Įkraunama...
Įkraunama...

Nemėgstu gaminti valgyti !

QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 04 01, 09:30)
Aptikus šiame forume Sonatinos receptų temą, radau labai fainų ir lengvų receptų. Tai kai grįžtu namo pas šeimą (kažkaip vienai gamintis patiekalą tai man nesinori, aš sau ką nors greito ir paprasto darau tik), ką nors vis pabandau. Ir žiūriu, kad su laiku vis geriau gaunas, o ir pomėgis gaminti po truputį atsiranda thumbup.gif . Žodžiu, man atrodo svarbiausia savęs neversti ir stengtis gaminti tai, kas tau skanu.

Man Sonatina taip pat įkvėpė polėkį gaminti. Dabar be gaiminimo man depresija prasideda lotuliukas.gif Taip smagu ir skanu valgyti savo gamintus patiekalus. Viskas gaunasi puikiai ir kiek susitaupo pinigų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 03 28, 21:47)
Man irgi sunkiai sekasi prisiversti gaminti, bet tenka. Aisku buna dienu kai paduodu vakariene koldunus ir neimu visiskai i galva ar patinka mano brangiausiajam ar ne, o jei ka suburba pasakau pasigamink pats jei taip nori gaminti valgyti  lotuliukas.gif tuo ir uzsibaigia, o kita diena jau pagaminu ka skanaus ir pasimirsta  biggrin.gif as jau mieliau kepciau pyragus ar sausainius, nei gaminciau valgyti  bigsmile.gif

Atsiimu žodžius biggrin.gif Pamėgau gaminti ir net labai tongue.gif Dabar mano namuose galima ir knygų rasti apie maisto gamybą, ir laidas žiūriu apie maisto ruošimą. O prasidėjo viskas nuo Sonatinos, ačiū jai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
O man labai įdomus temos pavadinimas,ypač,tas klausimas,ką daryti? blush2.gif Na,vienas būdas,nedaryti valgyti,pirkti paruoštą maistą,antras,eiti valgyti visada į svečius,na,o trečias,po truputi pamėgti gaminti valgyti mastau.gif
Atsakyti
Nemėgstu gaminti.... mano mama nemėgo ir aš nemėgstu
dar be to su MB mėgstam skirtingus patiekalus pvz aš nekenčiu bulvinių blynų, o jis dievina doh.gif
aš būna jam jų prikepu, pati nevalgau ir dar visa pikta kaip širšė kad tiek turėjau prie jų knistis...
žodžiu, gaminu tik dėl MB
jis pyksta dėl to, nes tikrai jam tai yra svarbu, jam svarbu skaniai ir sočiai pavalgyti
aš matyt gaminu be meilės, tai matyt ir jaučiasi, juk sakoma, kad jaučiasi kur gaminta su meile kur be, tik iš pareigos unsure.gif

norėčiau pamėgti gaminti, bet nežinau kaip taip persiversti verysad.gif
Atsakyti
Nemegau, kol nepradejau kasdien vis ka kita gaminti - ivairiu saliu virtuves, neragauti patiekalai, visokie idomus prieskoniai, visuomet idomumas, kas gausis. O jei kasdien sriuba, kotletai, makaronai, tai nuproteciau.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2015 08 25, 14:18)
Nemėgstu gaminti.... mano mama nemėgo ir aš nemėgstu
dar be to su MB mėgstam skirtingus patiekalus pvz aš nekenčiu bulvinių blynų, o jis dievina doh.gif
aš būna jam jų prikepu, pati nevalgau ir dar visa pikta kaip širšė kad tiek turėjau prie jų knistis...
jis pyksta dėl to, nes tikrai jam tai yra svarbu, jam svarbu skaniai ir sočiai pavalgyti
aš matyt gaminu be meilės, tai matyt ir jaučiasi, juk sakoma, kad jaučiasi kur gaminta su meile kur be, tik iš pareigos unsure.gif

norėčiau pamėgti gaminti, bet nežinau kaip taip persiversti verysad.gif

O tai ko jis pats tų blynų nesikepa? Ir kam gaminate, jei nenorite?
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 09 18, 14:07)
O man labai įdomus temos pavadinimas,ypač,tas klausimas,ką daryti? blush2.gif Na,vienas būdas,nedaryti valgyti,pirkti paruoštą maistą,antras,eiti valgyti visada į svečius,na,o trečias,po truputi pamėgti gaminti valgyti mastau.gif

yra ketvirtas budas, jei istekejusi - maisto gamyba perleisti vyrui.

