QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 04 09, 09:55)
Tas kremas sutraukiantis poras - man visiskai nepakeite situacijos - tiksliau mano draugui - pas ji poros didziules.
Gelis stabdantis plaukeliu augima - nepajutau poveikio - bet as ir siaip labai neplaukinga - be to naikinu juos isdygt nespejusius maniakiskai kas kelias dienas, tai tepu tik is ipratimo - net nzn ar padeda
Kas del dezodoranto - tai tas su mineralais - jau kelinta diena tepu - kvapa sumazina, bet pacio prakaitavimo - tai visiskai ne - bega belekaip. Neisivaizduoju kaip cia per gimtadieni Simona sausa buvo
turbut ir taip ne itin daug prakaituojate, nes nu neisivaizduoju. nes as apie save maniau, kad mazai - nes mano kaimynkos tai is vis permirkusiais marskinukais vaiksto. bet ir tai man nelabai padeda. reiks turbut kokio Driclor isigyti.
Gelis stabdantis plaukeliu augima - nepajutau poveikio - bet as ir siaip labai neplaukinga - be to naikinu juos isdygt nespejusius maniakiskai kas kelias dienas, tai tepu tik is ipratimo - net nzn ar padeda

Kas del dezodoranto - tai tas su mineralais - jau kelinta diena tepu - kvapa sumazina, bet pacio prakaitavimo - tai visiskai ne - bega belekaip. Neisivaizduoju kaip cia per gimtadieni Simona sausa buvo

Nu as nesu is tu gausiai prakaituojanciu