Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika

QUOTE(Evute* @ 2010 04 23, 12:53)
o kaip atsitaikyti dazus? visada dazydsavo jirpeja savais. dabar noreciau pabandyt. naturali plauku spalva mano tokia tamsi pilka, ta lietuviska tokia. bet nenoriu gautis ryza ir juoda, nes esu sviesios odos, taigi visada dazydavo tokia spalva, kad budavau brunete. ta spalva tikdavo. o cia net bijau, net neisivaizduoju kaip issirinkti. kataloge parodyta lentele kokie tinkami, et man ten kazkokia nesamone..  verysad.gif

Siaip dazu spalva realesne yra ant paciu pakuociu nei kataloginej paletej.
Jusu atveju geriausias variantas butu 6.0 rusvai auksinis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 23 balandžio 2010 - 15:12
QUOTE(Liepa B. @ 2010 04 23, 17:09)
Jusu atveju geriausias variantas butu 6.0 rusvai auksinis  ax.gif

O kur rasti tų pakuočių nuotraukų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2010 04 23, 17:09)
Jusu atveju geriausias variantas butu 6.0 rusvai auksinis  ax.gif

cia tikiuosi ne ryza spalva?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 04 23, 17:25)
O kur rasti tų pakuočių nuotraukų?  ax.gif

jas galima paziuteti sandeliuose,nes buna isstatytos, aisku,neturincioms tokios galimybes verysad.gif , problemiska

QUOTE(Evute* @ 2010 04 24, 12:31)

jeigu turit po ranka kataloga,tai 15psl yra pakuotes foto.Bent jau man ta spalva ne ryza.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2010 04 24, 09:31)

mano mama sitais daze - tai ant sviesos yra to ryzumo.
Siaip tikrovej dazai yra sviesesni negu kataloge. Dar aisku priklauso nuo plauku -
nuo ju naturalios spalvos, pazeistumo (cheminis, sausumas, daznas dazymas).
Realiai mamos galva gavosi tarp 7.43 kapucino ir 6.35 konjako.

Jos plaukai naturaliai rudai juodi - tai galai nusidaze tamsiau (nes kazkada chemini dejo), o saknys - kur ir zilu daug - gavosi sviesesni siek tiek.

Anksciau ji pirkdavo dazus kazkokius po 40 Lt (reiks paklaust pavadinimo - nes as kai nedazau plauku tai visai neraukiu biggrin.gif ), arba kartais pirkdavo palete.

Tai nuo siol sake pirks faberlic. nes ir kaina ir kokybe patiko labiau nei tu po 40 Lt. nemeluoju - paprastai as pirma kuri pasakau, kad produktas nepatiko - bet mama buvo tikrai maloniai nustebinta.
Sake kai daze - "tokia galva sausa nuo dazu buvo - galvojau bus kai stagarai". bet kai pradejo plaut - svelnuciai minkstuciai. tai labai jau patenkinta.

Kas liecia naujaji kataloga:
Naujienos: kavos sveitiklis (ta kur serija pilvuko stangrinimui),
Lupu dazai "kiss of the rain" - slapi tie dazai - man asmeniskai jie labiausiai patiko - tai nauja pakuote dabar.
prie aqua, vita, phyto seriju prisidejo po tonika ir prausikli.
Ventd'Aventures rutulinis dezodorantas
Papludimio tases 2
Jau greitai:
Sampunao balzamai (itariu krasa atmaina)
tusas su tuo guminiu sepeteliu (as asmeniskai nepernesu tokiu lotuliukas.gif )

Akcijos: 0380+0383=37,80Lt
1017+1020=67,80Lt
perkant bet kuri "time therapy 25+" arba "soft touch" gamini, 1924 pienelis uz 3,50 Lt
rinkiniu ispardavimas: ivresse de lanour, alatau, donna felice, uomo felice - pigiau nei patys kvepalai lotuliukas.gif
perkant kvepalus moteriskus kazkuriuos is 8(nepamenu) - 8311 uz 3,50Lt
perkant Ventd'Aventures kvepalus - rutulinis dezodorantas uz 20ct
2 anticeliulitines serijos produktai uz 41,30Lt
8428=duso gelis uz 3,50Lt

Taip pat DD serijos kai kuriu produktu, jaunimo linijos ir atsparios kosmetikos kai kuriu produktu sailas smile.gif
Atsakyti
mane irgi domintu klausimas, ar sitie dazai skaitosi augaliniai? smile.gif
nes ziurejau sudeti,tai sudetis gan nebloga... todel pasidare idomu
Atsakyti
Su daugima dazu tika nusidazius plaukus jie atrodo gerai, blizga ir svelnus, tik kelis menesius padazius galima pamatyt ar tikrai nesausina plauku ir tik tada teisingai ivertinti . Ankstesni fb dazai irgi atrode liuks, bet kai padaziau kelis menesius is plauku tragedija virto...
Atsakyti
Na pirma karta isbandziau sia firma 4u.gif
Ir likau labai patenkinta, pas mane labai sausa ir jautri oda, paemiau kremukus 0401 ir 0342, tai man labai patinka ir tinka bigsmile.gif Naudoju beveik dvi savaite, ziuresim kaip bus toliau ax.gif
Paemiau tonalini kremuka dar 6046 wub.gif truksta zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Toki atspalvi duoda idegio,ir kaip mano vyras sako neatrodai, kad spakliaus pridejus lotuliukas.gif

Noreciau isgirsti komentarus apie 6041-6043 pudra blush2.gif
Atsakyti
Na del toninio kremo - tai man jis labai nepatiko- perpardaviau - nes susigere ir tiek - o man reikia, kad odos ligos pazeista oda uzspalvintu siek tiek - tai airtone to tikrai nepadaro.

O va tos secret pudros - nuostabus dalykas !!! tik mano odos spalva tamsesne uz tamsiausia pudros atspalvi - bet dienai gerai, truputi kai pasviesina veiduka. O jeigu reikia vakarui - tai renkuosi egipto zeme
Atsakyti
siandiengavau savo medaus sampuna ir balzama,tai gerai cia merginos buvo pastebejusios,kad kvapas tokis labai intensyvus.jau tokiu tikru medum kvepia.ne visoms,manau tokis kvapas patiktu.bet dar nepabandziau,nieko negaliu pasakyti.ir intymios higienos prausiklis parejo,bet dar irgi nebandziau.kai pabandysiu,parasysiu atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri nors jau isbandete nauja hidrogeline kauke 1030?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 gegužės 2010 - 22:42
isbandziau savo plauku sampuna su medumi.tai galiu pasakyti labai patiko,plaukai labai svenus,minksti.ir kvapas visai neerzina,galvojau bus intensyvesnis,bet visai nieko.ir,galiu pasakyti visai skalsiai issiploviau galva mirksiukas.gif bus veiau matyt,ar man tiko,bet po pirmo plovimo esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti