Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 08, 08:07)
http://www.essence.e...o-the-wild.html

Šitie nagų lakai labai jau panašūs į catrice, kur 4 spalvų irgi yra biggrin.gif

Ziuriu pilka matine spalva madinga laku ax.gif buvau nusiteikus pries ja,o dabar manau butinai isigysiu,pradeda patikti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 08, 09:17)
Ziuriu pilka matine spalva madinga laku ax.gif  buvau nusiteikus pries ja,o dabar manau butinai isigysiu,pradeda patikti bigsmile.gif

Aš irgi noriu pilkos smile.gif
Pirkau kažkada tokia blizgią pilką, na kaip metalo, tai labai negraži spalva, išmečiau lauk doh.gif
Bet aš jau pasimečiau, šita kolekcija jau parduodama, ar čia ji dar tik bus? Noriu važiuot lakų ieškot cool.gif
Paklausiau ir tada pamačiau, kad nuo 2010 gegužės doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 08 balandžio 2010 - 08:28
QUOTE(dontstop @ 2010 04 08, 08:47)
Kaip laukiu sun club kolekcijos  wub.gif Sudomino šešėliai ir ale Bourjois pudra  biggrin.gif

Mane tai labai domina pilkas nagu lakas, kiek matau jis lyg ir matinis wub.gif o to sokoladuko (pudros) irgi labai noriu wub.gif Tik idomu kada si kolekcija pasieks Lietuva ir ar is vis pasieks?? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2010 04 08, 09:29)
Mane tai labai domina pilkas nagu lakas, kiek matau jis lyg ir matinis  wub.gif o to sokoladuko (pudros) irgi labai noriu  wub.gif  Tik idomu kada si kolekcija pasieks Lietuva ir ar is vis pasieks?? blink.gif  g.gif

Jeigu pasieks, tai kita menesi turetu 4u.gif Svarbiausia, kad isvis pas mus atkeliautu
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 07, 23:22)
Šita želė ir man labai patinka, naudoju antakiams (nesuprantu koks tikslas ją naudoti blakstienoms  unsure.gif ), gražiai susišukuoja, susiguldo smile.gif

Man tai irgi pats tas antakiams smile.gif Turiu dabar kitokią, tai stipresnė nei essence žele bet dienos eigoje nusilupa, lyg nupleiskanoja doh.gif Matomai vėl grįšiu prie mėgiamos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 04 08, 08:47)
Kaip laukiu sun club kolekcijos  wub.gif Sudomino šešėliai ir ale Bourjois pudra  biggrin.gif

Ui kokie faini daikciukai bigsmile.gif as bijau, kad tapau priklausoma nuo skaistalu ir bronzatu doh.gif unsure.gif noooooooriu
Papildyta:
QUOTE(Orestes @ 2010 04 08, 09:47)
Jeigu pasieks, tai kita menesi turetu  4u.gif Svarbiausia, kad isvis pas mus atkeliautu

Jei jau tam lt psl yra tai manau tikrai atkeliaus pas mus wub.gif tik reik stebet, kad spetume kol neispirko biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, pasimeciau siek tiek ax.gif O Lietuvoj buvo Cute As Hell kolekcija? g.gif Man sitie blizgiai toookie nuostabus atrodo wub.gif

user posted image
Atsakyti
Parasiau eurokos el.laiska ir paklausiau ar bus tos dvi kolekcijos LT, tai kai gausiu atsakyma parasysiu cia mirksiukas.gif
QUOTE(amber123 @ 2010 04 08, 13:33)
Jei jau tam lt psl yra tai manau tikrai atkeliaus pas mus  wub.gif tik reik stebet, kad spetume kol neispirko  biggrin.gif

Ten tam puslapy raso visas kolekcijas kurias isleidzia essence, tai nereiskia, kad tos kolekcijos bus LT, nes daug geru kolekcijos neatveza i LT doh.gif

QUOTE(Orestes @ 2010 04 08, 14:09)
Merginos, pasimeciau siek tiek  ax.gif O Lietuvoj buvo Cute As Hell kolekcija?  g.gif Man sitie blizgiai toookie nuostabus atrodo  wub.gif

user posted image

Nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 08, 12:33)
Jei jau tam lt psl yra tai manau tikrai atkeliaus pas mus  wub.gif tik reik stebet, kad spetume kol neispirko  biggrin.gif

Tikrai ne visos kolekcijos i LT atkeliauja, ir dabar internetiniam puslapyje esanciu abieju, jauciu, kolekciju nematys Lietuva, tai reik tiketis, kad nors viena is ju pas mus atkeliaus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moliugele: 08 balandžio 2010 - 16:05
user posted image

Nusipirkau šiandien šitą pudrą smile.gif nors dar nereikėjo, nes turiu tą putų konsistencijos, bet nesusilaikiau, labai noriu išbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 08, 21:34)
user posted image

Nusipirkau šiandien šitą pudrą smile.gif nors dar nereikėjo, nes turiu tą putų konsistencijos, bet nesusilaikiau, labai noriu išbandyti  bigsmile.gif

Tai dar reikėjo nepirkt, jei turi kitą biggrin.gif Aš pirkau kai jau nebeturėjau nieko, ir likau labai patenkinta, manau, kai pabaigsiu, į jos vietą stos tokia pat ax.gif Na nebent dar kokią geresnę atrasiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 08, 21:38)
Tai dar reikėjo nepirkt, jei turi kitą  biggrin.gif  Aš pirkau kai jau nebeturėjau nieko, ir likau labai patenkinta, manau, kai pabaigsiu, į jos vietą stos tokia pat  ax.gif  Na nebent dar kokią geresnę atrasiu  blush2.gif

Ai tai žodžiu nulėkiau į Kiką, žiūriu pertrauka 5 min, o priešais Eurokos kaip tik, tai galvoju einu pasivaikščiot, o nuėjus ir pirkinių prisireikė biggrin.gif
Na bet nieko, vistiek eina į pabaigą jau ta kita mano smile.gif
Įdomu, ar spalvą pataikiau, ėmiau 02 honey, šviesiausia buvo rolleyes.gif
Atsakyti