Įkraunama...
Įkraunama...

Nemėgstu gaminti valgyti !

QUOTE(Ciccio @ 2015 10 26, 18:52)
Pasielgė nelabai gražiai, bet aš jį suprantu - atvažiavo alkanas kaip vilkas, o jam moliūgą po nosim kiša.

Kad jau toks alkanas - viską suėsi. Gi mesos ten vistik buvo. Nenori moliųgo - nukrapštyk ir palik (nors tai irgi kiauliška, bet ką dabar... ) O pasielgė ne "nelabai gražiai", o itin kiauliškai, palikęs visus be pietų.
Ir jūs dar teisinati tokius doh.gif Užtat paskui taip ir elgiasi
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 26, 17:57)
Kad jau toks alkanas - viską suėsi. Gi mesos ten vistik buvo. Nenori moliųgo - nukrapštyk ir palik (nors tai irgi kiauliška, bet ką dabar... ) O pasielgė ne "nelabai gražiai", o itin kiauliškai, palikęs visus be pietų.
Ir jūs dar teisinati tokius  doh.gif  Užtat paskui taip ir elgiasi

nieko jis be pietų nepaliko, visiems buvo pagaminti mėgstami patiekalai, o jam kažkodėl pagamino moliūgą. O jis iš tų žmonių, kurie net ir alkani nevalgo to, ko nemėgsta. Jis yra toks, aš jo neteisinu, aš jį suprantu. Juk ne karas ar blokada, kad reiktų valgyt tai, ko nepakenti.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 10 26, 19:25)
nieko jis be pietų nepaliko, visiems buvo pagaminti mėgstami patiekalai, o jam kažkodėl pagamino moliūgą. O jis iš tų žmonių, kurie net ir alkani nevalgo to, ko nemėgsta. Jis yra toks, aš jo neteisinu, aš jį suprantu. Juk ne karas ar blokada, kad reiktų valgyt tai, ko nepakenti.

Visaaai įdooomiai tada g.gif na, bet jei valgo tik kiaulieną, bulves ir grietinę, tai ... nežinau, kiek laiko temps... gi sveikata ims šlubuot. Maistinių medžiagų stoka. Jau nori - nenori reikia įsiūlyti daržovių. Kaip vaistų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 27 spalio 2015 - 20:09
QUOTE(Ciccio @ 2015 10 26, 18:25)

Ne karas ar blokada, bet vistiek labai kiauliska. Nes mama darbo įdėjo maistą paruošti, galų gale, tai ir pinigus kainavo. Nenori - neesk, kiti įvertins ir suvalgys.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 10 28, 18:43)
Ne karas ar blokada, bet vistiek labai kiauliska. Nes mama darbo įdėjo maistą paruošti, galų gale, tai ir pinigus kainavo. Nenori - neesk, kiti įvertins ir suvalgys.

Bet iš principo, kokį "isterikutį vaikutį" mama išsiauklėjo, toks dabar pas ją ir atvažiuoja moliūgų mėtyti.
Manau, ne pirmą sūnaus isterijos "priepuoliuką" pamatė ir nelabai nustebo.
Atsakyti
va va, kaip issiauklejo, taip ir turi. Bet beda, kad paskui toks ....... dar ir zmonai gali savo isterijas rodyti ir maista pro langa svaistyti.
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2015 10 26, 18:25)

o siaip man smalsu, koks buvo istorijos tesinys. Na, sveite jis ta moliuga pro langa, nes to nevalgo, ne blokada ir .t.t O tada? Sedo i masina ir isvaziavo namo pavalgyt? Ar sedejo ir ziurejo kaip kiti valgo?
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 11 01, 10:30)
va va, kaip issiauklejo, taip ir turi. Bet beda, kad paskui toks ....... dar ir zmonai gali savo isterijas rodyti ir maista pro langa svaistyti.
Papildyta:

o siaip man smalsu, koks buvo istorijos tesinys. Na, sveite jis ta moliuga pro langa, nes to nevalgo, ne blokada ir .t.t O tada? Sedo i masina ir isvaziavo namo pavalgyt? Ar sedejo ir ziurejo kaip kiti valgo?

atsipjovė lašinių, juodos duonos, pasiėmė raugintų agurkų ir pavalgė. Man isterijų nerodo, nes namuose visuomet yra to, ką jis mėgsta. kam man versti žmogų valgyt to, ko jis nemėgsta - nei jam, nei man geriau nebus, jei bandysiu jį sužavėt špinatais ar baklažanais. Kam man keisti jo mitybos įpročius, juolab, kai žmogus už poros metų pusę šimto švęs. O alkani visi pikti.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 11 02, 16:49)
juolab, kai žmogus už poros metų pusę šimto švęs.

ohmy.gif O aš galvojau kad čia koks jauniklis su pavėlavusiu brendimu doh.gif
Tai vadinas nebesubręs jau.
Ką dabar... Bele tik jum gerai
Atsakyti
jau man toks diedas, kuris valgo tik tris produktus, gamintusi viska pats. eina siknon tie ispindeje vyrai, viskas negerai biggrin.gif As tai gamint nemegstu ir net neklausiu, kaip man pamegti. karta i menesi uzeina ikvepimas ir man to uztenka. o siaip tai visko yra nuo a iki z gatavai- saldytu raugintu marinuotu dziovintu, virtu rukytu ir t.t. badaut nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 11 02, 15:49)
atsipjovė lašinių, juodos duonos, pasiėmė raugintų agurkų ir pavalgė.

tai kam tos isterijos is viso buvo reikalingos? galejo is karto atsipjaut lasiniu ir pavalgyt, o ne maista gadint. Nenori jis valgyt, kiti suvalgys. O cia eme ir simete, kaip nevalgoma. Gi maistas ir pinigus kainuoja, ir laika idet reikia, kad ji paruost (ai, ne, gi vyrai isitikine, kad maistas virtuvej pats pasigamina doh.gif )

QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 19, 23:10)
jau man toks diedas, kuris valgo tik tris produktus, gamintusi viska pats. eina siknon tie ispindeje vyrai, viskas negerai  biggrin.gif 

man irgi taip atrodo drinks_cheers.gif zmona ne tarnaite, kad apie vyro-karaliaus uzpakali sokinetu. gali gamint maista, bet neprivalo. O jei gamina, tai vyras dziaugtis turi, kad paciam nereikia ir ivertint tai. O jei nepatinka - pats juk gali perimti maisto gaminima seimoje. Ir va tada gales pats visiems seimos nariams skirtingus patiekalus po 3 kartus per diena ruosti.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 10 22, 20:11)
Kartą atvžiavom pas anytą į svečius ir ji buvo padarius vištieną troškintą moliuge, tai skrido moliūgas su visa vištiena per tvorą, su žodžiais, kad jei nuosava motina vaiko nepažįsta, tai vaikas geriau badu mirs.  biggrin.gif

pas mane toks sūnus skristų per tvorą paskui tą moliūgą.
Atsakyti