QUOTE(Lucero @ 2015 08 25, 13:18)

tai tegul pats sau ir kepasi, kame problema? O bekepdamas sau blynus, tegul ir jums jusu megiamiausia patiekala paruosia. Va tada ir baigsis visokie pykciai, kai pats pamegins.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 08 27, 12:28)

o gal dar geriau - surasti vyrą kulinarą, tokį, kuris su malonumu gamintų.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 08 27, 13:28)
tai tegul pats sau ir kepasi, kame problema? O bekepdamas sau blynus, tegul ir jums jusu megiamiausia patiekala paruosia. Va tada ir baigsis visokie pykciai, kai pats pamegins.

nekeps schmoll.gif as jo nei karto gyvenime nesu maciusi skutancio bulviu, atrodo jis net nemoka ju skusti.... g.gif unsure.gif
siaip jo toks suvokimas, kad virtuveje yra moters vieta, nors dar jaunas, bet toks gana konservatyvus poziuris, kad moteris gamina, tvarko namus ir t.t kad cia moteriski reikalai smile.gif matyt tai atsinese is savo seimos. Ir vargu ar tai imanoma pakeisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2015 08 30, 16:06)
nekeps schmoll.gif as jo nei karto gyvenime nesu maciusi skutancio bulviu, atrodo jis net nemoka ju skusti.... g.gif  unsure.gif
siaip jo toks suvokimas, kad virtuveje yra moters vieta, nors dar jaunas, bet toks gana konservatyvus poziuris, kad moteris gamina, tvarko namus ir t.t kad cia moteriski reikalai smile.gif matyt tai atsinese is savo seimos. Ir vargu ar tai imanoma pakeisti g.gif

kai taip leidziaties, tai ko jam keistis? Jei maniskis nori bulviniu blynu, kai as nenoriu, tai turi bulviu nuskust. Neskus - nebus bulviu.
Gerai sakoma, kad vaikus, vyrus ir sunis, kaip issiauklesit, taip turesit.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2015 08 30, 17:06)
nekeps schmoll.gif as jo nei karto gyvenime nesu maciusi skutancio bulviu, atrodo jis net nemoka ju skusti.... g.gif  unsure.gif

Čia ne konservatyvus požiūris, o patogus. Sakytume konservatyvus, jei jis "vyriškus" darbus darytų - medžiotų, žvejotų ir kas naktį jūsų uolą nuo priešų gintų.

O toks požiūris, kad aš va po darbo grįžau į tvarkingus namus su garuojančia vakariene yra tik patogumo norėjimas, o dar kai moteris leidžiasi būti tokioje pozicijoje tai... doh.gif

Jūs abu dirbantys? jei taip darbai turėtų būti dalinami plius minus pusiau. Paprasčiausiai susėskit ir pasikalbėkit, kad jūs ne tarnaitė ir neprivalot jam panorėjus bėgti blynų kepti. Jei vyras nesupranta kokią naštą jums sukrauna, tai gal pasiūlykit jam ekspermentą, surašykit ką darot dieną iš dienos ir perduokit jam tuos darbus, pagyvenkit taip kokį mėnesiuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2005 11 23, 23:25)
Na, mano vyras paburba del to, kad kartais nieko po darbo pagaminto nerades turi imti pats kazka gamintis. Jei daugiau pasistengciau, manau, nemurmetu. Tiesiog reikia keisti savo poziuri i valgio gaminima, nes man kartais atrodo, kad tusciai svaistau laika prie puodu...

O iš vyro pusės tikrai visi darbai padaryti, vinys sukalti, remontai padaryti ir t.t. ? Jis tikrai turi teisę bambėti? rolleyes.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Enija @ 2005 11 25, 11:13)
Netekėjusi mėgau virti ir kepti, bet užkniso vaikai- išnagrinėja lėkštėje bet ką ir paskelbia nevalgomu viską, pradedant mėsa, baigiant daržovėmis ir konservuotais žirneliais. Tai dabar gaminu su urzgimu, nes nėra entuziazmo stebėti kaip tavo darbą kasdien peikia, net pusgaminius iš parduotuvės, net gatavus pietus užsakytus kavinėje. Jiem tinka tik MacDonaldso šlykštybės ir Čili pica su koka kola. cry.gif

Čia kelių dienų sausas pasninkas labai padeda. Tada viskas taip paskanėja rolleyes.gif
Atsakyti