Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika

varciau FB katalogeli ir sustojau ties puslapiu,kur kuno kremai nuo saules ir uzkibo uzrasas "sulaiko 90proc. UVA spinduliu" buvom su mama egipte siemet,prisieme faberlico kremu,nuejom i papludimi-prisitepem ir kaitinomes.grizom ir kambarius,nu nei rudos,nei raudonos.sakau- tai ,kaip suprast???? kita diena wel su kremais prisitepem ir vel ,kaip baltos ,taip baltos doh.gif doh.gif doh.gif jokios spalvos neigavom per dvi dienas !!!!! nei raudonio ! susinervinau,sakau deginsiuos be kremu. mama sako- as pasitepsiu ant rankos esanti apgama TIK . tai ji kaip pavare aplink ta apgama,dar nuo apgamo po 1cm aplink.grizom po saules voniu i viesbuti,isejo mama is dusho (pacios raudonoso,kaip veziai ) o kur buvo patepta aplink apgama gerokai-balta,balta !!!!! sakau- nu cia tai apsauga !! va tikrai isitikinau,kad kremai labai,labai geri !!!!!!! cia nelabai i tema,bet norejau pasidziaugti kremuku kokybe ! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 05 05, 23:39)
varciau FB katalogeli ir sustojau ties puslapiu,kur kuno kremai nuo saules ir uzkibo uzrasas "sulaiko 90proc. UVA spinduliu" buvom su mama egipte siemet,prisieme faberlico  kremu,nuejom i papludimi-prisitepem ir kaitinomes.grizom ir kambarius,nu nei rudos,nei raudonos.sakau- tai ,kaip suprast???? kita diena wel su kremais prisitepem ir vel ,kaip baltos ,taip baltos  doh.gif  doh.gif  doh.gif  jokios spalvos neigavom per dvi dienas !!!!! nei raudonio ! susinervinau,sakau deginsiuos be kremu. mama sako- as pasitepsiu ant rankos esanti apgama TIK . tai ji kaip pavare aplink ta apgama,dar nuo apgamo po 1cm aplink.grizom po saules voniu i viesbuti,isejo mama is dusho (pacios raudonoso,kaip veziai ) o kur buvo patepta aplink apgama gerokai-balta,balta !!!!! sakau- nu cia tai apsauga !! va tikrai isitikinau,kad kremai labai,labai geri !!!!!!! cia nelabai i tema,bet norejau pasidziaugti kremuku  kokybe ! smile.gif

Idomu,jei si krema tepti tik ant apgamu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 29, 13:04)
Su daugima dazu tika nusidazius plaukus jie atrodo gerai, blizga ir svelnus, tik kelis menesius padazius galima pamatyt ar tikrai  nesausina plauku ir tik tada teisingai ivertinti . Ankstesni fb dazai irgi atrode liuks, bet kai padaziau kelis menesius is plauku tragedija virto...

O aš labai ilgai dažiau plaukus su senosios serijos tamsiais dažais ir visada buvo liuks. Kai atsirado naujieji, iškart išbandžiau, pirmas kartas nenuvyle biggrin.gif
blush2.gif kaip seniai aš čia buvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaa @ 2010 05 06, 10:39)
O aš labai ilgai dažiau plaukus su senosios serijos tamsiais dažais ir visada buvo liuks. Kai atsirado naujieji, iškart išbandžiau, pirmas kartas nenuvyle biggrin.gif
blush2.gif kaip seniai aš čia buvau blush2.gif

Sveika sugrįžus 4u.gif
Dažai tikrai puikūs, manęs irgi nenuvylė. Tiesiog reikia nepamiršti, kad dažytus plaukus reikia labiau prižiūrėti: pamaitinti kaukėmis, atitinkamais balzamais perskalauti. Tada ir jokių pažeistų plaukų nebus...
Atsakyti
Sveikos,

Aš šiandien irgi neištvėriau ir nuėjau apsiprekinti smile.gif

Pirkau dezodorantą "su alpių žolių ekstraktais" - maloniai ir neikyriai kvepia, kiek bus iš jo naudos - pamatysim. Nors norėjau jautriai odai, bet sandėly nebuvo sad.gif

Dar išbandžiau šampūną ir balzamą "su medumi ir šermukšniais" - labai mažo kiekio mano ilgiems plaukams užteko. Kas kiek laiko reiks plautis galvą - irgi pamatysim.

