Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika

QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 04 09, 09:55)
Tas kremas sutraukiantis poras - man visiskai nepakeite situacijos - tiksliau mano draugui - pas ji poros didziules.

Gelis stabdantis plaukeliu augima - nepajutau poveikio - bet as ir siaip labai neplaukinga - be to naikinu juos isdygt nespejusius maniakiskai kas kelias dienas, tai tepu tik is ipratimo - net nzn ar padeda biggrin.gif

Kas del dezodoranto - tai tas su mineralais - jau kelinta diena tepu - kvapa sumazina, bet pacio prakaitavimo - tai visiskai ne - bega belekaip. Neisivaizduoju kaip cia per gimtadieni Simona sausa buvo  verysad.gif  turbut ir taip ne itin daug prakaituojate, nes nu neisivaizduoju. nes as apie save maniau, kad mazai - nes mano kaimynkos tai is vis permirkusiais marskinukais vaiksto. bet ir tai man nelabai padeda. reiks turbut kokio Driclor isigyti.

Nu as nesu is tu gausiai prakaituojanciu smile.gif Gal todel jis man ir geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileiteja @ 2010 04 08, 12:59)
na šitie dezodorantai ir neturi sulaikyti prakaitavimo, jie tik gali jį sumažinti ir pašalinti kvapą, bent jau taip skelbia 

drinks_cheers.gif As irgi manau, kad sie dezodorantai tik sumazina kvapa, bet prakaitavimo nepanaikina. Manau nei vienas paprastas dezodorantas to nedaro, tik reklamuojasi. tongue.gif Prakaito mazinimui turbut reiketu rimtesniu priemoniu...
As turiu su juros mineralais, neblogas, bet nieko ypatingo. Norejau pasiimti skirta jautriai odai, bet jo nebuvo. Eilinis kartas, kai negaunu ko reikia. doh.gif

QUOTE(dzestina @ 2010 04 08, 19:29)
Gal jau kas bandet sias priemones,tad galit pasidalinti ispudziais smile.gif
uzsisakiau sias prekes smile.gif
tai is expert linijos 1017 kremas sutraukiantis poras
ar is ties nors kazkiek efektas matosi po naudojimo?
0345 lygus tonas (kremas)
ir kremas po depiliacijos stabdantis plaukeliu augima  rolleyes.gif

Krema 1017 dabar naudoju, rezultato 0. Eilinis kremukas ir tiek... Nevertas tiek moketi, daugiau tikrai neimsiu.
Krema 0345 turejau, is tikro tai labai patiko. thumbup.gif Nepirkau daugiau vien del to, kad norejosi ismegint kitus kremukus. ax.gif Bet gundausi vel nusipirkt, nes bent jau man tai labai fainas. smile.gif
Kremo po depiliacijos nebandziau, vis galvoju nusipirkti, bet pamirstu. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
gaila, kad sita firma naudoja gaminiuose naftos. Todel esu beveik viskam alergiska. nuo duso zeles kur su greipfruktu tai susigadinau oda, zaizdom nuejo, niezti ziauriai. Ranku kremas geras, kuno kremai geri, net paakiu gelis degina paaukius. anticeliulitinis kremas raudonom demem ismetom. galvos sampunas ploniems plaukams beuty cafe dirgina oda, draskyti norisi galva,o apie tusus ir visas pudras aplamai bijau pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2010 04 10, 12:52)
gaila, kad sita firma naudoja gaminiuose naftos. Todel esu beveik viskam alergiska. nuo duso zeles kur su greipfruktu tai susigadinau oda, zaizdom nuejo, niezti ziauriai. Ranku kremas geras, kuno kremai geri, net paakiu gelis degina paaukius. anticeliulitinis kremas raudonom demem ismetom. galvos sampunas ploniems plaukams beuty cafe dirgina oda, draskyti norisi galva,o apie tusus ir visas pudras aplamai bijau pabandyti.

Kaip idomiai... g.gif Na, tiesa pasakius as nelabai gilinausi, kokios sudemosios dalys tos kosmetikos, bet ji man patinka vien del to, kad nesukelia alergijos, visai atvirksciai nei jums. smile.gif Gal tiesiog nuo odos priklauso, nes kalbant apie alergijas, tai as veido kremo niekaip neissirinkau normalaus, kol nepabandziau FL, nes praktiskai nuo visu kitu budavo alergija, o FL kiek bandziau visi kremukai thumbup.gif Ir tusai nealergizuoja, ir visa kita, kiek esu isbandzius. Man su kai kuria FL kosmetika kita beda - daznai nematau reikiamo efekto, kuri reklamuoja. Gal ir tai priklauso nuo odos tipo, nes vienoms viena tinka, kitoms kita.

