Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika

QUOTE(Senti @ 2010 04 12, 19:00)
o aš nežinau ... kažkaip nesistengiu to neakcentuoti kas mane nepatinka,... stengiuosi rasti bet kokio produkto teigiamas savybes...  blush2.gif

Pritariu 4u.gif
Ir taip užtenka to negatyvo visur...
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2010 04 10, 18:39)
Cia kelis psl atgal merginos diskutavo apie pilva stangrinanti krema, kad nieko gero (kodo neradau nurodyto), tai as automatiskai apie sita pagalvojau.  g.gif Gal tada jos apie kazkoki kita kalbejo...  tongue.gif

biggrin.gif va va as irgi norejau bet kazkaip susilaikiau kazkuri mergina rasė kad jokio poveikio ax.gif na bet jau kazkaip pagalvojus jeigu pati nesportuosi nereguliuosi mitybos tai kazin ar tikrai tas kremas stebuklus padarys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamileeja @ 2010 04 12, 08:26)
Gal kas jau isbandet naujus nagu lakus? dariausi uzsakyma ir sugebejau neuzsisakyti doh.gif

o kas cia per nauji lakai? ar cia apie ta prancuziska?
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 04 12, 21:25)
o kas cia per nauji lakai? ar cia apie ta prancuziska?

Turbut tie prancuziski. Uzsisakiau, bet dar nepasiemiau uzsakymo ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal jau isbandete plauku dazus, gal bus atsiliepimu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2010 04 12, 19:40)
Sveiki, gal jau isbandete plauku dazus, gal bus atsiliepimu  4u.gif  ax.gif

išbandžiau išbandžiau ... mirksiukas.gif
Rinkausi "Božole" atspalvį.. dažų kvapas, kai viskas užtepta ant plaukų ganėtinai švelnus (nors iš pradžių, tik atidarius tą suplaktą butelaitį, tai aštrus kvapas buvo)... laikiau apie 30 min.. plaukai išsiplovė ganėtinai neblogai, žinoma, galvos oda šiek tiek rausva... (tačiau iš kirpyklos esu išvis raudona galva viena kartą grįžusi, tai savaitę teko gramdyti galvos odą lotuliukas.gif )... pakuotėje esantį kaukytė plaukams labai nebloga, plaukai švelnūs...
iš aplamai kaip keista bebutų - bet nudažyti plaukai nėra šiurkštūs kaip kad kartais būdavo dažant kitų firmų dažais...
čia visas dažymas vyko antradienį, jau beveik naktį... šiandien ryte buvo pirmas dažytos galvos plovimas - tai buvo vos matomo atspalvio rausvas vanduo... tikėjausi kad dažai nusiplaudinės stipriau .. beje, rankšluosčių netepė thumbup.gif (kažkada nuo Kadus dažų pusė raudonų rankšluosčių namie buvo doh.gif )... o gal kai rankšluostis margas tai ir nesimatė perdaug ax.gif
dabar žiūrėsim kaip greitai spalva "nusišers".... mirksiukas.gif
Atsakyti
Idomu ar spalvos atitinka senosios paletes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2010 04 15, 23:05)
išbandžiau išbandžiau ...  mirksiukas.gif
Rinkausi "Božole" atspalvį.. dažų kvapas, kai viskas užtepta ant plaukų ganėtinai švelnus (nors iš pradžių, tik atidarius tą suplaktą butelaitį, tai aštrus kvapas buvo)... laikiau apie 30 min.. plaukai išsiplovė ganėtinai neblogai, žinoma, galvos oda šiek tiek rausva... (tačiau iš kirpyklos esu išvis raudona galva viena kartą grįžusi, tai savaitę teko gramdyti galvos odą  lotuliukas.gif )... pakuotėje esantį kaukytė plaukams labai nebloga, plaukai švelnūs...
iš aplamai kaip keista bebutų - bet nudažyti plaukai nėra šiurkštūs kaip kad kartais būdavo dažant kitų firmų dažais...
čia visas dažymas vyko antradienį, jau beveik naktį... šiandien ryte buvo pirmas dažytos galvos plovimas - tai buvo vos matomo atspalvio rausvas vanduo... tikėjausi kad dažai nusiplaudinės stipriau .. beje, rankšluosčių netepė thumbup.gif (kažkada nuo Kadus dažų pusė raudonų rankšluosčių namie buvo doh.gif )... o gal kai rankšluostis margas tai ir nesimatė perdaug ax.gif
dabar žiūrėsim kaip greitai spalva "nusišers"....  mirksiukas.gif

Aisku, dekui uz pasakojima, biggrin.gif , man irgi svarbu, kad plaukai po dazymo nebutu siurkstus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2010 04 16, 21:09)
Aisku, dekui uz pasakojima,  biggrin.gif , man irgi svarbu, kad plaukai po dazymo nebutu siurkstus.  rolleyes.gif

Na va, ir aš ką tik išbandžiau dažus. thumbup.gif Net mano žilus plaukus nudažė. Plaukai švelnūs ir labai sveikai blizga. Užejo kelios kaimynės, įvertino 10 balų ir užsisakė krūvą dažų smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraityte @ 2010 04 16, 19:32)
Plaukai švelnūs ir labai sveikai blizga. Užejo kelios kaimynės, įvertino 10 balų ir užsisakė krūvą dažų smile.gif  smile.gif

pas mane irgi atrodo kad natūralus plauko blizgesys butų ... thumbup.gif dar reiks kada prie progos (jei nepamiršiu) nusipirkti tą naują KRASAbalzamą, girdėjau kad jis suteikia plaukams blizgesio ... mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif as jau išbandziau balzamą KRASA dažytiem plaukam,man labai patiko.Plaukai tokie švelnūs rolleyes.gif
Atsakyti
Labai skaniai kvepia naujas Younova Dream tualetinis vanduo. Toks saldokas, bet neikyrus kvapas.
O kitas Flower fresh - gaivus, kazkuo primena Gabrielos Sabatini Wild wind kvapa (na cia mano nuomone) smile.gif
joleee, apie kainas ir marketinga kalbame kitoje temoje Bendraminciuose.
Atsakyti