Ir dar pienelį kūnui "Meduolis" - kvepia kaip wub.gif

Ir dar ... dar pirmąkart nusipirkau žurnalą "Strana Faberlic" - įdomių straipsnių yra, dabar jaučiu nuolat pirksiuos pasiskaitymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malsita: 06 gegužės 2010 - 17:21
QUOTE(Malsita @ 2010 05 06, 16:20)
Sveikos,

Aš šiandien irgi neištvėriau ir nuėjau apsiprekinti smile.gif

Pirkau dezodorantą "su alpių žolių ekstraktais" - maloniai ir neikyriai kvepia, kiek bus iš jo naudos - pamatysim. Nors norėjau jautriai odai, bet sandėly nebuvo sad.gif

Dar išbandžiau šampūną ir balzamą "su medumi ir šermukšniais" - labai mažo kiekio mano ilgiems plaukams užteko. Kas kiek laiko reiks plautis galvą - irgi pamatysim.

Ir dar pienelį kūnui "Meduolis" - kvepia kaip  wub.gif

Ir dar ... dar pirmąkart nusipirkau žurnalą "Strana Faberlic" - įdomių straipsnių yra, dabar jaučiu nuolat pirksiuos pasiskaitymui.

lauksim komentaru apie dezodoranta blush2.gif cia rutulinis?susidomejau juo,kai varciau kataloga.esu isbandziusi sios kompanijos tik sampuna su balzamu su medum ir citrinom,bet jau negaliu atsidziaugti,net saviskiui daviau paglostyti mano plaukus,jau toki jiem man svelnus 4u.gif siandien net plauku gumyte nuslinkdavo rolleyes.gif tai kazkaip gundausi ka cia dar pabandzius
Atsakyti
Mielosios,
atkreipkit dėmesį, kad FL dezodorantai yra dviejų paskirčių. Tas, kuris skirtas jautriai odai neleidžia atsirasti kvapui, tačiau nesulaiko prakaitavimo, nes skirtas sportuojantiems, prakaituoajantiems vasarotojams, kai reikia išgarinti didesnį vandens kiekį ir neskleisti nemalonaus kvapo. Kiti du dezodorantai antiperspirantai sulaiko ir prakaitavimą, ir nemalonau kvapo nebus. Rinkitės sau tinkamą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 05 06, 19:53)
lauksim komentaru apie dezodoranta  blush2.gif  cia rutulinis?

Taip rutulinis. Pirma pasakysiu, kad perskaičiau apie tuos 3 dezodorantus straipsnį Faberlic žurnale. Tai parašyta, kad 2 dezodorantai, kurie "antiperspirantai", turi sulaikyti patį prakaitą, o 3-čias "ne antiperspirantas" - prakaito nesulaiko, o tik kvapui neleidžia atsirasti, dėl sudėtyje esančių antibakterinių medžiagų.
O dabar apie pabandymą ir kiek "eksperimentas" atitinka "reklamą" biggrin.gif
Visą dieną pasėdėjus prie kompo, jokio nemalonaus kvapo neatsirado, drėgmės irgi. O vat palaksčius po miestą, ir kvapas ir drėgmė yra - žinoma geriau nei be dezodoranto išvis, bet ... nei geresnis, nei blogesnis už didžiąją dalį esančių prekybos centruose.
Šiaip pats labai maloniai kvepia, kai užsitepi. Didelis pliusas - visai negraužia nusiskutus (bent jau man).
Atsakyti
oi,tai dabar jau susipainiojau tarp tu perspirantu ir antiperspirantu lotuliukas.gif tai dauguma tu,kurie parduodami prekybos centruose,ir kuriuos reklamuoja per TV kas 5min.tai cia koki?kokis man geriau tiktu tada?na,man reikia,kad visa diena buciau gaivi,ir,neduok dieve,jokio kvapo doh.gif o kad prakaitavima sulaikytu,tai nemanau,kad cia labai sveika... g.gif
Atsakyti
prakaito tai man visiskai nesulaiko (turiu ta melyna - kur tipo antiperspirantas)
kvapas - nu toks salyginis dalykas - diena kaip ir normaliai - bet gryzus is darbo tai jau jaucias kvapai...
Atsakyti
bigsmile.gif
sveikos
del dezodoranto -turiu melyna , man visai nieko smile.gif rolleyes.gif

dabar noriu uzsisakyti kremuku kur 25+ obuoline serija wub.gif gal kuri turi smile.gif idomu kaip ten g.gif
Atsakyti
gal kuri bande faberlic kvepaliukus? kaip laiko kvapas? ar patiko? smile.gif
Atsakyti