Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

Sia savaite Eurokose turetu atsirasti nauja Essence serija thumbup.gif Bent jau Justiniskese tai ketvirtadieni 4u.gif
Atsakyti
Matet jau essence puslapyje idetos dvi naujos kolekcijos "Into the Wild" ir "Sun Delicious" kurios pasirodys geguzes men. bigsmile.gif abi labai fainos kolekcijos atrodo, tikiuosi, kad LT bus unsure.gif beja bent jau man tai paziuret "Into the Wild" kolekcijos gaminiu neina jeigu esu pasirinkusi LT sali, jeigu pasirenku USA is karto pradeda rodyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 04 06, 18:19)
Matet jau essence puslapyje idetos dvi naujos kolekcijos "Into the Wild" ir "Sun Delicious" kurios pasirodys geguzes men. bigsmile.gif abi labai fainos kolekcijos atrodo, tikiuosi, kad LT bus unsure.gif beja bent jau man tai paziuret "Into the Wild" kolekcijos gaminiu neina jeigu esu pasirinkusi LT sali, jeigu pasirenku USA is karto pradeda rodyt g.gif

Imesk nuoroda kur ziuret blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 04 07, 07:51)
Imesk nuoroda kur ziuret  blush2.gif  bigsmile.gif

Va cia essence 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 05, 20:50)
Sia savaite Eurokose turetu atsirasti nauja Essence serija  thumbup.gif  Bent jau Justiniskese tai ketvirtadieni  4u.gif

o as radau, kad nuo balandzio 12 dienos tik tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 04 07, 09:41)
o as radau, kad nuo balandzio 12 dienos tik  tongue.gif

kur??? bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien įsigijau šiuos user posted image
Pasidažiau jau smile.gif Patinka tekstūra, tik tokie labiau vakariniai, dieną ir spalvos per intensyvios ir blizgūs jie. Bet spalvos man, kaip mėlynakei, labai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 04 07, 13:14)
Šiandien įsigijau šiuos user posted image
Pasidažiau jau  smile.gif  Patinka tekstūra, tik tokie labiau vakariniai, dieną ir spalvos per intensyvios ir blizgūs jie. Bet spalvos man, kaip mėlynakei, labai tinka smile.gif

As turiu tokius, tik kitos spalvos, pas mane rusvi ir rudi atspalviai. Patinka tai, kad gerai issilaiko, o nepatinka kad spalva ant odos gerokai skiriasi nuo spalvos paleteje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 04 07, 14:02)
As turiu tokius, tik kitos spalvos, pas mane rusvi ir rudi atspalviai. Patinka tai, kad gerai issilaiko, o nepatinka kad spalva ant odos gerokai skiriasi nuo spalvos paleteje  ax.gif

Aš dar kaip tik rinkausi tarp rudų ir šitų g.gif Aš kai testeriukus peržiūrėjau, patepliojau ant rankos, buvo aišku kokie atspalviai, tai to užteko, kad susigaudyti smile.gif

Dar žiūrinėjau user posted image ir user posted image kuri geriau rinktis?
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 04 07, 10:41)
o as radau, kad nuo balandzio 12 dienos tik  tongue.gif

Gali buti, man taip konsultante pasake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 04 07, 14:23)
Aš dar kaip tik rinkausi tarp rudų ir šitų  g.gif  Aš kai testeriukus peržiūrėjau, patepliojau ant rankos, buvo aišku kokie atspalviai, tai to užteko, kad susigaudyti  smile.gif 

Dar žiūrinėjau user posted image ir user posted image kuri geriau rinktis?

Na o as pagriebiau tuos seselius ir nusipirkau net nebandzius, neturejau laiko biggrin.gif
Turiu skysta lineri, man labai labai patinka thumbup.gif Puikiai issilaiko, nenuteka, netrupa, plunksnele plona, lengva nubrezti. Tikrai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 04 07, 15:58)
O , tai puiku, reiks nusipirkti  ax.gif  smile.gif

pritariu thumbup.gif daikciukas liux, labai lengva nubrezti ir svarbiausia issilaiko visa diena, ne taip kaip piestukai. ir nusivalo labai lengvai smile.gif
Atsakyti