Sveiki, norėčiau sudalyvauti sausio mėn. konkurse
http://www.supermama...howtopic=394564
sveikutes,nezinau kaip pradeti nauja tema apie savo gimdymo patirti,tai trumpai pasisakysiu cia
.gimdyti buvo numatyta 2007 06 13,geguzes 30 atvaziavau i kauno uk pasitikrinimui,gimda jau buvo atsidariusi 5cm,todel namo manes niekas nebeisleido.taip prgulejau visa savaitgali (mane pagulde penktadieni)pirmadieni gydytojai nusprende nieko nebelaukti ir nuleisti vandenis,nes kudikis isisvystes (buvo 38 nestumo savait) ir spejo kad svers 4.200,taigi 10 val ryte man nuleido vandenis,saremiai prasidejo po pusvalandzio ir iki 17val viskas dar buvo pakenciama,gimda per ta laika dar 4cm atsidare,tai viso jau buvo 9cm atsiverusi gimda.skausmai vis stiprejo,o tas vienas cm ne nemane prasiverti,ir taip su kas pusvalandiniais patikrinimais pralaukem iki 21val,( ir kaip cia pasiskaiciau JUSU istoriju,tai man niekas jokiu vaistu nepasiule,jokios nejautros,vienu metu pati paklausiau gal vaistu nuo skausmo duotu pasake,kad jau per velu,reikejo anksciau prasyti,nors manau galejo kas ir pasiulyti)galvojau,kad isprotesiu nuo tu skausmu,o gydytoja vis kartoja dar pusvalandi,dar pusvalandi palaukim,bet laukti jau nebegalejo,vaikutis pradejo dusti,tada greitai( visi supanikave,sesutes saukia ir viena ant kitos ir ant manes klausineja kokius brangius daiktus turiu savo krepsi,nes juos reikia padeti i saugykla,nes as buvau viena gimdymo namuose,sako sakyk kur pinigai,suskaiciuosim,kad veliau netruktu,man aisku visiskai ne tas galvoje buvo,o cia dar kaip zveriukai puola jos)atsiduriau operacineje ir po keliu min jau uzgime mano sunelis,jis buvo gerokai priduses,tad visa ta nakti as jo nemaciau,ji man atnese tik kitos dienos popiete,visa laika praleido inkubatoriuje.praguleja 5 dienas gryzome namo.kaip veliau konsultavausi su kitais gydytojais,sake,jei butu man dave skatinanciu gimdyma vaistu,tikrai buciau pagimdziusi pati ir daug ankciau.tad tikrai esu nusivylusi gydytojais,nes galiu teigti,jei neduosi pinigu,niekas apie tave ir nesokines,o taip tai tikrai neturetu buti.tik dekoju Dievui,kad per gydytoju aplaiduma ir naivuma deguonies stygius nepakenke mazylio smegenims.tiesa gydytoja is manes dar pasisaipe,sakydama,kad kitos gimdo 2 paras,o as nei puses paros neiskenciau.sakau del manes kitos lai ir savaite gimdo,jei joms gerai ir ju vaikams negresia pavojus gyvybei.vat tokia nelinksma mano sunelio atejimo i sy pasauli istorija.Linkiu kad nei vienai mamytei napasitaikytu tokia neatsakinga gydytoja...

Labai nelengva skelbti apdovanojimus, tuo labiau, kad šį mėnesį vyko įnirtinga kova dėl II ir III vietų
, o visos istorijos vertos prizų
Bet turėjome pasirinkti tik tris..taigi:
audrutelle "Broliukų-dobiliukų gimimas" istoriją rasite čia:
Pirmosios vietos laimėtojos audrutelle laukia firminis supermama.lt prizas (kurį atsiimti reikia per 3 mėn. nuo laimėjimo dienos, detalesnė informacija bus pranešta asmenine žinute)
Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje
Sidabrinė "Coliukės gimimo istorija" istoriją rasite čia:
Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje
*Niki* "Kaip atsidūrėme namie tik po 2 savaičių..." istoriją rasite čia:
Trečios vietos laimėtoja apdovanojama firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje
Ačiū kiekvienai Mamai už Jūsų gražiai prisimintas mažutėlių gimimo dienas!
Daug sveikatos, laimės, meilės Jūsų šeimoms, Jums pačioms ir Jūsų mažiesiems

Sveikiname GRUODŽIO MĖN. konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojas!

Pirmosios vietos laimėtojos audrutelle laukia firminis supermama.lt prizas (kurį atsiimti reikia per 3 mėn. nuo laimėjimo dienos, detalesnė informacija bus pranešta asmenine žinute)
Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje

Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje

Trečios vietos laimėtoja apdovanojama firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje

Ačiū kiekvienai Mamai už Jūsų gražiai prisimintas mažutėlių gimimo dienas!

Daug sveikatos, laimės, meilės Jūsų šeimoms, Jums pačioms ir Jūsų mažiesiems

sveikinimai nugalėtojoms

Labai malonu, kad mano gimdymo istorija patiko.
Dėkoju už apdovanojimą ir gražius, gerus palinkėjimus.
Ir sveikinu kitas konkurso nugalėtojas!

Dėkoju už apdovanojimą ir gražius, gerus palinkėjimus.

Ir sveikinu kitas konkurso nugalėtojas!

Ačiū labai

Taip pat sveikinu pirmos ir trečios vietos nugalėtojas

Ne taip isirasiau, atsiprasau
registruojames ir mes mergaites suteike galimybe buti ju mama
Pasitaisiau
Dar karteli atleiskit

registruojames ir mes mergaites suteike galimybe buti ju mama
Pasitaisiau
Dar karteli atleiskit

Norėčiau sudalyvauti sausio mėnesio konkurse ir aš 
Mano gimdymo istorija yra štai čia: Ar žinote, kuo kvepia laimė?
Ačiū.

Mano gimdymo istorija yra štai čia: Ar žinote, kuo kvepia laimė?
Ačiū.
Ir mes užsiregistruosim
O galim dvi istorijas užregistruoti?
http://www.supermama...howtopic=399667
http://www.supermama...howtopic=400026

http://www.supermama...howtopic=399667
http://www.supermama...howtopic=400026