Įkraunama...
Įkraunama...

"Gimdymo istorijų" konkursas!

Isila - Sausis gruodžio 17-tą istorija čia
Atsakyti
Įtraukite ir mano istoriją į konkursą: Gruodinukiškas gimdymas.
Ačiū, Rasma. 4u.gif
Atsakyti
na gal ir as sudalyvausiu g.gif smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms dalyvavusioms konkurse mamytėms wub.gif

Sveikiname SAUSIO MĖN. konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojas! clap_1.gif

first.gif Dzanetukas “Mergaitės suteikė galimybę būti jų mama!“ istoriją rasite čia:

Pirmosios vietos laimėtojos Dzanetukas laukia firminis supermama.lt prizas (kurį atsiimti reikia per 3 mėn. nuo laimėjimo dienos, detalesnė informacija bus pranešta asmenine žinute)

Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje bigsmile.gif
user posted image

second.gif STT “Likimo dovana“ istoriją rasite čia:

Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje bigsmile.gif
user posted image

third.gif Latia “Žygimanto gimimas“ istoriją rasite čia:

Trečios vietos laimėtoja apdovanojama firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
nu ką, registruojuosi ir aš paskutinį kartelį..Trečias pjūvis.smile.gif
Atsakyti
norėčiau ir aš sudalyvauti konkurse su savo istorija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lishka: 12 vasario 2009 - 11:05
Sveiki,
noreciau ir as sudalyvauti konkurse su istorija Netyciukas:) blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Armaneda @ 2009 02 12, 21:58)
Man atrodo, kad kažką praleidot  ax.gif

Jeigu randat kokią klaidą, tai drąsiai rašykite..aš gi žmogus, galiu suklysti, nors stengiuosi, kad tų klaidų nebūtų būtent šiame konkurse smile.gif

O ką praleidau g.gif ?

Unimą?

Bet ji dar nepaskelbė gimdymo istorijos, tik parašė "na gal ir as sudalyvausiu g.gif smile.gif..." g.gif Aš patikrinu, prieš įtraukdama į konkursą istorijas unsure.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau sudalyvauti. Mano istorija "Netikėtas stebuklas"
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 13, 15:44)
Jeigu randat kokią klaidą, tai drąsiai rašykite..aš gi žmogus, galiu suklysti, nors stengiuosi, kad tų klaidų nebūtų būtent šiame konkurse smile.gif

O ką praleidau g.gif ?

Unimą?

Bet ji dar nepaskelbė gimdymo istorijos, tik parašė "na gal ir as sudalyvausiu g.gif smile.gif..." g.gif Aš patikrinu, prieš įtraukdama į konkursą istorijas unsure.gif

Man atrodo taburete " Trečias pjūvis" biggrin.gif
Atsakyti
noreciau ir as isirasyti manoistorija : issvajotoji dukryte
Atsakyti
QUOTE(Armaneda @ 2009 02 14, 04:40)
Man atrodo taburete " Trečias pjūvis"  biggrin.gif

O tu siaubeli, kad būčiau pridariusi doh.gif Pamenu, kad perskaičiau ir tikrai užregistravau. Kai kitas dvi istorijas vėliau registravau, tai matyt netyčia ištryniau doh.gif Pasitaisiau 4u.gif
Labai ačiū už pagalbą ir šią pastabą 4u.gif
Atsakyti