QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 05 12, 07:30)
niekaip nesuvokiu kaip Jum tie dezodorantai ir kvepalai laiko
man dezodorantai -
vis svarsčiau - rašyti tikslią priežastį ar ne kodėl man jie patinka, ir vis tik nusprendžiau kad parašysiu
tai va.. jau N metų naudojau FA antipersperantą, irgi tokio labai švelnaus kvapo, viskas tiko ir patiko... bet... nežinau ar nuo dezodoranto, ar dar nuo ko pažastyse (vienoj daugiau, kitoj tik šiek tiek) jau N lauko buvo atsiradę tokie kaip tamsesni plėmai, lyg kokia plėvelė, lyg antra oda tarsi priaugusi butų.. na tiesiog vaizdelis nekoks

.. taip kad jau rankomis, kaip vėjo malūnas savo sparnais, stengdavausi nemojuoti, kai būdavau apsirengusi berankovėmis bliuskutėmis... kai esu stambi, ir automatiškai "mėgstanti" paprakaituoti, tai viską suverčiau ant to, kad gal kad čia gal tipo šiek tiek išsušdavo tos pažastys ar kažkas panašaus... prausiantis ir plaušinėmis šveisdavau tas pažastis - nieko

... tos dėmės kartais nežymiai padidėdavo, ar pamažėdavo, tačiau su kuom susijęs ploto pasikeitimas - nesuvesdavau galų....
Pradėjus naudoti Faberlico rutulinį antipersperantą (naudojų mėlyną), vienoj pažastį labai greitai nebeliko to patamsėjimo (ten toks nedidelis ir buvo paiilgas drūželis), o kitoj jis jau irgi pradėjo lyg ir šviesėti, mažėti ....

tikiuosi, kad ateityje viskas susitvarkys ir nieko ten nebeliks....
tai va tokie labai asmeniniai mano pastebėjimai