Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(Kameja111 @ 2010 04 07, 15:50)
pritariu  thumbup.gif  daikciukas liux, labai lengva nubrezti ir svarbiausia issilaiko visa diena, ne taip kaip piestukai. ir nusivalo labai lengvai  smile.gif

As esu jau minejus, kad man tas lineris net Vichy vandens parka atlaike lotuliukas.gif Nespejau nusivalyti, taip greitai sugalvojom vaziuot, tai tusas nutekejo (teko vis eit prie veidrodzio pasivalyt doh.gif ), o laineris issilaike ir nei kiek nenuplauke thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ar cia visur taip veluoja naujos kolekcijos, ar tik Kaune? kiek Eurokos'u ziurejau, tai visur dar pernykste moonlight kolekcija, nei vienos ziemines ar pavasarines nemaciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2010 04 07, 19:15)
ar cia visur taip veluoja naujos kolekcijos, ar tik Kaune? kiek Eurokos'u ziurejau, tai visur dar pernykste moonlight kolekcija, nei vienos ziemines ar pavasarines nemaciau  unsure.gif

Vilniuj Moonlight Collection niekur nebera jau senokai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 07, 10:51)

Facebooke yra Essence puslapis 4u.gif
Atsakyti
Kuris tušas pats geriausias, žinau, kad kažkurį labai giriat 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nesitikėjau, kad tas lineris gali būti toks geras. Išvis Essence firmą esu minimaliai išbandžius, bet labiausiai iki šiol patiko du dalykėliai:
1. Aliejukas odelių user posted image

2. Blakstienų ir antakių žele user posted image

first.gif
Atsakyti
berods Kissable_Lips manęs klausė, kur radau blizgučių. tai žinok net Akropoly prie išparduodamų prekių dėžutės radau vieną pakuotę tų blizgučių, kaina 11.90 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 04 07, 20:40)
Kuris tušas pats geriausias, žinau, kad kažkurį labai giriat 4u.gif  4u.gif

pats paciausias Multi action thumbup.gif
Atsakyti
man zele nepatiko,jokio efekto,silpnoka...
Papildyta:
QUOTE(No_Angel* @ 2010 04 07, 18:40)
Facebooke yra Essence puslapis  4u.gif

dekuj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 04 07, 19:43)
2. Blakstienų ir antakių žele user posted image

Šita želė ir man labai patinka, naudoju antakiams (nesuprantu koks tikslas ją naudoti blakstienoms unsure.gif ), gražiai susišukuoja, susiguldo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 07, 20:47)
man zele nepatiko,jokio efekto,silpnoka...

Man irgi sita zele silpnoka pasirode, nelabai efekta pajauciau/pastebejau ax.gif
Atsakyti
http://www.essence.e...o-the-wild.html

Šitie nagų lakai labai jau panašūs į catrice, kur 4 spalvų irgi yra biggrin.gif
Atsakyti