
Kaip dabar Jūs laikotės? Gal ir Jums nukrito temperatūra nors truputį?

O mano lėlytė žvakučių nepriima-tol stena kol neišstena.Jai labai nepatinka kad užpakaliuke kažkas ne taip,kaip turėtų būti.Užtai mes geriam Eferalganą.Dabar kaip tik dantukų dygimo metas,tai ištisas zirzimas,temperatūra pakilus ir nemiga ir dieną ir naktį

Temperatura, tai zhenklas, kad organizmas kovoja su kazhkokia liga, infekcija ar dar kazhkuo, todel ja numushdami, neleidzhiat organizmui to daryt. Kaip kazhkas ir minejo, galima nemusht vaistais temperaturos, kol ji nera aukshtesne nei 38.5. Bandykit mushk kitais budais, drungna vonele (po to tik gerai nushluostyti vaika, kad nepershaltu), mazhiau drabuzheliu, ramiais uzhsiemimai. Butina gerti kuo daugiau skyschiu.
O shiaip geriausia stebeti, kaip vaikas jauchiasi ir pagal tai nervuotis arba ne
PS Ash pati turbut ish proto eichiau, bet blaivia galva galiu patart, kaip reikia reaguot ish tiesu
O vadovaujuos savo pediatro patarimais - chia jau ne mano ishmintis...
O shiaip geriausia stebeti, kaip vaikas jauchiasi ir pagal tai nervuotis arba ne

PS Ash pati turbut ish proto eichiau, bet blaivia galva galiu patart, kaip reikia reaguot ish tiesu

QUOTE(EMILIUX @ 2005 05 28, 12:46)
Nu va tai Tau
. O kaip naktelę praleidot? Ar miegojot? Kaip aš vakar išsigandau, nežinojau nei kur bėgti, nei ko griebtis. Bet mums šiandieną temperatūros jau nėra, bet dėl visa ko pas gydytoją tai nueisim
.
Kai grįšiu į Lietuvą, tai būtinai žvakučių nusipirksiu, o tai visos mamos patarė, bet kur aš čia jų gausiu.

nakti nuo vaistu nukrito, bet ryte 39.5, vel daviau zvakute, nes jauciasi kaip ir pusetinai, zirzia nori visalaik ant rankuDziaugiuosiu ,kad pas jus viskas

QUOTE(EMILIUX @ 2005 05 28, 00:07)

Tavo lelius, dar labai maziukas

QUOTE(pikolina @ 2005 05 28, 22:37)
Tavo lelius, dar labai maziukas
. Zinau pagal save,pacioj prAdzioj del visko panika begaline
, bet gi ir Lietuvoj kai kuriems daktaramas juokingai atrodo, kad taip rupinies savo maziuku. Niekas geriau negali suprast savo mazylio, negu mylinti mama 

Jo, jo aš irgi sakau, kad kiekvienam vaikui jo mamaytė pati geriausia. Nu man atrodo mes jau visai gerai

Nu nežinau, jeigu Emily būtų buvus tokia temperatūra,kaip tavo vaikiukui, tai būčiau iš karto į ligoninę nulėkus. Aš jau nežmoniškai išsigandau kai 38,5C buvo

Nu manau ir Jums praeis. Labai labai linkim Jums kuo greičiau pasveikti. Laikykis pikolina

Emiliux labai džiaugiuosi, kad pas jus viskas tvarkoje.
pikolina tikiuosi ir tavo mažutė greitai pasveiks.
pikolina tikiuosi ir tavo mažutė greitai pasveiks.
Mano mažytei vakar taip pat pakilo temperatūra,nekosi, nesloguoja bet ant dantenų pastebejau kad kažkas baltuoja na toks mažas baltas taškelis.Šiandien jau temperatūros nebėra ar gali būti kad nuo dantuko dar nei vieno neturim,būtų pirmas,bet bijau kad vakare gali vėl pakilti temperatūra jei tai nuo dantuko ar ilgai vaikas karščiuoja viena ar dvi dienas.Su pirštu danteneles masažavau sake turi toks kaip brėžimas buti bet nieko nejauciau,gal cia kas nors kitkas.
QUOTE(pasagele @ 2005 06 06, 11:02)
Mano mažytei vakar taip pat pakilo temperatūra,nekosi, nesloguoja bet ant dantenų pastebejau kad kažkas baltuoja na toks mažas baltas taškelis.Šiandien jau temperatūros nebėra ar gali būti kad nuo dantuko dar nei vieno neturim,būtų pirmas,bet bijau kad vakare gali vėl pakilti temperatūra jei tai nuo dantuko ar ilgai vaikas karščiuoja viena ar dvi dienas.Su pirštu danteneles masažavau sake turi toks kaip brėžimas buti bet nieko nejauciau,gal cia kas nors kitkas.
Na mes jau 11 dantuku turim, tai galiu nuramint - jums dygsta dantukai