As vis mastau pabandyt krema "Plokscias pilvas" 1949, nes po vaiko gimimo labai reiktu kazkokios priemones, padedancios atgauti forma. ax.gif Bet atsiliepimai ne kokie apie si krema, tai net nzn ar verta pirkti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2010 04 10, 15:13)
As vis mastau pabandyt krema "Plokscias pilvas" 1949, nes po vaiko gimimo labai reiktu kazkokios priemones, padedancios atgauti forma.  ax.gif Bet atsiliepimai ne kokie apie si krema, tai net nzn ar verta pirkti...  unsure.gif

o kur atsiliepimus skaitei??? juk dar prekyboje šio kremo nėra??? tiksliau, tik dabar į sandėlius teatveža... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2010 04 10, 16:22)
o kur atsiliepimus skaitei??? juk dar prekyboje šio kremo nėra??? tiksliau, tik dabar į sandėlius teatveža...  g.gif

Cia kelis psl atgal merginos diskutavo apie pilva stangrinanti krema, kad nieko gero (kodo neradau nurodyto), tai as automatiskai apie sita pagalvojau. g.gif Gal tada jos apie kazkoki kita kalbejo... tongue.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai už Skelbimų lentos ribų yra draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 balandžio 2010 - 23:50
As nepamenu apie ka, bet to kavos kremos dar tikrai pardavime ner - tai nemanau, kad galejo apie ji diskutuot.

Ir labai sutinku su Zaikos nuomone - dazniausiai ko man reikia net negaunu - nes irgi norejau to ruzavo dezodoranto - bet jo nebuvo. o dalis priemoniu neatlieka reklamuojamo poveikio.
Poras sutraukiantis kremas - nulis poveikio, dezodorantai - tai niekuo nesiskiria nuo eiliniu parduotuveje pirktu, jaunai odai serija nuo spuogu - nulis poveikio - nors turbut as per sena, kazkuo kitu reik spuogeli, kita naikint. Atspari plunksnele akims irgi neatspari - kuo lengviausiai nusiplauna.

Bet yra priemoniu kurios puikios - visos kaimynkos uzsipirke nagu laku ir daytonight serijos visu spalvu biggrin.gif nes staigiai dziusta - o tai labai didelis pliusas, bent jau mano kompanijai smile.gif daytonight tusas atsparus vandeniui (tai ne ta plunksnele - kur tik pinigus ismeciau), luxe serija smagi.
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 04 12, 08:34)
As nepamenu apie ka, bet to kavos kremos dar tikrai pardavime ner - tai nemanau, kad galejo apie ji diskutuot.

Ir labai sutinku su Zaikos nuomone - dazniausiai ko man reikia net negaunu - nes irgi norejau to ruzavo dezodoranto - bet jo nebuvo. o dalis priemoniu neatlieka reklamuojamo poveikio.
Poras sutraukiantis kremas - nulis poveikio, dezodorantai - tai niekuo nesiskiria nuo eiliniu parduotuveje pirktu, jaunai odai serija nuo spuogu - nulis poveikio - nors turbut as per sena, kazkuo kitu reik spuogeli, kita naikint. Atspari plunksnele akims irgi neatspari - kuo lengviausiai nusiplauna.

Bet yra priemoniu kurios puikios - visos kaimynkos uzsipirke nagu laku ir daytonight serijos visu spalvu biggrin.gif nes staigiai dziusta - o tai labai didelis pliusas, bent jau mano kompanijai smile.gif daytonight tusas atsparus vandeniui (tai ne ta plunksnele - kur tik pinigus ismeciau), luxe serija smagi.

Pritariu drinks_cheers.gif jaunimo linija,tai ir visa serija ilgiausiai naudojant nulis poveikio, o atspari plunksnele skaidri kazkokia, todel lb neryski ir visiskai neatspari, o tusas is tos serijos geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 12, 10:29)
Pritariu  drinks_cheers.gif jaunimo linija,tai ir visa serija ilgiausiai naudojant nulis poveikio, o atspari plunksnele skaidri kazkokia, todel lb neryski ir visiskai neatspari, o tusas is tos serijos geras smile.gif

O štai mano sūnėnui ir draugės mergaitei jaunimo linija yra nepakeičiama ir labai veiksminga. ax.gif Tai, ko gero, vienareiksmiškai ir kategoriškai produkto nė neįmanoma įvertinti...
Atsakyti
Gal kas jau isbandet naujus nagu lakus? dariausi uzsakyma ir sugebejau neuzsisakyti doh.gif
Atsakyti
o aš nežinau ... kažkaip nesistengiu to neakcentuoti kas mane nepatinka,... stengiuosi rasti bet kokio produkto teigiamas savybes... blush2.gif
Atsakyti